Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior
bev bev

MINI ELECTRIC CITY DRIVE.

To νέο MINI Electric είναι εδώ για να σε συναρπάσει, και κάθε ηλεκτρικό χιλιόμετρο του κάνει τη διαφορά.

Εσύ οδηγείς το νέο ΜΙΝΙ Electric. Μαζί οδηγούμε την πόλη στην αλλαγή.

Κλείσε ένα test drive με το ΜΙΝΙ Electric σήμερα στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων MINI στην Αθήνα και συνέβαλε και εσύ στην προσπάθειας μας για ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Accept the challenge για μια πιο "πράσινη" πόλη και βοήθησε μας να συγκεντώσουμε 2.000 test drive και να φυτέψουμε 2.000 δέντρα.

Κάθε test drive μετράει και μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας να κάνουμε την πόλης μας πιο "πράσινη" και φιλική.

Stay tuned για να είσαι ενήμερος για τις δράσεις που θα αναλάβουμε!

#minielectricitydrive #BIGLOVE

bev

NEO MINI ELECTRIC ΑΠΟ €33.960 ΚΑΙ ME ΚΡΑΤΙΚΗ EΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ €6.000.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI είναι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ένα αυθεντικό MINI, εξοπλισμένο με σύστημα κίνησης για τους δρόμους του μέλλοντος. Συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart, την ιδιαίτερη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα με την οδήγηση με τοπικά μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μην περιμένεις άλλο, ζήσε το αύριο. Ζήσε τη σιωπηλή επανάσταση ενός MINI Electric.

H προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους είναι:
ΜΙΝΙ Εlectric Βασική Έκδοση: €33.960*
ΜΙΝΙ Εlectric με το πακέτο εξοπλισμού Urban: €38.357*
* To μοντέλο μπορεί να λάβει κρατική επιδότηση έως €6.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο http://kinoumeilektrika.ypen.gr/.

green

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MINI ALL ELECTRIC.

Μπες κι εσύ στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον. Το πρόγραμμα MINI ALL ELECTRIC από τη MINI Financial Services  είναι ένα ελκυστικό, πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει χρηματοδότηση με προνομιακούς όρους, άτοκη ασφάλιση και δυνατότητα απόκτησης οικιακού φορτιστή MINI Wallbox με άτοκες μηνιαίες καταβολές. 

 

Η χρηματοδότηση ΜΙΝΙ All Electric προσφέρεται με προνομιακούς όρους:

- Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% (πλέον εισφοράς Ν.128/1975 0,6%)

- Χαμηλή προκαταβολή από 10%

- Επιλογή μεταξύ δύο προγραμμάτων αποπληρωμής (με τελευταία μεγάλη δόση ή     με ισόποσες μηνιαίες καταβολές)

- Μεγάλη διάρκεια χρηματοδότησης 

 

Ενδεικτική Μηνιαία δόση: €279 με το πρόγραμμα ALL ELECTRIC MINI για το όχημα MINI Cooper Electric, με αξία οχήματος €33.960, προκαταβολή €14.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €12.566. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.913, άτοκη προστασία δανείου €489, άτοκη χρηματοδότηση wallbox €480, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €22.342, ΣΕΠΠΕ 6,06%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής  €40.724. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το δίκτυο επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.