ΤΡΙΘΥΡΟ

ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ

CABRIO

Clubman

Countryman

JOHN COOPER WORKS – Γεννημένο στην αγωνιστική πίστα JOHN COOPER WORKS – Γεννημένο στην αγωνιστική πίστα

JOHN COOPER WORKS.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΙΝΙ.*
ΑΠΟ* € 34.165

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ.

Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων MINI John Cooper Works είναι έτοιμα να ταράξουν τα νερά, με το αθλητικό τους παράστημα και τον χαρακτηριστικό, μπάσο "βρυχηθμό" της εξάτμισής τους. Αυτά τα αυτοκίνητα με τις ασυγκράτητες επιδόσεις αποτελούν τη μετενσάρκωση του θρύλου των αγώνων, John Cooper, και αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο John Cooper και η ομάδα του εμπιστεύτηκαν το ένστικτό τους. Στις αρχές της δεκαετίας του '60, ενάντια στο νόμο των πιθανοτήτων και χάρη στο αδάμαστο και πρωτοπόρο πνεύμα του, κατόρθωσε να εξελίξει ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο σε θρύλο των αγώνων ταχύτητας, κάνοντας τον κόσμο να αλλάξει άποψη.

Η παράδοση παραμένει ζωντανή

Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.

Σχεδόν κανείς δεν προέβλεψε ότι ο John Cooper και το εμβληματικό κλασικό Mini θα κατόρθωναν να πάρουν την καρό σημαία. Το μαχητικό outsider "σάρωσε" στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξουδετερώνοντας τους αντιπάλους με την ευελιξία του και την πρωτοποριακή διάταξη του κινητήρα. Ξανά και ξανά.

Εμφάνιση παράδοσης

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Η ιστορία του John Cooper Works ξεκινά το 1946. Ο Charles Cooper και ο γιος του, John, ιδρύουν την εταιρεία Cooper Car Company και κατασκευάζουν τα πρώτα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα στο μικρό γκαράζ του Charles, στο Surbiton της Αγγλίας. Αυτό το ταπεινό ξεκίνημα έμελλε να αλλάξει μία για πάντα τον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου και συνέβαλε στη δημιουργία μιας σπουδαίας παγκόσμιας αγωνιστικής παράδοσης, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας. Δεν χρειάζεται, φυσικά, να αναφέρουμε τη βαθιά επαναστατική επίδραση που σύντομα θα είχε στο κλασικό Mini. Παρακολούθησε το "John Cooper: Genius & Works", ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής του καναλιού Sky.

John Cooper Works – Ιδιοφυής ιδέα John Cooper Works – Ιδιοφυής ιδέα

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

Η εταιρεία Cooper Car Company, στην αρχή, κατασκευάζει μονοθέσια αγωνιστικά αυτοκίνητα της Φόρμουλα 3, τα οποία σημειώνουν τεράστια επιτυχία στην κατηγορία των 500 cc, χάρη στον επαναστατικό κινητήρα τους που ήταν τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Αυτή η ιδιοφυής ιδέα ήταν που έκανε την Cooper Car Company να γίνει η πρώτη επιλογή των φιλόδοξων νεαρών οδηγών. Στη συνέχεια, ο John Cooper κατακτά νίκες τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 όσο και στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

JCW – Το πρώτο Mini Cooper JCW – Το πρώτο Mini Cooper

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ.

Απολαμβάνοντας την επιτυχία με τα αυτοκίνητα δικής του κατασκευής, ο John Cooper ενθουσιάζεται με την ιδέα του κλασικού Mini. Γοητευμένος από τις δυνατότητες του μικρού αυτοκινήτου, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου-πρωταθλητή. Με την προσθήκη ενός ισχυρότερου κινητήρα, καινούριων φρένων και ενός συστήματος διεύθυνσης με πιο άμεση απόκριση, αυτό το μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε πολύ γρήγορα σε εξολοθρευτή γιγάντων. Έτσι, το 1961 γεννιέται το πρώτο Mini Cooper.

