Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ωχ! Πρέπει να αφαιρέσεις ένα.

ΙΔΙΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ.

Χώρεσε περισσότερη ζωή στο MINI σου. Απόλαυσε την οδηγική αίσθηση go-kart, τη θρυλική σχεδίαση και τις εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας, τώρα με περισσότερους χώρους και πέντε πόρτες για ευκολότερη πρόσβαση. Είναι αυτό που περιμέναμε όλοι μας.

Πεντάθυρο MINI - Ανοικτό προφίλ αμαξώματος

ΕΠΙΒΙΒΑΣΟΥ.

Σούπερ μικρό. Σούπερ πρακτικό. Το πεντάθυρο MINI μπορεί να είναι μόλις 161 mm μακρύτερο από το αρχικό μοντέλο, αλλά στη διάθεσή σου θα έχεις "περισσότερο αυτοκίνητο". Εκτός από τις δύο επιπλέον πίσω πόρτες, διαθέτει τρεις θέσεις πίσω με περισσότερο χώρο για τα πόδια. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών είναι κατά 67 l μεγαλύτερη, φτάνοντας τα 278 l συνολικά. Καταιγιστική δράση με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και άφθονους χώρους: ξεκάθαρος νικητής. Ήρθε η στιγμή να βγεις στον δρόμο.

Πεντάθυρο MINI, MINI Driving Modes, Chill

ΧΑΛΑΡΗ 'Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ;

Επίλεξε οδήγηση με εναλλαγές. Οι λειτουργίες οδήγησης MINI προσαρμόζουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σου ανάλογα με τη διάθεσή σου. Απλώς γύρισε τον δακτύλιο που περιβάλλει τον επιλογέα ταχυτήτων, για να αλλάξεις την οδική συμπεριφορά και την εμπειρία οδήγησης του MINI σου. Χαλαρό κυριακάτικο απόγευμα; Επίλεξε τη λειτουργία GREEN για μια εμπειρία πιο χαλαρής οδήγησης. Η λειτουργία αυτή είναι βελτιστοποιημένη για οικονομία καυσίμου. Θέλεις ένταση και οδήγηση με νεύρο; Ενεργοποίησε τη λειτουργία SPORT, για εξαιρετικά υψηλή απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και του γκαζιού.

MINI Head-Up Display

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Κράτα το βλέμμα σου και την προσοχή σου συνεχώς στον δρόμο, χάρη στο MINI Head-Up Display. Μια διαφανής οθόνη ενδείξεων ανυψώνεται μπροστά από το παρμπρίζ και προβάλλει δεδομένα για την οδήγηση, ακριβώς μέσα στο οπτικό σου πεδίο. Ο έλεγχος σημαντικών πληροφοριών, όπως των όριων ταχύτητας ή των οδηγιών πλοήγησης, τώρα είναι ευκολότερος από ποτέ.

GLOW-KART.

Στο εσωτερικό του MINI δεν νυχτώνει ποτέ. Λάμψε στο σκοτάδι με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό LED στο εσωτερικό. Επίλεξε ένα από τα πολλά χρώματα και ρύθμισε το φως ανάλογα με τη διάθεσή σου. Λαμπερά φώτα, μεγάλη πόλη, το MINI σου.

MINI 5-door hatch, Glow-kart

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Το νέο MINI διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας. Οι έξυπνοι αισθητήρες σε βοηθούν να τα βγάλεις πέρα σε δύσκολες καταστάσεις οδήγησης, ενώ μια σειρά στοιχείων εξοπλισμού ασφαλείας σε προστατεύουν σε περίπτωση σύγκρουσης. Εκρηκτικό στην οδήγηση, πιο ασφαλές από ποτέ.

Προηγμένη τεχνολογία φρένων MINI. Σύστημα Ελέγχου Φρένων σε Στροφή

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ.

Η προηγμένη τεχνολογία φρένων σού επιτρέπει να διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο. Τα φρένα με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος νεότερης γενιάς σού επιτρέπουν να επιβραδύνεις άμεσα σε ολισθηρά οδοστρώματα. Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Κατανομής Ισχύος Πέδησης (EBD) κατανέμει την ισχύ πέδησης στους τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Σύστημα Ελέγχου Φρένων σε Στροφή (CBC) βελτιώνει την ευστάθεια στη γρήγορη οδήγηση σε στροφές, ενώ η Υποβοήθηση Πέδησης επισπεύδει τη διαδικασία για να ελαχιστοποιήσει την απόσταση πέδησης.

Πεντάθυρο MINI, ελαστικά runflat MINI

ΕΛΑΣΤΙΚΑ RUNFLAT.

Με τα προαιρετικά διαθέσιμα ελαστικά runflat MINI, δεν πρόκειται να ακινητοποιηθείς σε περίπτωση απώλειας αέρα. Η τεχνολογία runflat σού επιτρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι με σκασμένο ελαστικό με ταχύτητα έως και 80 km/h. Τα ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα των ελαστικών είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ ανθεκτικό στη θερμότητα, ενώ η ειδική γεωμετρία στεφάνης εμποδίζει την ολίσθηση του ξεφούσκωτου ελαστικού, ακόμα και στις στροφές. Μπορείς να συνεχίσεις να οδηγείς μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα μπορείς να αλλάξεις με ασφάλεια το ελαστικό.

Πεντάθυρο MINI, Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ.

Όταν το DSC είναι απενεργοποιημένο, ο προαιρετικά διαθέσιμος Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης (DTC) τίθεται σε λειτουργία για να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή μεταφορά της ροπής σε όλες τις επιφάνειες οδοστρώματος, ακόμα και στις ολισθηρές. Επίσης, επιτρέπει την ελεγχόμενη ολίσθηση του αυτοκινήτου πριν την παρέμβαση για τη διόρθωση της τροχιάς ώστε να μη περιοριστεί η διασκέδαση κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Ρίξε μια προσεκτική ματιά στο νέο MINI.

