Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
ΤΡΙΘΥΡΟ MINI-ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΙΘΥΡΟ MINI-ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ MINI ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

Οι βόλτες σου συνδέονται με τα νέα Γνήσια Σετ Τροχών και Ελαστικών MINI, γιατί χρειάζεται να νιώθεις ασφαλείς όταν εξερευνείς νέους τόπους. Μάθε περισσότερα για την μεγάλη γκάμα των Γνήσιων Σετ Τροχών και Ελαστικών MINI. Ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα, αυτά τα ελαστικά προσαρμόζονται τέλεια για να αναδεικνύουν το κάθε μοντέλο MINI και το στυλ οδήγησης σου. Μπορείς να αποκτήσεις τα σωστά ελαστικά για τη κάθε περίοδο και να απολαύσεις τη βέλτιστη πρόσφυση στο έδαφος όταν οδηγείς. Με τα ελαστικά που φέρουν την ένδειξη αστερίσκου από κορυφαίους κατασκευαστές, θα αισθάνεσαι πάντα ασφαλής στο δρόμο. Όλοι οι τροχοί παραδίδονται τοποθετημένοι, ισορροπημένοι και έτοιμοι για χρήση.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI.

Τα χειμερινά ελαστικά MINI σου εξασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια. Έχουν σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και δοκιμάζονται αυστηρά για να βελτιστοποιήσουν την πρόσφυση και το καλύτερο κράτημα στο δρόμο σε συνθήκες βροχής και χιονιού. Χάρη στην εξελιγμένη δομή του προφίλ του, ένα σύγχρονο χειμερινό ελαστικό προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση (ιδιαίτερα κατά την οδήγηση στο βουνό και το φρενάρισμα) και ευστάθεια στις στροφές όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους - 7 σε αντίθεση με τα θερινά ελαστικά. Τα νούμερα το αποδεικνύουν: Τα χειμερινά ελαστικά μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος περίπου στο μισό σε σύγκριση με τα θερινά ελαστικά.

ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Σε θερμοκρασίες κάτω από 7°C, τα θερινά ελαστικά δεν μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τις μέγιστες επιδόσεις τους, καθώς το μείγμα γόμας αρχίζει να σκληραίνει. Αυτό έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην οδήγηση του MINI σου. Αντίθετα, τα χειμερινά ελαστικά κατασκευάζονται από ειδικά μείγματα γόμας, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στο κρύο και επομένως, εξασφαλίζουν γερό κράτημα, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα χειμερινά ελαστικά MINI προσφέρουν μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

Τα χειμερινά ελαστικά-χειμερινά και θερινά - Μέγιστο δυνατό κράτημα

Τα νούμερα το αποδεικνύουν: Τα χειμερινά ελαστικά μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος περίπου στο μισό σε σύγκριση με τα θερινά ελαστικά.

Στις συνθήκες χιονιού και πάγου, η απόσταση φρεναρίσματος με χειμερινά ελαστικά είναι κατά 50% μικρότερη

ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΝΙ.

MINI Convertible – grey and black – summer complete wheels MINI Convertible – grey and black – summer complete wheels

Όταν πλησιάζει το καλοκαίρι, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την προετοιμασία του MINI σου, για να εξασφαλίσεις ότι θα λειτουργεί άψογα όλη τη σεζόν. Μέσα από την επιστήμη των θερινών ελαστικών, το MINI σου προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες κάθε μέρα. Νέοι δρόμοι για οδήγηση. Νέες περιπέτειες για να ανακαλύψεις. Οι τροχοί και τα ελαστικά MINI είναι εκεί για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυσή σου και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις στον προορισμό σου με περισσότερο στυλ και με ασφάλεια - είτε είσαι λάτρης των σπορ ή απλά επιθυμείς να ξεκινήσεις μια ηλιόλουστη περιπέτεια.   

ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Μπορείς να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια με τα Γνήσια Ελαστικά MINI. Όλα τα ελαστικά υποβάλλονται σε σχολαστικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας από τη MINI, ακόμη πιο αυστηρούς από εκείνους που διενεργούνται για τη χορήγηση της ευρωπαϊκής ετικέτας ελαστικού και πληρούν όλα τα κριτήρια μετατρέποντας το MINI σου σε αληθινό αριστούργημα.

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ

Tα Γνήσια Σετ Τροχών MINI διατίθενται αποκλειστικά με ελαστικά με την ένδειξη αστερίσκου, για να προσφέρουν εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας. Έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι Bridgestone, Michelin και Pirelli και ελέγχονται αυστηρά για να βελτιστοποιήσουν την πρόσφυση του ΜΙΝΙ σου στο δρόμο.

ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.