John Cooper – Κυρίαρχος του παιχνιδιού John Cooper – Κυρίαρχος του παιχνιδιού

ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

Τίποτα, πλέον, δεν μπορούσε να συγκρατήσει το Mini. Το ένστικτο του John Cooper επαληθεύτηκε για άλλη μία φορά. Ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να αντέξει στον χρόνο. Το 1964, το Mini Cooper ήταν ήδη ένα έμβλημα με παγκόσμια αναγνώριση. Κέρδιζε σχεδόν σε κάθε αγώνα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς – ανάμεσα στους θριάμβους του περιλαμβάνονται και οι ιστορικές νίκες στο ράλι του Μόντε Κάρλο το 1964, το 1965 και το 1967. Η μάρκα Mini και ο John Cooper είχαν εξελίξει το κλασικό Mini σε νικητή που ήταν μακράν ανώτερος από τους ανταγωνιστές του.

BMW + MINI BMW + MINI

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Το 2001, η μάρκα "Mini" εντάσσεται στο BMW Group και μετονομάζεται σε MINI. Αυτή η αλλαγή έφερε την αναγέννηση του ενδιαφέροντος για βελτιώσεις των μοντέλων MINI και της συνέχειας της κληρονομιάς John Cooper Works. Τα κιτ βελτίωσης John Cooper Works για τα MINI Cooper και MINI Cooper S διατίθενται από το 2003 μέσω του παγκόσμιου δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI αυξάνοντας την ισχύ του MINI Cooper στα 126 PS (93 kW) και του MINI Cooper S στα 200 PS (147 kW).

Το ταχύτερο MINI παραγωγής Το ταχύτερο MINI παραγωγής

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Το 2006, παρουσιάστηκε το MINI Cooper S με κιτ βελτίωσης John Cooper Works GP. Αυτή η νέα περιορισμένη έκδοση του MINI Hatchback προσέφερε συγκλονιστικές επιδόσεις και μια μοναδική αγωνιστική αίσθηση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν το ταχύτερο MINI παραγωγής, ικανό να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα. Κατασκευάστηκαν μόνο 2.000 αυτοκίνητα. Και όλα στον ίδιο χρωματισμό: μεταλλικό μπλε Thunder με καθρέφτες σε κόκκινο Chili και οροφή σε ασημί Pure, όπου αναγραφόταν ο σειριακός αριθμός παραγωγής από το 1 μέχρι το 2.000.

Το πρώτο μοντέλο MINI John Cooper Works Το πρώτο μοντέλο MINI John Cooper Works

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ.


Το 2007, το BMW Group αποκτά την επωνυμία John Cooper Works, μαζί με τα τμήματα μηχανολογίας και ανάπτυξης. Και ένα χρόνο αργότερα, παρουσιάζονται τα δύο πρώτα νέα μοντέλα MINI John Cooper Works: μια πλήρως ανανεωμένη έκδοση του John Cooper Works Hatch και το John Cooper Works Clubman. Αυτά τα μοντέλα εξοπλίστηκαν με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων με υπερτροφοδότη Twin Scroll και ισχύ 211 PS (155 kW). Ωδή στο πνεύμα πρωτοπορίας του John Cooper και τις οδηγικές επιδόσεις.
Πέντε χρόνια αργότερα, το 2013, κυκλοφορεί η περιορισμένη έκδοση του MINI John Cooper Works GP, με έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ισχύος 218 PS. Για άλλη μία φορά, κατασκευάστηκαν μόνο 2.000 μονάδες αυτού του περιζήτητου μοντέλου.

MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Η αγωνιστική παράδοση της βρετανικής φίρμας συνεχίζεται με τα μοντέλα MINI John Cooper Works που μόλις κυκλοφόρησαν. Όλα τους έχουν κάτι κοινό: το DNA υψηλών επιδόσεων και τις βελτιώσεις αγωνιστικού επιπέδου, προσφέροντας, έτσι, έναν πολύ δυνατό συνδυασμό ακριβούς ελέγχου και επιτάχυνσης. Παράλληλα, η αγωνιστική μας ομάδα, η MINI John Cooper Works Racing Team, κερδίζει και αυτή τον ανταγωνισμό. Πρόσφατα πήρε την καρό σημαία στην Daytona, κατατροπώνοντας κάποια από τα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Επιπλέον, μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Ράλι Ντακάρ τις προηγούμενες χρονιές με το MINI ALL4 Racing, η ομάδα του X-raid MINI John Cooper Works Rally είχε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο Ράλι Ντακάρ. Ο John Cooper θα ήταν περήφανος.

