Γιατί MINI service; Κανείς δεν γνωρίζει το MINI σου καλύτερα από τους ειδικούς του MINI Service.

MINI  Service

Η πραγματική φιλία πρέπει να έχει παντοτινή διάρκεια.

Οι ειδικοί του MINI Service εξασφαλίζουν ότι το MINI σου είναι άριστα προετοιμασμένο για κάθε είδους προκλήσεις. Γνωρίζουν το MINI σου σαν την παλάμη του χεριού τους. Έτσι, μπορείς να είσαι ήσυχος ότι ο "θησαυρός" σου θα έχει το service που χρειάζεται, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και, πάντα, με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών MINI – για να παραμένει 100% MINI.

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί MINI

Γνήσια Ανταλλακτικά MINI

Γνήσια Ανταλλακτικά MINI.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά MINI, που εγγυώνται τέλεια αντικατάσταση σε κάθε περίπτωση. Είναι κατασκευασμένα με βάση τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της MINI για εφαρμογή υψηλής ακρίβειας, ενώ, παράλληλα, συνοδεύονται και από διετή εγγύηση. Έτσι, το MINI σου διατηρεί το γνήσιο χαρακτήρα του και, κατ' επέκταση, την κορυφαία μεταπωλητική αξία ενός πραγματικού MINI.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Το MINI Service Inclusive φροντίζει ώστε το MINI σου να παραμένει πάντα σε άψογη φόρμα - και αυτό με μια πολύ ελκυστική εφ' άπαξ χρέωση.

MINI Service Inclusive MINI Service Inclusive

Εγγύηση MINI.

Εγγύηση MINI.

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει η Εγγύηση MINI - είναι η ισχυρή μας
δέσμευση ότι εάν προκύψει κάποιο απρόοπτο με το αυτοκίνητό σου, εμείς θα το αποκαταστήσουμε δωρεάν. Προσφέρουμε εγγύηση διάρκειας δύο ετών που καλύπτει ολόκληρο το MINI σου (εκτός από τα αναλώσιμα εξαρτήματά του) - χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων!

Ετοιμότητα, σταθερότητα, MINI.

Φέρε το MINI σου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής σου και, ενώ περιμένεις να στο ετοιμάσουν, κάθισε αναπαυτικά και χαλάρωσε στην αίθουσα υποδοχής. Με την υπηρεσία Fast Lane Service, θα πάρεις πίσω το MINI σου το συντομότερο δυνατό. Μέσα σε δύο μόλις ώρες, οι ταχύτατοι τεχνικοί μας μπορούν να ολοκληρώσουν μια πληθώρα εργασιών service, όπως αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση υλικών τριβής φρένων, αλλαγή ελαστικών ή ακόμα και πλήρη επιθεώρηση. Έτσι, το MINI σου θα είναι πανέτοιμο για την επόμενη εξόρμησή του στο δρόμο σε χρόνο-ρεκόρ.

MINI Fast Lane

dam Image

Προσέχουμε και εσένα.

Η ώρα περνά χωρίς να το καταλάβεις όταν έρχεσαι σε έναν Επίσημο Έμπορο MINI. Διάβασε εφημερίδα, σέρφαρε στο Internet με δωρεάν Wi-Fi, πιες έναν καφέ ή ρίξε μια ματιά στα "αστραφτερά" νέα μοντέλα MINI στο χώρο της έκθεσης, ενώ περιμένεις να πάρεις πίσω το MINI σου, φτιαγμένο και έτοιμο σαν καινούριο.