Όλοι οι Γνήσιοι Τροχοί και Ελαστικά MINI έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σένα και να ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ του κάθε μοντέλου MINI που έχεις στην κατοχή σου.

ΔΟΚΙΜΗ.

Κάθε ελαστικό έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές με έως και 50 διαφορετικά κριτήρια ποιότητας (η Ετικέτα Ελαστικών της ΕΕ απαιτεί συμμόρφωση με μόνο τρία κριτήρια).

ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τα ελαστικά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με εξαρτήματα ανάρτησης και προσαρμοστικά συστήματα για μέγιστη πρόσφυση και απόδοση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Τα ελαστικά με την ένδειξή αστερίσκου διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, κορυφαίες προδιαγραφές ασφαλείας και τεχνολογία run-flat.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Η συστηματική χρήση ειδικών υλικών μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και μειώνει τα επίπεδα θορύβου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT MINI.

Με τα Γνήσια Ελαστικά runflat MINI, τίποτα πια δεν μπορεί να σε πτοήσει, ακόμα και αν βρεθείς με σκασμένο λάστιχο ενώ είσαι καθ' οδόν. Η τεχνολογία runflat σού επιτρέπει να συνεχίσεις να οδηγείς με ξεφούσκωτο ελαστικό, με ταχύτητα έως και 80 km/h, μέχρι να φτάσεις στο κοντινότερο διαθέσιμο συνεργείο. Τα ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματα κατασκευάζονται από θερμοανθεκτική γόμα, ενώ η ειδική γεωμετρία της ζάντας εμποδίζει το ελαστικό που παρουσιάζει απώλεια πίεσης να φύγει από αυτήν, ακόμη και στις στροφές.

ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT MINI:
ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ MINI-ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUN-FLAT MINI
ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT MINI:
ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ MINI-ME ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

Τα Γνήσια Σετ Τροχών MINI κατασκευάζονται και δοκιμάζονται για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την πρόσφυση του ΜΙΝΙ σου. Ανεξάρτητα από το αν το MINI σου χρειάζεται Bridgestone, Michelin και Pirelli ή κάποιο άλλο premium brand ελαστικό, η ένδειξη αστερίσκου σημαίνει ότι το ελαστικό είναι εγκεκριμένο από τη ΜΙΝΙ, σου παρέχει την καλύτερη οδηγική εμπειρία, έχει κατασκευαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σου σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας ΜΙΝΙ. Τα ελαστικά με την ένδειξη αστερίσκου δοκιμάζονται σε 50 διαφορετικά ποιοτικά κριτήρια σε έξι σημαντικούς τομείς: ιδιότητες οδήγησης, ασφάλεια, φθορά, αποδοτικότητα, άνεση και σπορ συμπεριφορά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΙΝΙ.

Στην ατυχή περίπτωση που τα ελαστικά σας καταστραφούν, είτε κατά λάθος είτε σκόπιμα από κάποιον τρίτο, το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών ΜΙΝΙ μπορεί να βοηθήσει στο απροσδόκητο κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, ανεξάρτητα από την ηλικία του οχήματός σας.

 

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών ΜΙΝΙ προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από:

  • Βλάβες που προκαλούνται από μυτερά αντικείμενα όπως καρφιά και θραύσματα γυαλιού
  • Ζημιές που προκαλούνται από το χτύπημα στο κράσπεδο (ενώ παρκάρετε)
  • Βανδαλισμό
  • Κλοπή.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών ΜΙΝΙ παρέχει 100% επιστροφή του κόστους των ελαστικών για ζημιές κατά το πρώτο έτος, 75% το δεύτερο έτος και 50% το τρίτο έτος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MINI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MINI

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MINI.

Οι ειδικοί του MINI Service σε συμβουλεύουν σχετικά με την ιδανική επιλογή τροχών και ελαστικών MINI με ένδειξη αστερίσκου στο MINI σου. Μόνο αυτά τα ελαστικά συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας MINI. Είναι αυτονόητο ότι αλλάζουμε, δοκιμάζουμε, εξυπηρετούμε και αποθηκεύουμε τους τροχούς σου. Είτε ψάχνεις για εφεδρικό ελαστικό είτε για πλήρες σετ τροχών, το Πρόγραμμα Γνήσια Σετ Τροχών και Ελαστικών MINI σου προσφέρει πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και επαγγελματικές συμβουλές. Δώσε στο όχημά σου την τρυφερή φροντίδα που του αξίζει. Αντιμετώπισε το πρόβλημά στον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο MINI ή Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΜΙΝΙ.

MINI Wheels and tyres – tyre change service MINI Wheels and tyres – tyre change service

#HereWeGo Thanks to the entire MINI Community for the great visuals!