MINI John Cooper Works GP Concept
MINI JOHN COOPER WORKS GP CONCEPT CAR MINI JOHN COOPER WORKS GP CONCEPT CAR

ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

Δες τι γίνεται όταν βάζουμε σε εφαρμογή τη φαντασία, το πρωτοποριακό πνεύμα και την αγωνιστική παράδοσή μας για να δημιουργήσουμε τα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων του αύριο.

Κορυφαίες επιδόσεις
John Cooper Works | Κορυφαίος ενθουσιασμός MINI John Cooper Works | Κορυφαίος ενθουσιασμός MINI

Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥΣ "ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.

Ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους. Με τη συγκλονιστική ροπή που αποδίδει ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας TwinPower Turbo, μπορείς να επιταχύνεις από στάση στα 100 km/h σε ελάχιστα παραπάνω από έξι δευτερόλεπτα.

Κλείσε Test-drive

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Φόρεσε τα ακουστικά, ανέβασε την ένταση και απόλαυσε τον θρυλικό ήχο John Cooper Works.** ***

Χαρακτηριστική σχεδίαση
Μπροστινό μέρος JCW Μπροστινό μέρος JCW

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Τα μοντέλα John Cooper Works είναι φτιαγμένα για να σε συναρπάζουν – προτού ακόμα επιβιβαστείς. Η δυναμική εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους αγώνες, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και μια γκάμα στοιχείων οπτικής βελτίωσης κατατάσσουν τα μοντέλα John Cooper Works σε μια ξεχωριστή κατηγορία. Επιπλέον, διατίθενται σε αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος "πράσινο Rebel", που αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση του κλασικού χρώματος British Racing Green.

Τα μοντέλα JCW
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ JCW ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ JCW

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ JCW.

Όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι ενός John Cooper Works, θα νιώσεις τον αγωνιστικό ενθουσιασμό. Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων MINI φέρουν το όνομα του θρυλικού John Cooper – και είναι τα πιο δυναμικά και αποκλειστικά μοντέλα ΜΙΝΙ που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
MINI JOHN COOPER WORKS. MINI JOHN COOPER WORKS.

MINI JOHN COOPER WORKS.

Ένα κλασικό αυτοκίνητο με εντυπωσιακή αγωνιστική κληρονομιά. Το MINI JCW, γνήσιος απόγονος των σπορ αυτοκινήτων του John Cooper με τις αμέτρητες νίκες, μιλά κατευθείαν στην "αγωνιστική" σου καρδιά. Συνδυάζει αβίαστα την ισχύ, την ευελιξία και την τεχνολογία αιχμής. Και χάρη στο κοντό μεταξόνιο, η αίσθηση χαμηλού κέντρου βάρους παίρνει μια νέα διάσταση και σε κάνει να αναζητάς με ανυπομονησία την επόμενη στροφή του δρόμου.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO. MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

Νιώσε τον αέρα να χαϊδεύει τα μαλλιά σου και την αδρεναλίνη να σε πλημμυρίζει. Το MINI John Cooper Works Cabrio διαθέτει κομψή, σπορ σχεδίαση και προσφέρει συγκλονιστικές επιδόσεις.

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN. MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.

Στο MINI John Cooper Works Clubman, συνδυάσαμε τις καταιγιστικές επιδόσεις με τη σοφιστικέ σχεδίαση. Με ισχύ 231 PS κρυμμένη κάτω από το καπό και σύστημα τετρακίνησης ALL4 για ακόμα καλύτερη πρόσφυση στις στροφές, δεν θα αναγκαστείς να κάνεις καμία υποχώρηση με αυτό το συναρπαστικό μοντέλο JCW. Επιπλέον, με τις αυξημένες διαστάσεις και τη διπλή πίσω πόρτα, είναι αρκετά ευέλικτο για κάθε περίσταση.

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN. MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

Αυτό το John Cooper Works είναι φτιαγμένο για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Με την εντυπωσιακή ισχύ, το μέγεθος και το σύστημα τετρακίνησης ALL4 που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, θα σε πάει παντού.

Τα μοντέλα

mini john cooper works

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works.

MINI John Cooper Works.

ΑΠΟ € 34.165 *

Η άκρως συναρπαστική αίσθηση οδήγησης καρτ ξεκινά ακριβώς εδώ.

Διαθέσιμοι κινητήρες και επιλογές

Ισχύς
231 PS (170 kW)
Τύπος καυσίμου
Βενζίνη
Κιβώτιο ταχυτήτων
Χειροκίνητο, Σπορ αυτόματο
Κίνηση
Κίνηση σε 2 τροχούς

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MINI John Cooper Works.