Πεντάθυρο MINI - Άποψη αμαξώματος

ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Η μάσκα ψυγείου του MINI είναι τώρα ακόμα πιο εντυπωσιακή, με την κυψελοειδή σχεδίαση και το μονοκόμματο χρωμιωμένο πλαίσιο. Οι μεγάλοι στρογγυλοί προβολείς με τα χρωμιωμένα πλαίσια έχουν τώρα τοποθετηθεί σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κλασικό προφίλ του αυτοκινήτου.

Πεντάθυρο MINI - Διακόπτης Start/Stop

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ START/STOP.

Ο μεγάλος διακόπτης Start/Stop με τον απαλό κόκκινο φωτισμό LED, σηματοδοτεί μια νέα περιπέτεια. Νιώσε το MINI σου να ζωντανεύει με το πάτημα ενός διακόπτη: ο κινητήρας ανεβάζει στροφές, ετοιμάσου να ξεκινήσεις.

Πεντάθυρο MINI - Πίσω πόρτες

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ.

Οι πρόσθετες πίσω πόρτες του πεντάθυρου MINI ενσωματώνονται άψογα στη γενικότερη σχεδίαση. Σχεδιασμένες να εξοικονομούν χώρο, ενώνονται με τους θόλους των τροχών για να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον σχήμα. Η γραμμή των παραθύρων καταλήγει με κομψό τρόπο στο πίσω μέρος, ενώ μια διακριτική γραμμή τονισμού στο πλάι του αυτοκινήτου, καταλήγει στους θόλους των τροχών, μειώνοντας οπτικά το μήκος και προσθέτοντας δυναμισμό.

Πεντάθυρο MINI - Eσωτερικό, καθίσματα

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΑΤΗ.

Το πεντάθυρο MINI διαθέτει χώρους για τρεις πίσω επιβάτες. Τα νέα καθίσματα του βασικού εξοπλισμού διαθέτουν αναπαυτικό σχήμα που αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρουν τέλεια πλευρική στήριξη για σπορ οδήγηση. Επίλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα επενδύσεων, από το συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης σε Black Pearl και το συνδυασμό υφάσματος/δέρματος σε Diamond, μέχρι το δέρμα Cross Punch και το δέρμα Lounge.

Πεντάθυρο MINI - Χρώματα αμαξώματος

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.

Επίλεξε το Pepper White, το Volcanic Orange ή κάποιο από τα οκτώ μεταλλικά χρώματα, μεταξύ αυτών: Moonwalk Grey, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver και White Silver.

Πεντάθυρο MINI - Άποψη ταμπλό και τιμονιού

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ.

Κάναμε ορισμένες μικρές προσαρμογές για να κάνουμε πιο εύκολη τη χρήση του MINI – για παράδειγμα, μετακινήσαμε τα χειριστήρια των ηλεκτρικών παραθύρων στις πόρτες και τοποθετήσαμε το ταχύμετρο ακριβώς μπροστά σου.

Πεντάθυρο MINI  -  Άποψη αμαξώματος

ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες: επίλεξε το Aspen White, το Jet Black ή το χρώμα αμαξώματος για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Σου αρέσουν τα "μπερδέματα"; Επίλεξε μέσα από μια γκάμα πρωτότυπων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού.

Πεντάθυρο MINI - Δυνατότητα εξατομίκευσης εσωτερικού

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Στιλ που οδηγεί στην τελειότητα. Μπορείς να εξατομικεύσεις το εσωτερικό με περισσότερους τρόπους από όσους έχεις φανταστεί. Τόνισε τις λεπτομέρειες στις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού, τις πόρτες, τον πίνακα οργάνων και τα δομικά στοιχεία, με τα στοιχεία του Chrome Line και του Colour Line.

Πεντάθυρο MINI - Πίσω όψη

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΙΣΩ ΟΨΗ.

Η πίσω όψη του νέου MINI παρουσιάζεται δυναμική και εκλεπτυσμένη. Τα πίσω φώτα είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν χρωμιωμένα πλαίσια. Ακριβώς από κάτω υπάρχουν δύο απολήξεις εξάτμισης. Αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε φτάσουν θα έχουν τουλάχιστον ωραία θέα.

Πακέτο John Cooper Works Chili.

Θέλεις να κάνεις ακόμα πιο καυτό το MINI σου;

Πιο "πικάντικο" εξωτερικό.

Επίλεξε το πακέτο εξοπλισμού John Cooper Works Chili, που περιλαμβάνει ζάντες ελαφρού κράματος 17" John Cooper Works σε μαύρο χρώμα, αεροδυναμικό κιτ JCW με προφυλακτήρες σχεδίασης JCW, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ και ειδικά σχεδιασμένη πίσω αεροτομή JCW.

Η αγωνιστική αίσθηση πηγάζει από το εσωτερικό.

Βάλε φωτιά στους δρόμους με το συναρπαστικό στιλ του εξοπλισμού John Cooper Works Chili. Με το τιμόνι John Cooper Works, τα πεντάλ John Cooper Works από ανοξείδωτο ατσάλι κ.α. θα είσαι πραγματικά ασυγκράτητος.

Επιβιβάσου και νιώσε τον ενθουσιασμό.

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που θα επιβιβαστείς στο 3θυρο MINI. Οι διακοσμητικές λωρίδες μαρσπιέ προϊδεάζουν για τις συγκινήσεις που σε περιμένουν, ενώ τα σπορ καθίσματα σε συνδυασμό υφάσματος/δέρματος Diamond σε Carbon Black προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη στη σπορ οδήγηση.