Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΙΝΙ

NEO MINI CLUBMAN.
ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Το νέο MINI Clubman είναι εδώ. Κομψό, όπως πάντα. Τώρα όμως με περισσότερους χώρους από ποτέ. Είναι έτοιμο να ενθουσιάσει και να καταπλήξει. Ανακάλυψε τις νέες προοπτικές που σου προσφέρει το νέο MINI Clubman.
MINI CLUBMAN

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

Το νέο MINI Clubman είναι γεμάτο εκπλήξεις. Η κλασική του σχεδίαση, που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια τις καρδιές των πραγματικών φίλων της υψηλής αισθητικής, έχει διατηρηθεί και ανανεωθεί με ορισμένες εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως τα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack. Οι 6 πόρτες και ο ευρύχωρος χώρος των αποσκευών προσφέρουν πολλές νέες δυνατότητες! Παράλληλα, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως οι υπηρεσίες και εφαρμογές MINI Connected, διευκολύνουν την οδηγική σου εμπειρία με κάθε δυνατό τρόπο.
MINI CLUBMAN

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Η μοναδική σχεδίαση αποτελούσε πάντοτε το δυνατό σημείο του MINI Clubman. Η νέα έκδοση κερδίζει και σε αυτόν τον τομέα τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας ορισμένα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως τα νέα πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack. Η γκάμα χρωμάτων για το νέο MINI Clubman περιλαμβάνει νεανικά και ιδιαίτερα χρώματα αμαξώματος, όπως το Indian Summer Red που τραβά επάνω του όλα τα βλέμματα.
MINI CLUBMAN

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ.

Με τις 6 πόρτες και το μεγάλο χώρο αποσκευών χωρητικότητας από 360 έως 1250 λίτρα, το νέο MINI Clubman είναι έτοιμο για ακόμα περισσότερα! Προσφέρει άφθονους χώρους για 5 άτομα, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή ως οικογενειακό αυτοκίνητο. Οι πίσω πόρτες καθιστούν ευκολότερη την πρόσβαση στον χώρο αποσκευών, όπως και τη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών.
Σημαντικότερα σημεία

ΕΝΑ MINI ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Το νέο MINI Clubman προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε οδηγούς με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Η κομψή και συγχρόνως νεανική σχεδίαση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πραγματικούς λάτρεις του μοντέρνου και του κλασικού. Κατασκευασμένο με γνώμονα την πρακτικότητα και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής για να διευκολύνει τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Παρά τον urban χαρακτήρα του, είναι πιο έτοιμο από ποτέ για αυθόρμητες αποδράσεις από την πόλη.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Σύρε για να αλλάξεις χρώμα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Ζήτα προσφορά

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Το νέο ΜΙΝΙ σου σε περιμένει να το κάνεις δικό σου.

RESTART YOUR ENGINE.

Ζήσε όλα αυτά που σου έλειψαν τόσο καιρό. Απόκτησε το δικό σου ΜΙΝΙ με όφελος έως και €3.000.*

ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ MINI ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.

MINI CLUBMAN

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ;

Με την εμβληματική διπλή πίσω πόρτα, το νέο MINI Clubman είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα.

Συνδυάζει άψογα πολυχρηστικότητα, ευρυχωρία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις για να προσφέρει οδηγική διασκέδαση που ταιριάζει με τις ανάγκες σου.