Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΝΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΙΝΙ

ΝΕΟ MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ MINI ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Σου παρουσιάζουμε το νέο MINI John Cooper Works Clubman. Με εκπληκτική ισχύ, εντυπωσιακή επιτάχυνση και τον χαρακτήρα ενός σκληρού άντρα έτοιμου για την αγωνιστική πίστα, είναι πραγματικά το ισχυρότερο MINI που φτιάχτηκε ποτέ. Αντέχεις να δοκιμάσεις τα όριά σου μαζί του;
CLUBMAN

Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

Το αήττητο αγωνιστικό πνεύμα και η διαρκής επιθυμία να δοκιμάζει τα όρια - αυτό το αυτοκίνητο προσκαλεί τον οδηγό στην πιο σκληρή δοκιμασία: αντέχεις να δοκιμάσεις τα όριά σου;
MINI CLUBMAN JCW

ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

Το νέο MINI John Cooper Works Clubman έχει την άνευ προηγουμένου ισχύ των 306 PS. Αυτό το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό απόδοσης θα συγκινήσει κάθε οδηγό που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του.
MINI CLUBMAN JCW

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.

Πόσο γρήγορα μπορείς να εντυπωσιάστεις; Με το νέο MINI John Cooper Works Clubman χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα! Με επιτάχυνση απο στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,9 δευτερολέπτα, το νέο MINI John Cooper Works είναι πάντα έτοιμο να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.
Βασικά χαρακτηριστικά

ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.

Οι σκληρές δοκιμασίες αρέσουν στο νέο MINI John Cooper Works Clubman. Σε εσένα; 306 ίπποι και επιτάχυνση 4,9 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h είναι τα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται μόνο στα πρότυπα των εξαιρετικών οδηγών που επιθυμούν να δοκιμάζουν τα όριά τους.
MINI CLUBMAN JCW
Ο ισχυρός χαρακτήρας εκτιμάται καλύτερα από εκείνους που μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά. Αν σου αρέσει να στοχεύεις ψηλά, αναζητάς πάντα κάτι που να σε εκπλήσσει και θέτεις συνεχώς νέες απαιτητικές προκλήσεις, μόλις βρήκες τον τέλειο συνοδηγό στην οδήγηση.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ.

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MINI CLUBMAN JCW

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΙΝΙ.

Η οικογένεια John Cooper Works αποτελείται από το MINI JCW Clubman, MINI JCW Countryman, MINI JCW Cabrio και 3θυρο MINI JCW.

Με τη ισχύ έως 306 ίππους, η οικογένεια John Cooper Works απευθύνεται σε όσους απαιτούν την απόλυτη αγωνιστική απόδοση και στιλ.