Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΝΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΙΝΙ

3ΘΥΡΟ MINI, 5ΘΥΡΟ ΜΙΝΙ & MINI CABRIO.
ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Ανακάλυψε την εκπληκτική γκάμα του Τρίθυρου και Πεντάθυρου MINI, καθώς και του MINI Cabrio. Ήρθαν, είναι εντυπωσιακά και είναι πιο έτοιμα από ποτέ για να εξερευνήσεις μαζί τους την πόλη.
MINI HATCH

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΤΙΛ.

Αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να εξερευνήσεις την πόλη: το εμβληματικό τρίθυρο MINI με τη συναρπαστική αίσθηση go-kart, το πεντάθυρο MINI με χώρους για περισσότερη… διασκέδαση και το MINI Cabrio – ο τέλειος συνοδός για βόλτες στην πόλη με ανοικτή οροφή. Ανακάλυψέ τα όλα και δες την πόλη από μια διαφορετική οπτική.
MINI HATCH

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ GO-KART ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Αυτό το αυτοκίνητο είναι εμβληματικό – γεμάτο στιλ, κομψότητα, διασκέδαση. Είναι μικρό αλλά πανίσχυρο και κλέβει την παράσταση στον δρόμο. Νιώσε το χάρισμα της κληρονομιάς του. Οδήγησε με στιλ. Νιώσε την αίσθηση go-kart. Επίλεξε το τρίθυρο MINI και ανακάλυψε την πόλη.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

Ένας θρύλος με στιλ – τώρα ακόμα μεγαλύτερος. Το πεντάθυρο MINI είναι έτοιμο για περισσότερα: περισσότερες πόρτες, περισσότεροι χώροι, περισσότερη διασκέδαση! Ταιριάζει η διάθεσή σου με το πεντάθυρο MINI;
MINI HATCH
MINI CONVERTIBLE

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Άνοιξε την οροφή και νιώσε τον αέρα. Ο ουρανός είναι το μοναδικό όριο για τον οδηγό του MINI Cabrio. Διασκεδαστικό, κομψό – αυτό είναι ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα. Άνοιξε την οροφή και καθάρισε τη σκέψη σου – σε περιμένουν περισσότερες περιπέτειες μέσα στην πόλη.
Βασικά χαρακτηριστικά

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ MINI ΣΟΥ.

Το MINI είναι η καλύτερη επιλογή για να μετακινείσαι στην πόλη με στιλ. Ποιο όμως θα επιλέξεις;

Η ΜΙΝΙ σου προσφέρει διάφορες επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Ποιο θα κλέψει την καρδιά σου;

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Σύρε για να αλλάξεις χρώμα

ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ MINI ΚΑΙ ΤΟ MINI CABRIO.

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ ΜΙΝΙ.

MINI HATCH

ΚΟΜΨΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Το 3θυρο & 5θυρο MINI και το MINI Cabrio αποτελούν άριστες επιλογές για ιδιαίτερους οδηγούς που εκτιμούν τη μοναδικότητα. Δείξε την πρωτοτυπία σου και κατάκτησε τους δρόμους με αυθεντικό στιλ.