ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ MINI ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

Body Care

Είτε πρόκειται για επισκευές λόγω ατυχήματος είτε για μικροζημιές, μπορείς να βασιστείς στους άριστα καταρτισμένους ειδικούς του ΜΙΝΙ Service. Στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ, θα επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σου σε άψογη κατάσταση. Επίσης η εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητας και η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών MINI παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της διατήρησης της αξίας του MINI σου.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΒΑΦΗΣ.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΒΑΦΗΣ.

Το ΜΙΝΙ Service αναλαμβάνει τις επισκευές του αυτοκινήτου σου, διατηρώντας τον αυθεντικό του χαρακτήρα και, κατ' επέκταση, την υψηλή αγοραστική του αξία. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και των σύγχρονων μεθόδων επισκευής που εφαρμόζουν οι ειδικοί του ΜΙΝΙ Service, μπορείς να νιώθεις απόλυτα ασφαλής ξανά

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΙΝΙ.

To ΜΙΝΙ σου λαμπερό, όπως την πρώτη μέρα! Με τις εργασίες φροντίδας και μικροεπισκευών ΜΙΝΙ, ο κοντινός σου Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής ΜΙΝΙ επιδιορθώνει πανεύκολα μικρές γρατζουνιές και χτυπήματα που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σου.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΙΝΙ.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MINI.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MINI.

Η μέγιστη οδηγική σου ασφάλεια, είναι η βασική μας προτεραιότητα.

 

Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI χρησιμοποιούν μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά MINI για τις εργασίες επισκευής που πληρούν τα υψηλά αυστηρά πρότυπα ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα MINI.