δεν απαιτείται διότι είναι μόνο ένα φόντο / στοιχείο έλξης της προσοχής

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Τα ανδρείκελα των δοκιμών πρόσκρουσης "δουλεύουν" σκλήρά για να μπορούν οι οδηγοί MINI να απολαμβάνουν με ασφάλεια την οδήγηση. Οι αυστηρές δοκιμές εξασφαλίζουν ότι τα πλέον προηγμένα συστήματα ασφαλείας θα προστατεύουν εξίσου τους επιβάτες και τους πεζούς. Τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας λειτουργούν συγχρονισμένα.

Συστήματα Υποστήριξης MINI - Head-Up Display

Συστήματα Υποστήριξης.

Ποιος λέει ότι η ασφαλής οδήγηση πρέπει να είναι ανιαρή; Εμείς στη MINI θεωρούμε ότι μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο μια περιπέτεια εάν γνωρίζεις ότι είσαι ασφαλής. Το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα Driving Assistant σού παρέχει λειτουργίες, όπως η Προειδοποίηση Σύγκρουσης και η Προειδοποίηση Πεζών. Η κάμερα στο παρμπρίζ αναγνωρίζει τις κρίσιμες καταστάσεις, σε προειδοποιεί σε δύο φάσεις και προετοιμάζει το σύστημα πέδησης ώστε να μειωθεί ο χρόνος αντίδρασης. Επίσης, διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως η αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης, σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας και ενεργό cruise control. Στο MINI θα βρεις και άλλα προαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που συνδυάζονται μεταξύ τους για να σε προστατεύουν, αλλά και για να βελτιώσουν τη φημισμένη αίσθηση go-kart του MINI. Το Head-Up Display ή η Κάμερα Οπισθοπορείας αναλαμβάνουν για σένα τη δύσκολη δουλειά, για να μπορείς να ζεις στο έπακρο την οδήγηση.

dam Image

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Εάν συμβεί το απρόοπτο, το MINI σου είναι πανέτοιμο να σε βοηθήσει. Με την Κλήση Έκτακτης Ανάγκης MINI, η οποία περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το MINI σου μπορεί να καλέσει αυτόματα την γραμμή Έκτακτης Ανάγκης στην Ελλάδα (112). Εάν δεν είσαι σε θέση να καλέσεις βοήθεια, είναι καλό να ξέρεις ότι θα το κάνει κάποιος άλλος για σένα.

Άκαμπτο πλαίσιο.

Η δομή του αμαξώματος του MINI είναι εξαιρετικά άκαμπτη, εξασφαλίζοντας την απορρόφηση των φορτίων από τη σύγκρουση. Σε προστατεύει στην περίπτωση σύγκρουσης στο μπροστινό και το πίσω μέρος, στα πλαϊνά μέρη ή στην περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου. Με τη χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής, βελτιωμένου βάρους και ακαμψίας, το MINI σου διατηρεί την σπορ αίσθηση οδήγησης. Οι στρέψεις του αμαξώματος περιορίζονται, κάνοντας ακόμα πιο κοφτερή την οδική συμπεριφορά.

cnt Background Image
Άκαμπτο πλαίσιο ΜΙΝΙ
Προηγμένο Σύστημα Πέδησης

Προηγμένο Σύστημα Πέδησης.

Η προηγμένη τεχνολογία πέδησης σού επιτρέπει να διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο του ΜΙΝΙ σου.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ.

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων νέας γενιάς διαθέτει τέσσερις αισθητήρες και σου επιτρέπει να ακινητοποιείς αμέσως το αυτοκίνητο, ακόμα και σε ολισθηρά οδοστρώματα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ (EBD).

Κατανέμει αυτόματα την ισχύ πέδησης μεταξύ των τροχών ώστε να ανταποκρίνεται στις συνθήκες οδήγησης, αλλά και στην τρέχουσα κατανομή βάρους του MINI σου.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ (CBC).

Μήπως μπήκες στη στροφή λίγο πιο γρήγορα από ότι έπρεπε; Το CBC βελτιώνει την ευστάθεια όταν οδηγείς γρήγορα σε κάποια στροφή.

 

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ.

Σε βοηθά να σταματάς πιο γρήγορα σε καταστάσεις ανάγκης, επιταχύνοντας τη διαδικασία και ελαχιστοποιώντας την απόσταση πέδησης.

psig Top Image

Τρία επίπεδα ελέγχου.

Τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης σε προστατεύουν σε κάθε περίπτωση και σου παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου στο βαθμό που θέλεις.

Ασφάλεια μέχρι το κόκκαλο.

Από τους προβολείς με την έξυπνη τεχνολογία και τους αερόσακους, μέχρι τα ελαστικά που συνεχίζουν να κυλούν ακόμα και όταν χάσουν τελείως τον αέρα, το MINI σου είναι πάντοτε έτοιμο να σε προστατεύει. Κάνε μια περιήγηση σε περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Τρίθυρο MINI μπροστινό διαγώνιο προφίλ
Σου ανοίξαμε την όρεξη για περισσότερα;

Ανακάλυψε περισσότερα για την ασφάλεια του MINI και ειδικότερα τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένα μοντέλα.