Εγκεκριμένα μεταχειρισμένα MINI. Δεύτερο για κανέναν.

dam Image

Ανακάλυψε την απόλυτη οδηγική διασκέδαση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το πρόγραμμα MINI Next, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας. Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο λαμβάνει το πιστοποιητικό MINI Next μόνο αφού περάσει με επιτυχία τους διεξοδικούς οπτικούς και τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς μας: για 100% κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο MINI Next διαθέτει εγγύηση για 24 μήνες τουλάχιστον και προσφέρει μια εκτενή σειρά υπηρεσιών και επιλογών χρηματοδότησης. Απλώς, μπες μέσα και εμπνεύσου.

dam Image

Η έξυπνη εναλλακτική πρόταση.

Έχουμε και εμείς μέτρα και σταθμά. Απλώς τυγχάνει να είναι υψηλότερα.

Για εμάς, η ποιότητα δεν είναι μόνο δέσμευση, αλλά και βασική αρχή. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, που διαθέτει το πιστοποιητικό MINI Next, είναι έως πέντε ετών και έχει διανύσει έως 120.000 km. Επίσης, έχει υποβληθεί σε σχολαστική επιθεώρηση με τον "Έλεγχο αυτοκινήτου 360°". Το πιστοποιητικό χορηγείται μόνο στα αυτοκίνητα που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα προϊόντων μας. Τα αυτοκίνητα MINI Next διατίθενται αποκλειστικά από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων MINI Next και, για αυτό, μπορούμε να σου εγγυηθούμε για την κορυφαία τους ποιότητα. Έλα να το διαπιστώσεις και μόνος σου.

dam Image

Σαν καινούριο.

Αυτά τα MINI είχαν άριστη μεταχείριση.

Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο MINI Next έχει υποβληθεί σε έλεγχο 360° από τους ειδικούς μας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Ωστόσο, πέραν της πιστοποιημένης ποιότητας, κάθε αυτοκίνητο MINI Next σου προσφέρει και πολλά άλλα οφέλη. Επωφελήσου από την εκτενή εγγύηση και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητικότητας, από τα ελκυστικά μοντέλα χρηματοδότησης και, πάνω απ’ όλα: από την απόλυτη οδηγική διασκέδαση.

dam Image

Ας ξεκινήσουμε.

Κάνε το MINI των ονείρων σου πραγματικότητα. Τα πακέτα χρηματοδότησης που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές σου ανάγκες. Απλώς διάλεξε αυτό που θέλεις.

Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προσφορών από το MINI Next, σου βρίσκουμε γρήγορα ένα αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σου. 

Επωφελήσου από τις μοναδικές επιλογές μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με τον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο MINI Next ή να εξερευνήσεις τα νέα μοντέλα, που εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα εδώ, με ευνοϊκούς όρους.