ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΙΝΙ ELECTRIC.

dam Image

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ Τa ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚa MINI.

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά ΜΙΝΙ είναι εδώ και είναι έτοιμα να σε συναρπάσουν. H θρυλική αίσθηση go-kart, η ηλεκτροκίνηση και η εμβληματική τους σχεδίαση θα σε κερδίσουν απ’ το πρώτο λεπτό, ενώ τα μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού τους σίγουρα θα σε "ηλεκτρίσουν". Μην περιμένεις άλλο, ζήσε το αύριο! Μπες κι εσύ στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΜΙΝΙ Financial Services έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα ηλεκτρικά ΜΙΝΙ και προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις με αποκλειστικά οφέλη. Ανακάλυψε παρακάτω τα προγράμματα χρηματοδότησης, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ζήσε την μοναδική εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης MINI.

MINI Electric All Inclusive

ΜΙΝΙ ELECTRIC all inclusive. 

Το ΜΙΝΙ Electric All Inclusive σου δίνει την ευελιξία να έχεις χαμηλότερη μηνιαία δόση κατά τη διάρκεια της χρηματοδότησης με μία μεγάλη δόση στη λήξη της χρηματοδότησης και 3 επιλογές : αναχρηματοδότηση, επιστροφή οχήματος ή αποπληρωμή.

Οδήγησε τα αμιγώς Ηλεκτρικά ΜΙΝΙ με τους προνομιακούς όρους του ΜΙΝΙ Electric All Inclusive.

  • Επιτόκιο 6,9% (πλέον 0,6% εισφ. ν. 128/75)
  • Προκαταβολή από 35%.
  • Διάρκεια από 24 έως 48 μήνες.
  • Επιλογή επιστροφής οχήματος στη λήξη της χρηματοδότησης.
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης σε έως και 36 μήνες.
MINI Electric

ΜΙΝΙ ELECTRIC FINANCE.

Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ζήσε την ηλεκτρική συναρπαστική οδήγηση ΜΙΝΙ! Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ΜΙΝΙ με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΜINI Electric Finance.

Με τη χρηματοδότηση ΜΙΝΙ Electric Finance, εξασφαλίζεις προνομιακούς όρους, σταθερότητα και ασφάλεια για να οδηγείς ξένοιαστα το νέο σου MINI.

  • Προκαταβολή από 20%.
  • Διάρκεια έως 84 μήνες.
  • Όφελος €8.000 με το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά.
MINI COUNTRYMAN
MINI Electric

ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Επίλεξε χρηματοδότηση ή μίσθωση, και ζήσε την ηλεκρική συναρπαστική οδήγηση ΜΙΝΙ. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!