Τρία διαθέσιμα χρώματα οροφής.

MINI John Cooper Works.

Τρία διαθέσιμα χρώματα καλυμμάτων εξωτερικών καθρεφτών.

MINI John Cooper Works.

Διακοσμητικές ρίγες καπό διαθέσιμες σε μαύρο και λευκό χρώμα.

MINI John Cooper Works.

Εισαγωγή αέρα στο καπό, μάσκα ψυγείου σε αγωνιστικό στιλ, εμβληματικό σήμα "JCW", χαμηλότερες εισαγωγές αέρα.

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works Cabrio.

CABRIO

Ασυναγώνιστη οδήγηση με ανοιχτή την οροφή, που προσφέρει τα πάντα και ακόμα παραπάνω.

Διαθέσιμοι κινητήρες και επιλογές

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MINI John Cooper Works Convertible

Τρία διαθέσιμα χρώματα καλυμμάτων εξωτερικών καθρεφτών.

MINI John Cooper Works Cabrio.

Διακοσμητικές ρίγες καπό διαθέσιμες σε μαύρο και λευκό χρώμα.

MINI John Cooper Works Cabrio.

Εισαγωγή αέρα στο καπό, μάσκα ψυγείου σε αγωνιστικό στιλ, εμβληματικό σήμα "JCW", χαμηλότερες εισαγωγές αέρα.

 
John Cooper Works logo
MINI JCW CLUBMAN

clubman

ΑΠΟ € 46.070 *

Ο ασυμβίβαστος δυναμισμός για τον οδηγό που θέλει να ξεχωρίζει.

Διαθέσιμοι κινητήρες και επιλογές

Ισχύς
231 PS (170 kW)
Τύπος καυσίμου
Βενζίνη
Κιβώτιο ταχυτήτων
Χειροκίνητο, Σπορ αυτόματο
Κίνηση
Τετρακίνηση

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

Τρία διαθέσιμα χρώματα οροφής.

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

Τρία διαθέσιμα χρώματα καλυμμάτων εξωτερικών καθρεφτών.

MINI JCW CLUBMAN

Διακοσμητικές ρίγες καπό διαθέσιμες σε μαύρο και λευκό χρώμα.

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

Εισαγωγή αέρα στο καπό, μάσκα ψυγείου σε αγωνιστικό στιλ, εμβληματικό σήμα "JCW", χαμηλότερες εισαγωγές αέρα.

 
John Cooper Works logo
MINI JCW COUNTRYMAN

countryman

ΑΠΟ € 48.990 *

Ο πιο γρήγορος και πιο "σκληροτράχηλος" οδηγικός ενθουσιασμός MINI στο δρόμο – για οποιοδήποτε τύπο δρόμου.

Διαθέσιμοι κινητήρες και επιλογές

Ισχύς
231 PS (170 kW)
Τύπος καυσίμου
Βενζίνη
Κιβώτιο ταχυτήτων
Χειροκίνητο, Σπορ αυτόματο
Κίνηση
Τετρακίνηση

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MINI JCW COUNTRYMAN

Τρία διαθέσιμα χρώματα οροφής.

MINI JCW COUNTRYMAN

Τρία διαθέσιμα χρώματα καλυμμάτων εξωτερικών καθρεφτών.

MINI JCW COUNTRYMAN

Διακοσμητικές ρίγες καπό διαθέσιμες σε μαύρο και λευκό χρώμα.

MINI JCW COUNTRYMAN

Εισαγωγή αέρα στο καπό, μάσκα ψυγείου σε αγωνιστικό στιλ, εμβληματικό σήμα "JCW", χαμηλότερες εισαγωγές αέρα.

