mini connected – συνδεσιμότητα mini connected – συνδεσιμότητα

MINI CONNECTED.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

mini connected – journey – σημείο έναρξης mini connected – journey – σημείο έναρξης
mini connected – app – οθόνη αφής mini connected – app – οθόνη αφής

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.

Το MINI Connected είναι ο προσωπικός σου βοηθός κινητικότητας που σε υποστηρίζει, μέσω των απομακρυσμένων υπηρεσιών, στον προγραμματισμό των ταξιδιών, την εύρεση του αυτοκινήτου και τον απομακρυσμένο έλεγχο συγκεκριμένων λειτουργιών. Οι έξυπνες, διαισθητικές λειτουργίες και η αποκλειστικής σχεδίασης οθόνη αφής κάνει την οδήγηση του MINI ακόμα πιο άνετη, ασφαλή και διασκεδαστική. Το MINI App μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό σου και αποτελεί την ψηφιακή γέφυρα μεταξύ του τηλεφώνου και του MINI σου, παρέχοντάς σου τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για το ΜΙΝΙ σου.

mini connected – journey – έλεγχος φυσικής ομιλίας mini connected – journey – έλεγχος φυσικής ομιλίας

Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ.

Χάρη στην Κατανόηση Φυσικής Ομιλίας*, το MINI σου μπορεί να αναγνωρίζει τη φωνή σου. Έτσι μπορείς να ελέγχεις το αυτοκίνητό σου ενώ οδηγείς, χρησιμοποιώντας τον Φωνητικό Έλεγχο MINI. Για να τον ενεργοποιήσεις θα χρειαστεί απλώς να πιέσεις το πλήκτρο στο τιμόνι και στη συνέχεια θα μπορείς να ανακτάς πληροφορίες και να χειρίζεσαι διάφορες λειτουργίες του MINI με τη φωνή σου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να θυμάσαι συγκεκριμένες εντολές. Επίσης, όταν χρησιμοποιείς το Apple CarPlay®** μπορείς να ενεργοποιείς το Siri* στο iPhone πιέζοντας παρατεταμένα το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου στο τιμόνι.

*Δεν διατίθεται στα Ελληνικά.

mini  connected – ημερολόγιο mini  connected – ημερολόγιο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ.

Το MINI Connected σε ενημερώνει, σε δικτυώνει και σε ψυχαγωγεί. Μόλις συνδέσεις το smartphone σου στο σύστημα πολυμέσων θα μπορείς να πραγματοποιείς τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούς την αγαπημένη σου μουσική σε κρυστάλλινη ποιότητα από το ηχοσύστημα. Επιπλέον, αποκτάς πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές, ακόμα και σε αυτές από τρίτους παρόχους. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify. Κι αν το προτιμάς, το Siri* μπορούν να σε συνοδεύσουν στα ταξίδια σου και να σε υποστηρίξουν μέσω φωνητικών εντολών.

*Δεν διατίθεται στα Ελληνικά.

** Το Apple CarPlay® διατίθενται μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MINI. Μάθε περισσότερα στην ενότητα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.

mini connected – συνδεσιμότητα mini connected – συνδεσιμότητα

ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.

Το έξυπνο σύστημα πλοήγησης σού επιτρέπει να προγραμματίζεις μια διαδρομή από την άνεση του σπιτιού σου. Αναζήτησε έναν προορισμό στο MINI App σου και η διαδρομή προς αυτόν θα μεταφερθεί στο MINI σου μέσω της λειτουργίας Send-to-Car. Θα υπολογίσει τη διαδρομή και θα σε καθοδηγήσει από το σημείο αναχώρησης μέχρι τον προορισμό σου. Επιπλέον, μπορείς να προγραμματίσεις οποιαδήποτε δραστηριότητα κατά μήκος της διαδρομής. Έτσι θα είσαι πανέτοιμος να ξεκινήσεις, όπου κι αν πηγαίνεις.

