Σε διαρκή κίνηση. Με Γνήσια Σετ Τροχών MINI.

dam Image

Ασφάλεια: χαραγμένη με αστέρια.

Γνήσια Ελαστικά MINI.

Μπορείς να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια με τα Γνήσια Ελαστικά MINI που φέρουν την ένδειξη αστερίσκου. Όλα τα ελαστικά υποβάλλονται σε σχολαστικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας από τη MINI, ακόμη πιο αυστηρούς από εκείνους που διενεργούνται για τη χορήγηση της ευρωπαϊκής ετικέτας ελαστικού. Τα ελαστικά αποκτούν την ένδειξη αστερίσκου ΜΙΝΙ μόνο εφόσον εξακριβωθεί ότι πληρούν όλα τα κριτήρια. Με το σύστημα ελέγχου πίεσης (RDC), την τεχνολογία runflat, τη φιλική προς το περιβάλλον κατανάλωση καυσίμου και τη μειωμένη αντίσταση κύλισης, τα ελαστικά αυτά παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία για σένα, το MINI σου και το περιβάλλον.
 

dam Image
Γνήσια Ελαστικά MINI με ένδειξη αστερίσκου.

Για να είσαι πάντα ασφαλής κατά τις μετακινήσεις σου και να ζεις μια μοναδική εμπειρία οδηγικής απόλαυσης, τα Γνήσια Ελαστικά MINI υποβάλλονται σε διεξοδικούς ελέγχους και προσαρμόζονται στο δικό σου μοντέλο MINI μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αφού διαπιστωθεί ότι τα ελαστικά πληρούν σε ποσοστό 100% τα απαιτούμενα κριτήρια κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά σχολαστικής διαδικασίας ελέγχων, τότε και μόνο τότε λαμβάνουν την ένδειξη αστερίσκου MINI.

dam Image
Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών (RDC).

Η πίεση των ελαστικών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα όσον αφορά στις ιδιότητες των ελαστικών. Εξαιτίας αυτού - αλλά και λόγω των νέων νομικών κανονισμών - όλα τα ελαστικά MINI από το Μάρτιο του 2014 και έπειτα εξοπλίζονται με ένα σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.Το σύστημα αυτό μετρά τις πιθανές απώλειες πίεσης και στα τέσσερα ελαστικά καιπαρέχει, έτσι, μεγαλύτερη ασφάλεια. Με τη σωστή πίεση πλήρωσης, τα ελαστικάπαρουσιάζουν μικρότερη αντίσταση κύλισης και λιγότερη φθορά. Εσύ επωφελείσαι από τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και την αυξημένη διάρκεια ζωής των ελαστικών σου.

dam Image
Τεχνολογία runflat MINI.

Με τα Γνήσια Ελαστικά runflat MINI, τίποτα πια δεν μπορεί να σε πτοήσει, ακόμα και αν βρεθείς με σκασμένο λάστιχο ενώ είσαι καθ' οδόν. Η τεχνολογία runflat σού επιτρέπει να συνεχίσεις να οδηγείς με ξεφούσκωτο ελαστικό, με ταχύτητα έως και 80 km/h, μέχρι να φτάσεις στο κοντινότερο διαθέσιμο συνεργείο. Τα ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματα κατασκευάζονται από θερμοανθεκτική γόμα, ενώ η ειδική γεωμετρία της ζάντας εμποδίζει το ελαστικό που παρουσιάζει απώλεια πίεσης να φύγει από αυτήν, ακόμη και στις στροφές.

dam Image
Διατηρούν τη φόρμα τους. Γνήσια Ελαστικά MINI με μειωμένη αντίσταση κύλισης.

Τα ελαστικά μας είναι ανθεκτικά στις παραμορφώσεις, για αυτό διαρκούν περισσότερο και σε βοηθούν να καις λιγότερο καύσιμο. Η παραμόρφωση ενός ελαστικού συνεπάγεται μεγαλύτερες ενεργειακές απαιτήσεις για να κινηθεί το αυτοκίνητο και αυτό αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου. Τα Γνήσια Ελαστικά MINI κατασκευάζονται με μειωμένη αντίσταση κύλισης, ώστε να περιορίζονται οι παραμορφώσεις χάρη στη χρήση ειδικών υλικών για τις επιφάνειες κύλισης και τα πλαϊνά μέρη του ελαστικού.

dam Image
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MINI.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών MINI κρατάει τις υποσχέσεις του. Για κάθε αγορά και τοποθέτηση 2 ή 4 Ελαστικών MINI, έχεις αυτόματα και δωρεάν ασφάλιση για 36 μήνες. Με αυτό τον τρόπο σου εξασφαλίζουμε οδηγική διασκέδαση χωρίς άγχος για πολλά χρόνια.