Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

MINI Electric
MINI Electric
 MINI 5-door
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
 MINI Convertible
CABRIO
 MINI Clubman
Clubman
MINI Countryman
Countryman
MINI PHEV
COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI CLUBMAN MINI CLUBMAN

MINI CLUBMAN.

ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ MINI CLUBMAN.

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το πιο προηγμένο, πολύπλευρο και ευρύχωρο MINI Clubman που κατασκευάστηκε ποτέ. Το MINI Clubman θα ανοίξει περισσότερες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες, μόλις βρεθείς πίσω από το τιμόνι του. Με πέντε θέσεις και έξι πόρτες, το MINI Clubman σού επιτρέπει να πάρεις ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι για το ταξίδι σου. Η χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών μπορεί να αυξηθεί μέχρι και τα 1.250 λίτρα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο χώρο για τα σχέδιά σου. Επιπρόσθετα, με το σύστημα τετρακίνησης ALL4 θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε δρόμο – το τέλειο αυτοκίνητο για όλες τις περιστάσεις και όλες τις εποχές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

Το MINI Clubman είναι γεμάτο εκπλήξεις. Η κλασική του σχεδίαση, που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια τις καρδιές των πραγματικών φίλων της υψηλής αισθητικής, έχει διατηρηθεί και ανανεωθεί με ορισμένες εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως τα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack. Οι 6 πόρτες και ο ευρύχωρος χώρος των αποσκευών προσφέρουν πολλές νέες δυνατότητες. Παράλληλα, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως οι υπηρεσίες και εφαρμογές MINI Connected, διευκολύνουν την οδηγική σου εμπειρία με κάθε δυνατό τρόπο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΙΝΙ.

Βρες τον πλησιέστερο σε εσένα Επίσημο Έμπορο ΜΙΝΙ.

MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ.

Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να μάθεις για το ΜΙΝΙ Clubman. Μάθε όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου.

MINI Electric
MINI Electric
 MINI 5-door
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
 MINI Convertible
CABRIO
 MINI Clubman
Clubman
MINI Countryman
Countryman
MINI PHEV
COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo