MINI Countryman – πλαϊνή λήψη – πράσινο και μαύρο MINI Countryman – πλαϊνή λήψη – πράσινο και μαύρο

MINI COUNTRYMAN.

Από € 30.550

luggage-l
405 - 1.390 λίτρα χώρου αποσκευών
luggage-l
405 - 1.390 λίτρα χώρου αποσκευών
MINI Countryman – πλαϊνή λήψη – πράσινο και μαύρο

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ. ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Το μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και πιο περιπετειώδες MINI έχει σχεδιαστεί για να μπορείς να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση που θα συναντήσεις στο ταξίδι σου. Ο ισχυρός κινητήρας MINI TwinPower Turbo – με σύστημα τετρακίνησης ALL4 – τα καταφέρνει παντού. Αποδίδει την ισχύ του με εξαιρετικά γραμμικό τρόπο, διακρίνεται για την άμεση απόκριση και σου προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Κάθε εξωτερική επιφάνεια είναι γεμάτη ενέργεια. Από την επιβλητική σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα και τις εισαγωγές αέρα, μέχρι τους ιδιαίτερους προβολείς, υπόσχεται άνεση και δύναμη. Προσφέρει άφθονους χώρους για πέντε επιβάτες και χώρο αποσκευών για όλες τις αναμνήσεις που συλλέγεις στο ταξίδι σου. Ανακάλυψε πού θα σε οδηγήσει σήμερα η έμπνευσή σου.
MINI Countryman – μπροστινή λήψη – πράσινο και μαύρο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια της ΜΙΝΙ είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την αισθητική του εσωτερικού. Η άνεση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα καθώς το εσωτερικό διακρίνεται για την εξαιρετική γκάμα υλικών, τις απαλές δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων και την αίσθηση ευεξίας που προσφέρει. Η κορυφαία σχεδίαση του cockpit κάνει την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο συναρπαστική και πολύπλευρη. Κεντρική θέση καταλαμβάνει η κονσόλα οργάνων με την εντυπωσιακή οθόνη 8,8". Είναι το ιδανικό σημείο για το σύστημα πλοήγησης MINI Connected και τις λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. "Διοχετεύει" όλη τη δύναμη του MINI σου σε ένα κέντρο εντολών διαισθητικού χειρισμού με μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογικών επιλογών. Όλα είναι κατασκευασμένα για τη δική σου ευχαρίστηση, ακόμα και ο πιο σκληροτράχηλος δρόμος αποτελεί άσκηση άνεσης και στιλ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ.

0

λίτρα

Το MINI Countryman είναι φτιαγμένο για κάθε είδους διαδρομή στην πόλη και στην εξοχή. Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται για να εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για τους επιβάτες ή για τις αποσκευές. Έτσι, μπορείς γρήγορα και εύκολα να εκμεταλλευτείς τα 1.390 λίτρα χωρητικότητας για να πάρεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

Παρακαλούμε έλεγξε στο configurator για να βεβαιωθείς ότι το μοντέλο που εμφανίζεται μπορεί να διαμορφωθεί με τον εξοπλισμό που επέλεξες.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 360°.

MINI Countryman – εσωτερικό – προβολή 360° MINI Countryman – εσωτερικό – προβολή 360°

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΙΝΙ.

MINI Countryman – specials – editions

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ. ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Συνδυάζοντας τη διακριτική, σκληροτράχηλη εμφάνιση με τις αρρενωπές αναλογίες και το περιπετειώδες πνεύμα, δημιουργήσαμε ένα πολύπλευρο ταλέντο, το φυσικό περιβάλλον του οποίου είναι οι δρόμοι της πόλης και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Διατίθεται σε 9 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και ξεχωρίζει με την γκάμα ελκυστικών λεπτομερειών της οροφής σε χρώμα αντίθεσης. Η γκάμα υλικών υψηλής ποιότητας σού προσφέρει τη δυνατότητα να εκφράσεις την προσωπικότητά σου – μέσα κι έξω.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ.

MINI Countryman – αξεσουάρ – σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων
MINI Countryman – MINI Connected

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Ανακάλυψε τις επιλογές χρηματοδότησης της MINI Financial Services.
MINI Countryman – πράσινο και μαύρο – μπροστινή λήψη

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.