Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI.*

CHARGED WITH PASSION.

Αγκάλιασε το αναπάντεχο. Ζήσε μια νέα εμπειρία οδήγησης. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI κάνει ένα επαναστατικό βήμα συνδυάζοντας την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart του MINI με την εμβληματική σχεδίαση και τη βιωσιμότητα. Η χαρακτηριστική ευελιξία και επιτάχυνση παραμένουν ίδιες. Όπως και ο ολοζώντανος χαρακτήρας του που έχεις αγαπήσει. Όμως, δεν αρκείται μόνο σε αυτά. Είναι το MINI στην πιο έντονη μορφή του που σε εμψυχώνει με πρωτόγνωρο τρόπο. Νιώσε τον ενθουσιασμό που σου προσφέρει η αστική ηλεκτροκίνηση.
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – Προπαράγγειλε το MINI ELECTRIC

ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πίσω όψη – επιτάχυνση ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πίσω όψη – επιτάχυνση

ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ.

Ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI συνδυάζει το εφευρετικό πνεύμα MINI, τη δημιουργική αξιοποίηση των χώρων και την εμβληματική σχεδίαση. Η σύγχρονη αισθητική του συνδυάζει τις αεροδυναμικές γραμμές με τις εμβληματικές λεπτομέρειες. Είναι γοητευτικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση – αποτελεί την ιδανική επιλογή για ασυμβίβαστους οδηγούς. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού που σου προσφέρουν πολλές δυνατότητες να εξατομικεύσεις το αμιγώς ηλεκτρικό MINI, μέσα κι έξω. Άνοιξε νέους δρόμους – οι δυνατότητες ηλεκτρίζουν.
ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πλαϊνή όψη – μηδενικοί ρύποι ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πλαϊνή όψη – μηδενικοί ρύποι
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πλαϊνή όψη – σκηνή σε δρόμο ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – πλαϊνή όψη – σκηνή σε δρόμο

ΠΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.

Πήραμε το μοναδικό στιλ και την αίσθηση go-kart του MINI και προσθέσαμε μια προοδευτική νέα διάσταση – την ηλεκτρική οδήγηση. Βίωσε τη νέα urban σιγουριά και ξεγνοιασιά γνωρίζοντας ότι συμβάλλεις στο να γίνουν οι δρόμοι μας πιο αθόρυβοι και ο αέρας που αναπνέουμε πιο καθαρός – εξάλλου, οι επισκέψεις σου στα πρατήρια καυσίμων ανήκουν πια στο παρελθόν. Νιώσε ασφαλής γνωρίζοντας ότι μπορείς να φορτίζεις εύκολα την μπαταρία σου παντού – στο σπίτι, στη δουλειά ή καθώς απολαμβάνεις ένα δείπνο στην πόλη. Νιώσε όμορφα γνωρίζοντας ότι κάνεις τη διαφορά, ακολουθώντας έναν πιο λαμπρό urban τρόπο ζωής.
ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI – Προπαράγγειλε το MINI ELECTRIC

ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

MINI Electric

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Με τον πρωτοποριακό και προηγμένο κινητήρα MINI TwinPower Turbo, το υπέροχο MINI Countryman Plug-In Hybrid σου προσφέρει τα καλύτερα από δύο ενεργειακούς κόσμους. Σου προσφέρει τα καλύτερα από δύο κόσμους και δυνατότητες off-road οδήγησης. Και είναι στη διάθεσή σου αυτήν τη στιγμή κιόλας!

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος): 2.5 – 2.4 l/100 km
Εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 56 - 55 g/km

ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo