Μπες στον κόσμο των Αξεσουάρ MINI.

Το MINI σου, το στιλ σου: δύο ισχυρές και ξεχωριστές προσωπικότητες. Έχεις στη διάθεσή σου αμέτρητες δυνατότητες για να μεταφέρεις το προσωπικό σου στιλ στο δρόμο. Δείξε, λοιπόν, αυτό που θέλεις να δείξεις με τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI.

dam Image

Σε διαρκή κίνηση.

Εξόπλισε το αυτοκίνητό σου με σετ τροχών για αξέχαστες διαδρομές. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών και ο τέλειος συνδυασμός σχεδίασης και κρατήματος αποτελούν εγγύηση όχι μόνο οδηγικής ευχαρίστησης, αλλά και ασφάλειας. Δοκίμασε διάφορα σχέδια και δες ποιο ταιριάζει περισσότερο στο MINI σου με την εφαρμογή Configurator για Γνήσια Σετ Τροχών ΜΙΝΙ.

Γνήσια Σετ Τροχών MINI

MINI John Cooper Works.

John Cooper Works.

Όποιος οδηγεί με εξοπλισμό John Cooper Works, δεν θα έχει ποτέ αντιπάλους. Γιατί με τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ John Cooper Works ακόμη και ο αντίθετος άνεμος μοιάζει αδύναμος. Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σού ανήκει. Για επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης, επίλεξε αξεσουάρ MINI John Cooper Works και προσάρμοσε το αυτοκίνητό σου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. 

Αξεσουάρ ΜΙΝΙ John cooper Works: κάνουν την καρδιά κάθε λάτρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού να χτυπά με ξέφρενους ρυθμούς.

Κέντρο εντολών με Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία MINI.

Σήκωσε ακόμη ψηλότερα τον πήχη με ένα τέλειο και στιλάτο ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει ψυχαγωγία, τηλεπικοινωνίες, πλοήγηση και υψηλή τεχνολογία - με την Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία MINI, είσαι διαρκώς ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις. Η σύγχρονη τεχνολογία μας συνδέει το smartphone με το αυτοκίνητο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πολυμέσων εξασφαλίζουν ψυχαγωγία στο αυτοκίνητό σου και τα συστήματα πλοήγησης σε οδηγούν αξιόπιστα στον προορισμό σου.

 

Κιτ βελτίωσης MINI John Cooper Works Pro

Ψυχαγωγία.

Σε κάθε διαδρομή. 


Η καλύτερη ψυχαγωγία είναι εγγυημένη με τις υψηλής ποιότητας προτάσεις ψυχαγωγίας από τη MINI. Διαπίστωσε και μόνος σου την τέλεια εμπειρία ήχου και πρόσφερε στους επιβάτες σου ψυχαγωγία κορυφαίου επιπέδου.

Κιτ βελτίωσης MINI John Cooper Works Pro

Τηλεπικοινωνίες.

Πάντα μέσα στις εξελίξεις.

Ο πρόσθετος εξοπλισμός για επικοινωνία και μουσική εξασφαλίζει άνεση κατά τις μετακινήσεις με το MINI σου. Απόλαυσε την ποικιλία δυνατοτήτων πληροφόρησης/ψυχαγωγίας και μείνε σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Κιτ βελτίωσης MINI John Cooper Works Pro

Πλοήγηση.


Στο σωστό δρόμο - ανά πάσα στιγμή.
 

Θέλεις να φτάνεις κάθε φορά στον προορισμό σου με ασφάλεια, αξιοπιστία και ακριβώς στην ώρα σου; Πανεύκολο, χάρη στις λύσεις πλοήγησης από τη MINI. Τώρα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα φτάνεις γρήγορα και, το κυριότερο, χωρίς άγχος.

Κιτ βελτίωσης MINI John Cooper Works Pro Κιτ βελτίωσης MINI John Cooper Works Pro

Τεχνολογία.

Εγγυημένη υπεροχή.

 

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία των πιο σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών που κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο άνετη; Κανένα πρόβλημα για τη MINI! Οτιδήποτε και αν χρειαστείς, από μια στιλάτη κεραία μέχρι ένα σύστημα συναγερμού, με τις τεχνολογίες της MINI θα είσαι πάντα μέσα στον παλμό της εποχής.

Λαμπερές εμφανίσεις.

Το MINI σου σε άριστη κατάσταση - με την άκρως αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας φροντίδα που προσφέρουμε, ακόμα και για τους πιο επίμονους λεκέδες. Με τα χρήσιμα προϊόντα περιποίησης MINI Car Care, μπορείς να διατηρήσεις τον αγαπημένο σου σύντροφο καθαρό και αστραφτερό. Εξερεύνησε τη μεγάλη ποικιλία μας σε προϊόντα καθαρισμού και απόλαυσε το MINI σου κάθε μέρα.

dam Image