MINI Connected – Concierge Services – μέρη ενδιαφέροντος MINI Connected – Concierge Services – μέρη ενδιαφέροντος
MINI Connected – μέρη ενδιαφέροντος MINI Connected – μέρη ενδιαφέροντος
MINI Connected – Concierge Service – μέρη ενδιαφέροντος MINI Connected – Concierge Service – μέρη ενδιαφέροντος

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Φαντάσου ότι έχεις να κάνεις μερικές δουλειές καθ' οδόν. Με ένα μόλις κλικ μπορείς να μεταφέρεις στο αυτοκίνητο τα σημεία ενδιαφέροντος από online αναζητήσεις, όπως καταστήματα, πρατήρια καυσίμων, σημεία ανάληψης μετρητών και εστιατόρια. Το σύστημα πλοήγησης MINI διατηρεί όλους τους προορισμούς σου σε ένα μέρος. Αυτούς που χρειάζεσαι πάντα και αυτούς που ανακαλύπτεις. Επιπλέον αποκτάς πρόσβαση στην προαιρετικά διαθέσιμη 24ωρη Υπηρεσία Υποστήριξης MINI (ΜΙΝΙ Concierge Service)* με το πάτημα ενός πλήκτρου για να βρεις πληροφορίες, να πραγματοποιήσεις αναζητήσεις και να λάβεις χρήσιμες συμβουλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

* Η Υπηρεσία Υποστήριξης ΜΙΝΙ είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση για τρία έτη σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ.

MINI Connected – εικονίδιο κυκλοφορίας MINI Connected – εικονίδιο κυκλοφορίας

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.

Βρίσκεσαι συχνά κολλημένος στην κίνηση; Με τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) μπορείς να την αποφύγεις. Αυτό το προηγμένο σύστημα πλοήγησης επιτηρεί διαρκώς τις συνθήκες κυκλοφορίας και σε προειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για ατυχήματα και οδικά έργα, κινδύνους και παρακάμψεις. Θα προτείνει εναλλακτικές διαδρομές και θα σε καθοδηγήσει στον προορισμό σου με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς, επιπλέον, να λαμβάνεις ενημερώσεις για τον καιρό. Τα ταξίδια σου είναι τώρα άριστα οργανωμένα και πιο ξεκούραστα.

mini connected – οθόνη αφής mini connected – οθόνη αφής
mini Connected – καθοδήγηση mini Connected – καθοδήγηση

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

Κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου; Πού έχω παρκάρει; Οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες (remote services) του MINI Connected σού επιτρέπουν να ελέγχεις το MINI σου από απόσταση με τη χρήση του MINI App. Έτσι θα μπορείς να το βρίσκεις ευκολότερα σε έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης. Μπορείς να το βρεις στον χάρτη του smartphone σου. Μπορείς ακόμα να δεις την κατάσταση των παραθύρων και των θυρών και να ξεκλειδώσεις το MINI σου για κάποιον άλλο, αν χρειαστεί. Οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες του MINI Connected σού επιτρέπουν να ενεργοποιήσεις την θέρμανση ή τον αερισμό (η ενεργοποίηση του κλιματισμού ισχύει για αυτοκίνητα Plug-In Hybrid ή ηλεκτρικά). Έτσι, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του MINI σου είναι πάντα όπως τη θες.

MINI Connected – απομακρυσμένες υπηρέσιες MINI Connected – απομακρυσμένες υπηρέσιες
mini Connected – προορισμός mini Connected – προορισμός
mini connected – γκρι γραμμή mini connected – γκρι γραμμή

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MINI CONNECTED.

mini Connected – πακέτα & λειτουργίες mini Connected – πακέτα & λειτουργίες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ.

Ενεργοποίησε τη δύναμη της τεχνολογίας αιχμής με το MINI Connected. Από την ευχρηστία του απομακρυσμένου ελέγχου (remote services) και τη λειτουργία αποστολής στο όχημα (send-to-car) μέχρι την Κλήση Έκτακτης Ανάγκης, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λειτουργιών και εφαρμογών για να μπορείς να δικτυωθείς με το MINI σου. Αυτά τα στοιχεία εξοπλισμού είναι ομαδοποιημένα σε τρία διαφορετικά πακέτα. Βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

mini connected  – οθόνη αφής – infotainment mini connected  – οθόνη αφής – infotainment
mini connected  – οθόνη αφής – infotainment mini connected  – οθόνη αφής – infotainment
MINI Connected – MINI App – Icon MINI Connected – MINI App – Icon
ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

MINI APP.

Έλα πιο κοντά από ποτέ στο MINI σου με το MINI App. Ανακάλυψε ένα νέο κόσμο δικτύωσης και ευχρηστίας χρησιμοποιώντας το smartphone σου.
mini connected  – βοήθεια και υποστήριξη mini connected  – βοήθεια και υποστήριξη
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΒΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.