Γνήσια Ανταλλακτικά MINI.

Γνήσια Ανταλλακτικά MINI

Γνήσια Ανταλλακτικά.

Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά MINI είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του MINI σου και διατίθενται για όλα τα μοντέλα, ακόμα και έως 15 χρόνια μετά το τέλος παραγωγής. Διατηρούνται σε απόθεμα στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI σε όλο τον κόσμο.

Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά.

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά προσφέρουν την ίδια υψηλή ποιότητα και τη διετή εγγύηση MINI, αλλά είναι πιο οικονομικά έως και 50% συγκριτικά με τα καινούρια ανταλλακτικά.

MINI Original Battery

Γνήσια Μπαταρία MINI.

Σε σχέση με τις συμβατικές μπαταρίες ασβεστίου, μεγαλύτερη ωφέλιμη διάρκεια ζωής και χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. Βασίσου στην τέλεια απόδοση και αξιοπιστία των Γνήσιων Μπαταριών MINI - σε κάθε θερμοκρασία.
MINI Original Brake Discs

Γνήσια Δισκόφρενα MINI.

Ο ειδικός συνδυασμός υλικών που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των Γνήσιων Δισκόφρενων MINI εγγυάται υψηλή σταθερότητα, θερμική αγωγιμότητα και αντοχή - για εξαιρετικές επιδόσεις και άνεση κατά το φρενάρισμα.

MINI Original Fuel Filter

Γνήσιο Φίλτρο Καυσίμου MINI.

Κατασκευάζεται με χρήση διηθητικού υλικού κορυφαίας ποιότητας και υποβάλλεται σε διεξοδικές δοκιμές ειδικά για τις υψηλές πιέσεις που αναπτύσσονται στους κινητήρες MINI. Το Γνήσιο Φίλτρο Καυσίμου MINI διατηρεί την εξαιρετική αποδοτικότητα του κινητήρα του αυτοκινήτου σου και τον κρατά σε άριστη κατάσταση, για οδηγική απόλαυση μακράς διάρκειας.

MINI Original Microfilter

Γνήσιο μικροφίλτρο MINI.

Φτιαγμένο με ηλεκτροστατικά φορτισμένη επένδυση και ενεργό άνθρακα, το μικροφίλτρο MINI εμποδίζει την είσοδο επιβλαβών αερίων και σωματιδιακών ρύπων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου, παρέχοντας φιλτράρισμα σε ποσοστό σχεδόν 100% όλων των μικροσκοπικών σωματιδίων που έχουν μέγεθος έως και 5 μm.

MINI Original Brake Pads

Γνήσια Τακάκια MINI.

Η τέλεια εφαρμογή των Γνήσιων Τακακίων MINI στο δικό σου μοντέλο MINI βελτιώνει τις επιδόσεις φρεναρίσματος, μειώνοντας την απαιτούμενη δύναμη πέδησης και, κατ' επέκταση, την επακόλουθη φθορά λόγω της χρήσης – και, παράλληλα, έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια αντοχής των φρένων.

MINI Original Oil Filter

Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού MINI.

Το ακάθαρτο λάδι αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου και μπορεί να προξενήσει σημαντικές ζημιές στον κινητήρα. Το Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού MINI εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας σου δέχεται ακριβώς όσο λάδι χρειάζεται.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

Γνήσια Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων MINI.

Είναι κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν στην καμπυλότητα του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου, προσφέροντας άριστη αεροδυναμική και κορυφαία απόδοση καθαρισμού. Έτσι, βάζουν τέλος στα σημάδια από νερό και τις θαμπάδες για πάνω από 300 ώρες χρήσης.

MINI Original Spark Plug

Γνήσια Μπουζί MINI.

Κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, τα μπουζί υποβάλλονται σε πάνω από 70 σπινθηρισμούς το δευτερόλεπτο. Η εναρμόνιση μεταξύ ολόκληρης της διαδικασίας καύσης και των ηλεκτρονικών συστημάτων του κινητήρα είναι ζωτικής σημασίας για μια ασυναγώνιστη οδηγική εμπειρία.

MINI Original Air Filter

Γνήσιο Φίλτρο Αέρα MINI.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάθε διαφορετικό κινητήρα MINI, έχει βαθμό κατακράτησης σκόνης 99% και διαρκεί 60.000 έως 100.000 km. Με το Γνήσιο Φίλτρο Αέρα MINI, ο κινητήρας σου δεν διατρέχει κίνδυνο να "φάει σκόνη".