Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Στο πλευρό σου.

Κλήση Έκτακτης Ανάγκης ΜΙΝΙ

Το MINI σου καλεί βοήθεια μόνο του.

Εάν δεν είσαι σε θέση να καλέσεις βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, είναι καλό να ξέρεις ότι μπορεί να το κάνει το MINI σου για σένα. Με το προαιρετικά διαθέσιμο έξυπνο σύστημα Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης, το MINI σου καλεί αυτόματα το Τηλεφωνικό Κέντρο του BMW Group σε περίπτωση ατυχήματος, ώστε να λάβεις βοήθεια όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Τρίθυρο MINI Hatch. Οδική Βοήθεια για σένα
MINI Emergency Call.
Με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Λάβε άμεση βοήθεια σε χρόνο ρεκόρ με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Εάν σου συμβεί ατύχημα, η λειτουργία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης πραγματοποιεί επείγουσα κλήση απευθείας στο Τηλεφωνικό Κέντρο του BMW Group παρέχοντας βασικά στοιχεία από το αυτοκίνητό σου, όπως ακριβή τοποθεσία, τύπο σύγκρουσης και κατάσταση αερόσακων και μπροστινών ζωνών ασφαλείας, προκειμένου να σου παρασχεθεί ταχύτατα η βοήθεια που χρειάζεσαι. Εάν χρειαστεί, αυτή η διαδικασία κλήσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτόματα από το ίδιο το MINI σου. Εάν δεν είσαι σε θέση να καλέσεις βοήθεια, είναι καλό να ξέρεις ότι θα το κάνει κάποιος άλλος για σένα.

MINI Emergency Call. MINI Connected. MINI Accessories
Συμβατότητα.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα MINI (F5x). Εάν το δικό σου δεν την έχει ήδη, ρίξε μια ματιά στα αξεσουάρ μας και ζήτησε να σου την εγκαταστήσουμε ως πρόσθετο εξοπλισμό μετέπειτα τοποθέτησης.