ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΝΙ.

grey line

Κανείς δεν καταλαβαίνει το ΜΙΝΙ σου όπως εμείς.

Το MINI διαθέτει μια γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ειδικά για το MINI σου και να προστατεύεις εσένα και το όχημά σου από τυχόν ατυχή περιστατικά. Εξασφαλίζει επίσης ότι το MINI σου παραμένει πραγματικό MINI χρησιμοποιώντας μόνο εξουσιοδοτημένους επισκευαστές και γνήσια ανταλλακτικά MINI. 

grey line

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. 

H ασφάλιση αυτοκινήτου MINI περιλαμβάνει κάλυψη αστικής ευθύνης από τρίτους και πληρώνει για σωματικούς τραυματισμούς ή υλικές ζημιές που μπορεί να έχετε προκαλέσει.

grey line

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Το MINI προσφέρει επέκταση εγγύησης οχήματος, καθώς και γνήσιων ανταλλακτικών ΜΙΝΙ. Αυτά διασφαλίζουν την ακεραιότητα ενός προϊόντος και την ευθύνη μας για την επισκευή ή την αντικατάσταση εξαρτημάτων ελαττωμάτων ή ολόκληρου του προϊόντος για έως και 2 χρόνια μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης.

grey line

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΞΙΑΣ. 

H MINI Financial Services σε συνεργασία με την Allianz παρέχουν εγγύηση αξίας αυτοκινήτου, ώστε σε περίπτωση κλοπής ή ολικής καταστροφής του να λάβεις ως αποζημίωση το ποσό του τιμολογίου.

grey line

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ / ΔΟΣΕΩΝ. 

Με τα προγράμματα ΜΙΝΙ Προστασία Δανείου & ΜΙΝΙ Προστασία Δόσεων, η ΜΙΝΙ Financial Services σε συνεργασία με την Metlife, σου εξασφαλίζει σημαντική οικονομική υποστήριξη σε κρίσιμες στιγμές προσφέροντάς σου ασφάλεια και ηρεμία.