Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo
MINI Electric – ορίζοντας πόλης MINI Electric – ορίζοντας πόλης

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ MINI.

Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ VOLT, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΛΜΟΥΣ.

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί ακόμα να σε πείσει να κάνεις στροφή προς την ηλεκτροκίνηση, σου την προσφέρουμε εμείς πρώτοι.

Πήραμε όλα όσα αγαπάς στο MINI – συναρπαστική οδική συμπεριφορά, επιτάχυνση, οδηγική ευχαρίστηση, δημιουργική χρήση χώρου, εμβληματική σχεδίαση – και προσθέσαμε μια εντελώς νέα διάσταση.

Κάναμε τη μεγάλη αλλαγή προς έναν τρόπο ζωής όπου κυριαρχεί η ηλεκτροκίνηση. Καταφέραμε να δαμάσουμε τη δύναμη του ηλεκτρισμού για να καλλιεργήσουμε μια εμπειρία που "ηλεκτρίζει". Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας, αίσθησης και εμπειρίας.

MINI Electric – άποψη δρόμων MINI Electric – άποψη δρόμων
MINI Electric Concept

VOLT ΚΑΙ ΡΙΓΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ.

Το MINI στην πιο έντονη στιγμή του – ένα πολύ δυναμικό, επαναστατικό βήμα που συνδυάζει τις συναρπαστικές επιδόσεις με την τεχνολογία της επόμενης γενιάς και τη μοναδική αίσθηση οδήγησης MINI.
MINI Countryman Plug-In Hybrid

UN-PLUG & PLAY.

Βρισκόμαστε ήδη στο μέλλον. Γιατί μόλις έφτασε, με τη μορφή του MINI Countryman Plug-In Hybrid. Σου προσφέρει τα καλύτερα από δύο κόσμους και δυνατότητες off-road οδήγησης. Και είναι στη διάθεσή σου αυτήν τη στιγμή κιόλας!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΘΛΗΤΗ.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΘΛΗΤΗ.

Όταν χρειάζεσαι επιπλέον "ώθηση", το MINI Countryman Plug-In Hybrid σού προσφέρει άφθονη ροπή σε κλάσματα δευτερολέπτου, η οποία είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, για να μπορείς να απολαμβάνεις συναρπαστική ευελιξία και ιλιγγιώδη επιτάχυνση στην οδήγηση.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ.

Αποτελώντας έμβλημα της δημιουργικής χρήσης του χώρου που χαρακτηρίζει το MINI, το MINI Countryman Plug-In Hybrid έχει όλη την πολυμορφικότητα και την ευρυχωρία που χρειάζεται για να χωρέσει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.***

Το έξυπνο, προσαρμοσμένο για ηλεκτρική οδήγηση σύστημα τετρακίνησης ALL4 του MINI προσφέρει ασυναγώνιστη ελκτική δύναμη και πρόσφυση, εξασφαλίζοντας ότι θα έχεις πάντα τον έλεγχο – σε όλες τις συνθήκες δρόμου και καιρού.
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo