ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μικρής ηλικίας με τα μέγιστα οφέλη.

dam Image dam Image

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξεις ένα αυτοκίνητο MINI NEXT.

Ένας από αυτούς, για παράδειγμα, είναι η ευχάριστη αίσθηση. Και αυτό, επειδή όταν επισκέπτεσαι έναν Επίσημο Έμπορο MINI NEXT, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητο που επιλέγεις είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και αφού το αγοράσεις, μπορείς να επωφεληθείς από το μεγάλο πλήθος αποκλειστικών υπηρεσιών που σου προσφέρει η MINI.

dam Image dam Image

Τα οφέλη σου με μία ματιά.

Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο MINI NEXT, μπορείς να είσαι ήσυχος ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Και αυτό, επειδή το αυτοκίνητο έχει περάσει με επιτυχία από διεξοδικούς ελέγχους, προκειμένου να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό MINI NEXT. Επιπλέον, το MINI NEXT αυτοκίνητό σου, σου επιτρέπει να επωφελείσαι από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εγγύησης και κινητικότητας και σου εγγυάται ότι είναι έως πέντε ετών και ότι έχει διανύσει έως 120.000 km.

dam Image

24μηνη εγγύηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείς να εμπιστευτείς: με το νέο σου μεταχειρισμένο, αποκτάς αυτόματα πλήρη εγγύηση 1 έτους για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Έτσι, σου εξασφαλίζει ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να εντοπίσεις οτιδήποτε, πέραν της απόλυτης οδηγικής διασκέδασης, στο πιστοποιημένο σου αυτοκίνητο MINI NEXT.

dam Image dam Image

Έλεγχος αυτοκινήτου 360°.

Τα αυτοκίνητα MINI NEXT διατίθενται αποκλειστικά από τους συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα MINI NEXT. Τα μικρής ηλικίας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, καθώς, από πλευράς οπτικών και τεχνικών λεπτομερειών, έχουν περάσει με επιτυχία, εσωτερικά και εξωτερικά, τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο και συμμορφώνονται 100% με τα αυστηρά πρότυπα προϊόντων μας.

dam Image dam Image

Πιστοποιημένο ιστορικό αυτοκινήτου.

Όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα για αυτό, προηγούμενους ιδιοκτήτες, τυχόν ατυχήματα και επισκευές. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ΜΙΝΙ NEXT συνοδεύεται από ένα πιστοποιημένο ιστορικό αυτοκινήτου.

 • Section Name
 • Χωρίς ανάγκη συντήρησης για 12 μήνες/10.000 km.

  Κατά τον χρόνο της παράδοσης, το αυτοκίνητό σου δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση για τουλάχιστον 12 μήνες ή 10.000 km, σύμφωνα με την ένδειξη χρονικών διαστημάτων service.

 • Χρονομίσθωση και χρηματοδότηση.

  Ο Επίσημος Έμπορος MINI NEXT θα σου προσφέρει ελκυστικές επιλογές χρονομίσθωσης ή χρηματοδότησης για κάθε αυτοκίνητο MINI NEXT.

 • Test drive.

  Το αυτοκίνητο MINI NEXT της επιλογής σου είναι διαθέσιμο για test drive, όποτε το θελήσεις.

 • Προσφορές ανταλλαγής.

  Με την αγορά ενός αυτοκινήτου MINI NEXT, αποκτάς ένα ακόμα όφελος: σου προσφέρεται η δυνατότητα ανταλλαγής του προηγούμενου αυτοκινήτου σου, με εύλογους και δίκαιους όρους.