ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ MINI CLUBMAN ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ.

dam Image

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, τα σχέδια της παρέας για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη, οι πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις του καλοκαιριού. Όλα χωρούν σε ένα MINI Clubman. Αυτό που δεν χώρα είναι αναβολή.

 

Συνδυάζοντας το εκλεπτυσμένο στιλ με τη λειτουργικότητα, το ξεχωριστό MINI Clubman είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο να σου προσφέρει ένα αξεπέραστο επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας. Με την διπλή πίσω πόρτα, τις αριστοτεχνικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση και μια σειρά από κορυφαίες τεχνολογίες, είναι το τέλειο MINI για την καθημερινότητά σου.

 

Tι περιμένεις; Κάνε δικό σου το ΜΙΝΙ Clubman σε τιμή που δεν θα ξαναβρείς, στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Μην αργείς! Γιατί ισχύει για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και μόνο για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Teasers

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΖΙ

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΖΙ.

Το τέλειο MINI για την καθημερινότητά σου. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του, αποκαλύπτεται ένας μοναδικός συνδυασμός υπερσύγχρονων τεχνολογιών και πολύ κομψών γραμμών που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, συνθέτοντας έτσι ένα απίστευτα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Μέσα εκεί, θα βρεις, επίσης, άφθονο αποθηκευτικό χώρο 1.250 λίτρων, καθώς και εκλεκτά υλικά. Προχωρώντας στο εξωτερικό, θα εντυπωσιαστείς με το σπορ παρουσιαστικό και τη χαρακτηριστική διπλή πίσω πόρτα με τις χρωμιωμένες λαβές. Ανακάλυψε περισσότερα για την ευρυχωρία, τη λειτουργικότητα και τις καινοτόμες λειτουργίες του MINI Clubman, όπως το Head-Up Display και την Υποβοήθηση παρκαρίσματος.