αναβαθμίσεις MINI connected - εισαγωγή

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ MINI CONNECTED

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

Αναβάθμισε την ψηφιακή εμπειρία του MINI σου με το πακέτο MINI Connected. Στο MINI σου μπορείς να προσθέσεις έναν συνδυασμό αναβαθμισμένων λειτουργιών πλοήγησης και εφαρμογών.

Ή να επεκτείνεις τις λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης και στάθμευσης ή να προσθέσεις ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία στις καθημερινές σου μετακινήσεις. Οι Αναβαθμίσεις MINI Connected αξιοποιούν στο έπακρο το MINI σου.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή – ενεργοποίησε ή αναβάθμισε λειτουργίες για το ΜΙΝΙ σου, όποτε τις χρειαστείς.

Ευέλικτα - επίλεξε την περίοδο χρήσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Πρακτικά - πρόσθεσε λειτουργίες εύκολα και άνετα μέσω της εφαρμογής MINI.

Διαισθητικά - η ενεργοποίηση γίνεται εύκολα μέσω του MINI ID.

ΠΑΚΕΤΟ MINI CONNECTED

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ;

αναβαθμίσεις MINI connected - personal assistant

MINI Intelligent Personal Assistant.

Το MINI Intelligent Personal Assistant προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικής αλληλεπίδρασης με το MINI σου. Μια στυλιζαρισμένη εικόνα του "MINI" συνοδεύει την αλληλεπίδραση στην κυκλική οθόνη OLED. Εάν αναζητάς μια πιο ξεχωριστή οπτικοποίηση μπορείς να επιλέξεις τον "Spike".

MINI ΠΛΟΗΓΗΣΗ.

Διεύρυνε τις δυνατότητες του συστήματος πλοήγησης MINI με την ελκυστική οπτικοποίηση που περιλαμβάνει 3D κτίρια και τοπόσημα. Φτάσε ακόμα πιο ξεκούραστα στον προορισμό σου με περισσότερες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος και θέσεις στάθμευσης.

αναβαθμίσεις MINI connected - πλοήγηση
αναβαθμίσεις - MINI connected - airconsole

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ AIRCONSOLE.

Η τεχνολογία AirConsole είναι καινούρια στα μοντέλα MINI και αποτελεί μια νέα μορφή εμπειριών παιχνιδιού μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιχνίδια AirConsole είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω ασύρματης σύνδεσης και ο έλεγχος γίνεται με τη χρήση του smartphone σε συνδυασμό με τη μονάδα MINI Interaction. Μ' αυτή τη διαμόρφωση μπορούν να παίξουν παιχνίδια στην εφαρμογή AirConsole περισσότεροι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των πίσω επιβατών, όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο. Διατίθενται παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου, αθλημάτων, γενικών και μουσικών γνώσεων, προσομοίωσης, στρατηγικής, παζλ καθώς και παιχνίδια Jump-and-Run. Η γκάμα διαθέσιμων παιχνιδιών εμπλουτίζεται διαρκώς.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

Εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σου εφαρμογές από διάφορες κατηγορίες όπως ήχος και μουσική, παιχνίδια, ειδήσεις και ροή βίντεο. Οι εφαρμογές ενσωματώνονται άψογα στη στρογγυλή οθόνη OLED του MINI σου, παράλληλα η γκάμα εφαρμογών εμπλουτίζεται διαρκώς.

αναβαθμίσεις MINI connected - εφαρμογές mini

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ MINI CONNECTED

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.

αναβαθμίσεις MINI connected - driving assistance plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Απόλαυσε βελτιωμένο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας με τα συστήματα υποστήριξης με ραντάρ και κάμερες. Εκτός από τον εξοπλισμό του Driving Assistant, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια σειρά προηγμένων συστημάτων, όπως το Ενεργό Cruise Control που προσαρμόζει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και διατηρεί την ταχύτητα κίνησης του MINI μεταξύ 0 και 180 km/h. Η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας σε προειδοποιεί άμεσα όταν το αυτοκίνητό σου τείνει να απομακρυνθεί από τη λωρίδα κυκλοφορίας σε δρόμους με διαγράμμιση.

Απομακρυσμένη Εκκίνηση Κινητήρα.

Αυτή η λειτουργία σού επιτρέπει να προετοιμάσεις μια ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό του MINI σου προτού ξεκινήσεις να το οδηγάς. Μπορείς να θέσεις τον κινητήρα σε λειτουργία από το MINI App, από το κλειδί αυτοκινήτου ή από απομακρυσμένο σημείο για να ζεστάνεις ή να δροσίσεις την καμπίνα επιβατών.

αναβαθμίσεις MINI connected - απομακρυσμένη εκκίνηση κινητήρα
αναβαθμίσεις MINI connected - υποβοήθηση φώτων πορείας

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΦΩΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Κάνει τη νύχτα μέρα. Το Σύστημα Υποβοήθησης Φώτων Πορείας ενεργοποιείται αυτόματα στο σκοτάδι και απενεργοποιείται όταν ο δρόμος είναι επαρκώς φωτισμένος. Το Σύστημα Υποβοήθησης Φώτων Πορείας διαθέτει έναν αισθητήρα στον εσωτερικό καθρέπτη του MINI σου. Το σύστημα κάνει πιο ασφαλή τη νυχτερινή οδήγηση εναλλάσσοντας αυτόματα τα φώτα πορείας και τα φώτα διασταύρωσης ώστε να αποτραπεί το θάμπωμα των άλλων οδηγών. Αυτό το κάνει όταν οδηγείς με ταχύτητες πάνω από 50 km/h ή όταν η ενσωματωμένη κάμερα εντοπίσει τους προβολείς διερχόμενων οχημάτων. Ενεργοποιεί πάλι τα φώτα πορείας όταν ο δρόμος μπροστά σου είναι ελεύθερος.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED BASE ΠΑΚΕΤΟ MINI CONNECTED
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
3D προβολή κτιρίων και τοπόσημων
✔️
Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο Για την ενεργή διαδρομή Για ολόκληρο τον χάρτη
Διευρυμένες πληροφορίες στάθμευσης ✔️
Πληροφορίες Κάμερας Κυκλοφορίας ✔️
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Εφαρμογές Τρίτων με ροή audio ✔️
AirConsole Games ✔️
Πλατφόρμα ροής video ✔️
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
MINI Intelligent Personal Assistant Avatar "MINI" Avatar "MINI" + "Spike"
Automated Habits
✔️
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Απομακρυσμένες Υπηρεσίες για σύνδεση στο MINI App ✔️ ✔️
Χρήση δεδομένων Βασική συνδεσιμότητα Συνδεσιμότητα για όλες τις περιπτώσεις χρήσης

Ανακάλυψε το MINI Connected Store.

Ετοιμάσου να εξερευνήσεις έναν νέο κόσμο συνδεσιμότητας όπου το MINI δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο - γίνεται ο ψηφιακός σου σύντροφος.