ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΙΝΙ ELECTRIC.

dam Image

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ Τa ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚa MINI.

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά ΜΙΝΙ είναι εδώ και είναι έτοιμα να σε συναρπάσουν. H θρυλική αίσθηση go-kart, η ηλεκτροκίνηση και η εμβληματική τους σχεδίαση θα σε κερδίσουν απ’ το πρώτο λεπτό, ενώ τα μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού τους σίγουρα θα σε "ηλεκτρίσουν". Μην περιμένεις άλλο, ζήσε το αύριο! Μπες κι εσύ στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΜΙΝΙ Financial Services έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα ηλεκτρικά ΜΙΝΙ και προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις με αποκλειστικά οφέλη. Ανακάλυψε παρακάτω τα προγράμματα χρηματοδότησης, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ζήσε την μοναδική εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης MINI.

ΜΙΝΙ ELECTRIC FINANCE.

Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ζήσε την ηλεκτρική συναρπαστική οδήγηση ΜΙΝΙ! Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ΜΙΝΙ με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΜINI Electric Finance.

Με τη χρηματοδότηση ΜΙΝΙ Electric Finance, εξασφαλίζεις προνομιακούς όρους, σταθερότητα και ασφάλεια για να οδηγείς ξένοιαστα το νέο σου MINI.

  • Προκαταβολή από 20%.
  • Διάρκεια έως 84 μήνες.
  • Όφελος €8.000 με το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.
dam Image
MINI Electric Finance Balloon

ΜΙΝΙ ELECTRIC FINANCE balloon. 

Το ΜΙΝΙ Electric Finance Balloon σου δίνει την ευελιξία να έχεις χαμηλότερη μηνιαία δόση κατά τη διάρκεια της χρηματοδότησης και έχεις την δυνατότητα να ορίσεις μία μεγάλη δόση στη λήξη της χρηματοδότησης με 2 επιλογές : αναχρηματοδότηση ή αποπληρωμή.

Οδήγησε τα αμιγώς Ηλεκτρικά ΜΙΝΙ με τους προνομιακούς όρους του MINI Finance Balloon.

  • Προκαταβολή από 10%.
  • Διάρκεια από 24 έως 48 μήνες.
  • Επιλογή του ύψους της τελευταίας μεγάλης δόσης.
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης σε έως και 36 μήνες.
  • Όφελος €8.000 με το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.
MINI Electric

ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Επίλεξε χρηματοδότηση ή μίσθωση, και ζήσε την ηλεκρική συναρπαστική οδήγηση ΜΙΝΙ. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!