MINI John Cooper Works.<br>

Επίλεξε τύπο καυσίμου

Βενζίνη

231 PS

170 kW

 • Χειροκίνητο
 • Σπορ αυτόματο
 • Κίνηση σε 2 τροχούς
ΑΠΟ € 34.165 *
Επίλεξε Βενζίνη

CABRIO<br>

Επίλεξε τύπο καυσίμου

clubman

Επίλεξε τύπο καυσίμου

Βενζίνη

231 PS

170 kW

 • Χειροκίνητο
 • Σπορ αυτόματο
 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 46.070 *
Επίλεξε Βενζίνη

countryman

Επίλεξε τύπο καυσίμου

Βενζίνη

231 PS

170 kW

 • Χειροκίνητο
 • Σπορ αυτόματο
 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 48.990 *
Επίλεξε Βενζίνη

MINI John Cooper Works.<br>

Επίλεξε κιβώτιο ταχυτήτων:

Χειροκίνητο

 • Κίνηση σε 2 τροχούς
ΑΠΟ € 34.165 *
Επίλεξε Χειροκίνητο

Σπορ αυτόματο

 • Κίνηση σε 2 τροχούς
ΑΠΟ € 36.219 *
Επίλεξε Σπορ αυτόματο

CABRIO<br>

Επίλεξε κιβώτιο ταχυτήτων:

clubman

Επίλεξε κιβώτιο ταχυτήτων:

Χειροκίνητο

 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 46.070 *
Επίλεξε Χειροκίνητο

Σπορ αυτόματο

 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 48.046 *
Επίλεξε Σπορ αυτόματο

countryman

Επίλεξε κιβώτιο ταχυτήτων:

Χειροκίνητο

 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 48.990 *
Επίλεξε Χειροκίνητο

Σπορ αυτόματο

 • Τετρακίνηση
ΑΠΟ € 50.909 *
Επίλεξε Σπορ αυτόματο

MINI John Cooper Works.<br>

Επίλεξε τύπο κίνησης:

Κίνηση σε 2 τροχούς

ΑΠΟ € 34.165 *
Επίλεξε Κίνηση σε 2 τροχούς

Κίνηση σε 2 τροχούς

ΑΠΟ € 36.219 *
Επίλεξε Κίνηση σε 2 τροχούς

CABRIO<br>

Επίλεξε τύπο κίνησης:

clubman

Επίλεξε τύπο κίνησης:

Τετρακίνηση

ΑΠΟ € 46.070 *
Επίλεξε Τετρακίνηση

Τετρακίνηση

ΑΠΟ € 48.046 *
Επίλεξε Τετρακίνηση

countryman

Επίλεξε τύπο κίνησης:

Τετρακίνηση

ΑΠΟ € 48.990 *
Επίλεξε Τετρακίνηση

Τετρακίνηση

ΑΠΟ € 50.909 *
Επίλεξε Τετρακίνηση
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works

ΑΠΟ € 34.165 *
MINI John Cooper Works.

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Χειροκίνητο
κιβώριο ταχυτήτων
Κίνηση σε 2 τροχούς
Κίνηση

Διευκρινίσεις

6,9 - 5,7
l/100 km (συνδυασμένη)
(NEDC disclaimer)
157
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works

ΑΠΟ € 36.219 *
MINI John Cooper Works.

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Σπορ αυτόματο
κιβώριο ταχυτήτων
Κίνηση σε 2 τροχούς
Κίνηση

Διευκρινίσεις

6 - 5,7
l/100 km (συνδυασμένη)
(NEDC disclaimer)
137
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works Clubman

ΑΠΟ € 46.070 *
MINI JCW CLUBMAN

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Χειροκίνητο
κιβώριο ταχυτήτων
Τετρακίνηση
Κίνηση

Διευκρινίσεις

7,8 - 6,8
l/100 km (συνδυασμένη)
(NEDC disclaimer)
178
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works Clubman

ΑΠΟ € 48.046 *
MINI JCW CLUBMAN

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Σπορ αυτόματο
κιβώριο ταχυτήτων
Τετρακίνηση
Κίνηση

Διευκρινίσεις

7,2 - 6,8
l/100 km (συνδυασμένη)
(NEDC disclaimer)
164
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works Countryman

ΑΠΟ € 48.990 *
MINI JCW COUNTRYMAN

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Χειροκίνητο
κιβώριο ταχυτήτων
Τετρακίνηση
Κίνηση

Διευκρινίσεις

7,8 - 6,9
l/100 km (συνδυασμένη)
(NEDC disclaimer)
179
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Αυτό είναι το δικό σου John Cooper Works Countryman

ΑΠΟ € 50.909 *
MINI JCW COUNTRYMAN

Η επιλογή σου

231 | 170
PS | kW Ισχύς
Βενζίνη
Τύπος καυσίμου
Σπορ αυτόματο
κιβώριο ταχυτήτων
Τετρακίνηση
Κίνηση