Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ωχ! Πρέπει να αφαιρέσεις ένα.
MINI Clubman - Πλαϊνό προφίλ

ΤΟ ΝΕΟ MINI CLUBMAN.

Αρκεί μια ματιά στο νέο MINI Clubman για να αρχίσει η καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Δυναμικό και εντυπωσιακό, έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει αίσθηση. Όμως δεν είναι μόνο χάρμα οφθαλμών. Πιο πολυχρηστικό από ποτέ, είναι το MINI για κάθε περίσταση.

MINI Clubman - Μπροστινό διαγώνιο προφίλ

ΑΨΟΓΟ ΣΤΙΛ.

Η θρυλική μάσκα ψυγείου κυψελοειδούς σχεδίασης και οι μεγάλοι στρογγυλοί προβολείς προσδίδουν μια "φρέσκια" εμφάνιση στο νέο MINI Clubman, όπως και οι νέες σχεδιαστικές γραμμές, οι εντυπωσιακοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω και τα Air Breather για τους μπροστινούς τροχούς. Από την προσοχή σου δεν πρέπει να ξεφύγει και η νέα φωτιζόμενη κεραία στην οροφή.

MINI Clubman - Πίσω προφίλ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ.

Ρίξε μια απλή ματιά στις μοναδικά σχεδιασμένες και εύκολα προσβάσιμες διαιρούμενες πόρτες του νέου MINI Clubman. Όταν τα χέρια σου είναι φορτωμένα με πράγματα, η λειτουργία Easy Opener σού επιτρέπει την πρόσβαση άνευ αφής με μια απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα ή από το τηλεχειριστήριο. Τα νέα οριζόντια φώτα, οι φαρδιοί ώμοι και οι "καθαρές" σχεδιαστικές γραμμές του πίσω τμήματος προκαλούν θαυμασμό.

MINI Clubman - Ανοικτό προφίλ αμαξώματος

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Το νέο MINI Clubman είναι πιο μακρύ και πιο φαρδύ από το προηγούμενο μοντέλο και την αύξηση των διαστάσεων την αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτει πέντε θέσεις, τέσσερις πόρτες για τους επιβάτες και διαιρούμενες πόρτες για τον χώρο αποσκευών που εξασφαλίζουν άνεση και πρακτικότητα.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Όπως εσύ, το νέο MINI Clubman είναι ένα κοινωνικό ον. Και κάνει τη διαφορά, επειδή έχει τον τρόπο να παραμένει συνεχώς σε επαφή με τον έξω κόσμο. Το προαιρετικό πακέτο MINI Connected σού παρέχει ενημερώσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, online μουσική, πληροφορίες για την οδήγηση, εφαρμογές στο αυτοκίνητο και πολλά άλλα, με τρόπο που μόνο ένα MINI θα μπορούσε να το κάνει.

MINI Clubman crystal-clear screen

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

To Κεντρικό Κυκλικό Όργανο MINI σού ανοίγει τις πόρτες προς έναν κόσμο τεχνολογικών δυνατοτήτων και online υπηρεσιών. Είναι εγκατεστημένο σε ένα κυκλικό περιβάλλον χρήσης με μια εκπληκτική έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης. Μέσω αυτής της οθόνης ελέγχεις τα πάντα, από την ψυχαγωγία και την πλοήγηση μέχρι την προηγμένη τεχνολογία του MINI Connected, η οποία σου προσφέρει μουσική, ενημερώσεις από κοινωνικά δίκτυα, πληροφορίες για την οδήγηση και εφαρμογές στο αυτοκίνητο.

MINI Clubman head-up display

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Κράτα το βλέμμα σου και την προσοχή σου συνεχώς στο δρόμο, χάρη στο MINI Head-Up Display. Μια διαφανής οθόνη ενδείξεων υψώνεται μπροστά από το παρμπρίζ και προβάλλει δεδομένα για την οδήγηση, ακριβώς μέσα στο οπτικό σου πεδίο. Ο έλεγχος σημαντικών πληροφοριών, όπως είναι π.χ. τα όρια ταχύτητας ή οι οδηγίες πλοήγησης, τώρα, είναι ευκολότερος από ποτέ.

MINI Clubman - Κεντρικό Κυκλικό Όργανο MINI

"ΦΩΤΕΙΝΗ" ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

Ο δακτύλιος με LED που περιστοιχίζει το Κεντρικό Κυκλικό Όργανο MINI αλλάζει χρώμα για να σηματοδοτήσει διάφορα συμβάντα, όπως αλλαγή έντασης της μουσικής, αύξηση των στροφών λειτουργίας του κινητήρα, τηλεφωνικές κλήσεις και οδηγίες πλοήγησης.

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

Προετοιμασία για το Apple CarPlay®.

Βγες στον δρόμο και απόλαυσε τη "μαγεία" στα δάχτυλά σου. Ή στη φωνή σου. Η προετοιμασία για το Apple CarPlay® φέρνει το γνώριμο περιβάλλον του iPhone στην οθόνη του αυτοκινήτου σου, έτσι ώστε να μπορείς να ακούς μουσική, να απαντάς σε τηλεφωνικές κλήσεις, να στέλνεις μηνύματα SMS και να τα ακούς να εκφωνούνται ή να περιηγείσαι στο αγαπημένο σου περιεχόμενο. Απλώς πήγαινε στο MINI Connected, επίλεξε το Apple CarPlay® και ακολούθησε τις οδηγίες για να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές του iPhone μέσω της οθόνης σου – πλέον, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια σύντομη φράση με το Siri. Η διαθεσιμότητα της προετοιμασίας για το Apple CarPlay® ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα.

