MINI Service Inclusive. Η MINI φροντίζει για σένα.

MINI Service. MINI Warranty. Yellow MINI Cooper S
dam Image

MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο service για ασταμάτητο οδηγικό ενθουσιασμό MINI.

Η MINI σου επιφυλάσσει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. Με τα πακέτα MINI Service Inclusive, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς μήπως πιαστείς εξ απροόπτου εξαιτίας απρογραμμάτιστων εξόδων για service. Επίσης, ανάλογα με επιπρόσθετο πακέτο που επιλέγεις, μια εφ' άπαξ χρέωση σού καλύπτει εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων εξαρτημάτων για έως και 10 χρόνια ή έως και 200.000 km (όποιο από τα δύο συμπληρωθεί πρώτο).

 • Section Name
 • Πλεονεκτήματα.
  • Πληρώνεις ένα εφ' άπαξ ποσό, αντί για μια ξεχωριστή χρέωση για κάθε service.
  • Στην τιμή των πακέτων συμπεριλαμβάνεται το κόστος των Γνήσιων Ανταλλακτικών MINI και της εργασίας.
  • Το πλήρες ιστορικό service από τη MINI αυξάνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου.
  • Τα πακέτα service είναι πλήρως μεταβιβάσιμα σε περίπτωση που πουλήσεις το MINI σου.
  • Τα πακέτα service ισχύουν σε όλο τον κόσμο.

Τα πακέτα MINI Service Inclusive λεπτομερώς.

Το MINI Service Inclusive συνδυάζει όλες τις σημαντικές υπηρεσίες συντήρησης της MINI σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό πακέτο. Το πακέτο MINI Service Inclusive Plus δίνει προτεραιότητας στις σημαντικότερες επισκευές αναλώσιμων εξαρτημάτων. Και το κυριότερο: Μπορείς να απολαμβάνεις τον τυπικό οδηγικό ενθουσιασμό MINI με τις παρεχόμενες υπηρεσίες MINI Service καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος του πακέτου. - Με μία και μόνο εφ' άπαξ πληρωμή. Δες όλα τα πλεονεκτήματα στην επισκόπηση που ακολουθεί:

MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus.

Παρεχόμενες υπηρεσίες.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI SERVICE INCLUSIVE PLUS*.

ΑΛΛΑΓΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MINI.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL).
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΙΛΤΡΟΥ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΖΙ (ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ).
ΑΛΛΑΓΗ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΚΑΚΙΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή/ΚΑΙ ΠΙΣΩ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΣΚΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή/ΚΑΙ ΠΙΣΩ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ (ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ).
Αντικατασταση μακτρων υαλοκαθαριστηρων
(εαν απαιτειται, μεγ. 1 φορα το χρονο).
*Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΝΙ SERVICE INCLUSIVE PLUS ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΝΙ SERVICE INCLUSIVE, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του MINI Service και συμπεριλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα Γνήσια Ανταλλακτικά MINI και όλο τον απαιτούμενο χρόνο εργασίας. 

Η δυνατότητα χρήσης του προγράμματος Service Inclusive και Service Inclusive Plus, είναι εφικτή όταν ανάψει η κίτρινη ή η κόκκινη ένδειξη συντήρησης στην οθόνη του οχήματος.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Για να έχεις ασταμάτητη οδηγική απόλαυση: Εάν η ένδειξη service του αυτοκινήτου σου υποδείξει ότι χρειάζεται να γίνει, για παράδειγμα, ένα service λαδιών κινητήρα, απλώς κλείσε ένα ραντεβού με τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MINI της περιοχής σου - χωρίς να σε απασχολούν καθόλου οι χρεώσεις.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Πλήρης ευελιξία προσαρμογής όσον αφορά την αναβάθμιση της διάρκειας ισχύος - γιατί τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus μπορούν να αναβαθμιστούν χωρίς πρόβλήμα.

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

Τα μεταχειρισμένα μοντέλα MINI έχουν απο τις υψηλότερες μεταπωλητικές αξίες στην κατηγορία τους. Η αξία αυτή μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο χάρη στα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus και αυτό επειδή τα συγκεκριμένα πακέτα αποτελούν μια πιστοποίηση για την άψογη κατάσταση τους και των άριστων επιδόσεων του αυτοκινήτου σου. Έτσι, εάν μια μέρα αποφασίσεις να αποχωριστείς το MINI σου, το πακέτο Service Inclusive μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο κάτοχο, πράγμα που ενισχύει κι άλλο τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝΥΘΕΝΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.

Εάν η διάρκεια και ο αριθμός διανυθέντων χιλιομέτρων είναι καθορισμένα, τότε οι απαιτήσεις σου επί του πακέτου service τελειώνουν τη χρονική στιγμή που μία από αυτές τις ενδείξεις συμπληρώνεται πρώτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Τα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus αποτελούν μια ιδανική προσθήκη στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Η τιμολόγηση των πακέτων γίνεται με ξεχωριστή χρέωση και στην συνέχεια λαμβάνεις ένα πιστοποιητικό αγοράς. Επιπλέον, τα στοιχεία σου αποθηκεύονται ηλεκτρονικά. Τα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus μπορούν να αγοραστούν σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI στην Ευρώπη.

  

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΕΛΗ.

Οι ακόλουθες εργασίες συντήρησης ή επισκευής δεν συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα MINI Service Inclusive και MINI Service Inclusive Plus: - Καθαρισμός κατάλοιπων καυσίμου και ακαθαρσιών στο δοχείο διαστολής. - Ζημιές και γδαρσίματα στο χρώμα, το αμάξωμα και τα καλύμματα. - Ζημιές στα κρύσταλλα - Αεροδυναμικοί θόρυβοι, τριγμοί, χτυπήματα, καθώς και οσμές. - Ζημιές στα ελαστικά, αποζυγοσταθμίσεις και ζημιές στις ζάντες. - Επισκευές σε αξεσουάρ που δεν είναι κατασκευασμένα από τη MINI και δεν παραγγέλθηκαν κατά την αγορά του καινούριου αυτοκινήτου. - Επισκευές που προέκυψαν από υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (για παράδειγμα: ζημιές στον κινητήρα εξαιτίας υπερβολικά χαμηλής ποσότητας λαδιών, εξαιτίας συμμετοχής σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού κ.λπ.)