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ PROFESSIONAL.

Με το πακέτο Wired μπορείς να επωφεληθείς από το σύστημα πλοήγησης Professional με οθόνη αφής 22,4 cm/8,8". Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει μια ξεκάθαρη επισκόπηση πληροφοριών στα χέρια σου. Περιλαμβάνει, επίσης, λειτουργία διαιρούμενης οθόνης (split-screen).

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Φυσικά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στο MINI Clubman είσαι εσύ! Οι έξυπνες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού ενεργοποιούνται ακαριαία σε περίπτωση σύγκρουσης και διασφαλίζουν ότι η ασφάλεια είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα. Για να μπορείς να αισθάνεσαι ήσυχος και ασφαλής, οπουδήποτε και αν σε πηγαίνει το MINI Clubman.

MINI Clubman - Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Με το νέο MINI Clubman, θα θέλεις να κάνεις πάντα την τέλεια είσοδο. Γι' αυτό, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης υπολογίζει τις διαστάσεις των διαθέσιμων θέσεων στάθμευσης, προτού αναλάβει το χειρισμό του συστήματος διεύθυνσης, κάνοντας έτσι πολύ εύκολο το παρκάρισμα, ιδιαίτερα σε στενούς χώρους. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να χειρίζεσαι το γκάζι και τα φρένα.

MINI Clubman - Ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Του νέου MINI Clubman του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο: γι' αυτό, ήρθε η ώρα να πεις "αντίο" στο κλασικό, πλην όμως ελαφρώς ογκώδες, χειρόφρενο. Με το ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης, αρκεί απλώς να πατήσεις ένα πλήκτρο για να ενεργοποιηθούν τα φρένα κάθε φορά που σταματάς, παρκάρεις ή ξεκινάς σε ανηφόρα.

MINI Clubman - Χώρος αποσκευών

ΔΙΧΤΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.

Μερικές φορές, τα απλά πράγματα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Εάν χρειαστεί να φρενάρεις απότομα, αυτό το πολύτιμο δίχτυ προστατεύει τους επιβάτες στην καμπίνα από αντικείμενα που μπορεί να εκτιναχθούν από τον χώρο αποσκευών.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Ρίξε μια προσεκτική ματιά στο νέο MINI Clubman.

MINI Clubman - Ταμπλό και τιμόνι στο εσωτερικό

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΟΚΠΙΤ.

Με τόσα πολλά τεχνολογικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά, το νέο MINI Clubman δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια ολοκαίνουρια σχεδίαση κόκπιτ, τόσο πρωτοποριακή όσο και οι τεχνολογίες που ενσωματώνει. Στη νέα κεντρική κονσόλα έχει ελευθερωθεί χώρος, χάρη στην αφαίρεση του παραδοσιακού χειρόφρενου. Επιπλέον, τα όργανα ελέγχου είναι ευδιάκριτα χάρη στο χρωματιστό διακοσμητικό πλαίσιο του ταμπλό.

MINI Clubman - Χρώματα και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

Πολυτελείς επενδύσεις καθισμάτων και υψηλής ποιότητας υλικά: ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ολοκαίνουρια καθίσματα από δέρμα Chester με ραφές σε ρομβοειδές σχέδιο. Επιπλέον, παντού υπάρχει εντονότερη εναρμόνιση χρωμάτων ακόμα και από ένα σχεδιαστήριο, με άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους χρώματα σε όλες τις επιφάνειες. Μέχρι και στα περιβλήματα των θυρών.

MINI Clubman Εσωτερική σχεδίαση MINI Yours

MINI YOURS.

Το νέο MINI Clubman προσελκύει από μόνο του την προσοχή. Ωστόσο, το πρόγραμμα σχεδίασης MINI Yours σού δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστό, προσαρμόζοντάς το όπως εσύ προτιμάς, με μοναδικές στιλιστικές "πινελιές" μέσα και έξω.

John Cooper Works

John Cooper Works

Βγες έξω.

Περισσότερη δύναμη. Στοχευμένες βελτιώσεις. Περισσότερη διασκέδαση. Τα μοντέλα John Cooper Works είναι οι απόγονοι των θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων του John Cooper και είναι εξίσου εντυπωσιακά όπως και τότε. Εάν θέλεις να τονίσεις τον ενθουσιασμό και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του MINI σου, δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού.

MINI Clubman

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ MINI.

Οικογένεια MINI Clubman
MINI Clubman
Δύναμη
Εκπομπές
Καύσιμα
l/100 km disclaimer
Επιτάχυνση
s 0-62 mph (0-100 km)
One Από € 24.235
75 (102)
5,4 - 5,1, 5.1, 5.4
One D Από € 26.603
85 (116)
4,2 - 3,8, 3.8, 4.2
Cooper Από € 26.385
100 (136)
5,4 - 5,1, 5.1, 5.4
Cooper D Από € 30.665
110 (150)
4,4 - 4,1, 4.1, 4.4
Cooper S Από € 30.980
141 (192)
6,4 - 5,8, 5.8, 6.4
Cooper S ALL4 Από € 33.475
141 (192)
7 - 6,3, 6.3, 7.0
Cooper SD Από € 35.695
140 (190)
4,7 - 4,3, 4.3, 4.7
Cooper SD ALL4 Από € 42.420
140 (190)
4,9 - 4,8, 4.8, 4.9