MINI Fleet MINI Fleet

MINI FLEET & BUSINESS SALES.

Το εταιρικό αυτοκίνητο πρέπει να εξασφαλίζει τις άριστες προϋποθέσεις για επαγγελματική χρήση, αλλά και να μπορεί να εκπλήσσει ακόμα και στις πιο χαλαρές στιγμές, να διαθέτει χαρακτήρα που ξεχωρίζει και σχεδιαστική υπεροχή που κάνει τη διαφορά. Να διαθέτει το ιδανικό “πακέτο”!

Για κάθε μορφή επιχείρησης ή ανάγκη fleet management, η οικογένεια της ΜΙΝΙ διαθέτει μοντέλα προσαρμοσμένα στις εταιρικές απαιτήσεις, με γνώμονα την ασφάλεια, το χαμηλό κόστος χρήσης, τις λιανικές αξίες προ φόρων και φυσικά την υψηλή αξία μεταπώλησης. 

MINI Fleet - F60

MINI COOPER COUNTRYMAN ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EXECUTIVE. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ €28.178 (ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ €19.898).


Η νέα γενιά MINI Countryman διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενισχυμένη με τεχνολογίες αιχμής και υλικά κορυφαίας ποιότητας στο εσωτερικό του, ώστε να προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης στους επιβάτες του και φυσικά την θρυλική ΜΙΝΙ go-kart αίσθηση. Πολυτέλεια και δυναμισμός συνδυάζονται στο ΜΙΝΙ Cooper Countryman με το πακέτο Executive. Είτε το οδηγείς στην καθημερινότητά σου είτε σε διαδρομές εκτός πόλης, το ευρύχωρο εσωτερικό για 5 ενήλικες, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ, τα ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα που εξασφαλίζουν έως και 1.309 lt για τις αποσκευές, αλλά πάνω από όλο το χαμηλό κόστος χρήσης του, θα αποτελούν καθημερινή επιβεβαίωση για την σωστή σου επιλογή.
Το πακέτο εξοπλισμού "Executive" περιλαμβάνει: Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ, Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Apple CarPlay, Μεταλλικό χρώμα, Ράγες οροφής, Ζάντες ελαφρού κράματος 17'', Προβολείς ομίχλης LED και πακέτου φωτισμού.

MINI FLEET - F54

MINI COOPER CLUBMAN ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ DESIGN Ή ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ CONNECTED. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ €27.553 (ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ €19.900).


Σου συστήνουμε το πιο προηγμένο, πολύπλευρο και ευρύχωρο MINI που κατασκευάστηκε ποτέ. Καθώς η δουλειά δεν σταματάει εκτός γραφείου, δημιουργήσαμε ένα αυτοκίνητο το ίδιο ευέλικτο με εσένα. Το νέο MINI Clubman θα ανοίξει περισσότερες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες. Με έξυπνα σχεδιασμένο και ευρύχωρο εσωτερικό, 6 πόρτες, προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και χωρητικότητα χώρου των αποσκευών έως και 1.250lt, το MINI Clubman αποτελεί την ιδανική επιλογή για το εταιρικό αυτοκίνητο.
Το πακέτο “Design” περιλαμβάνει: Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, Μεταλλικό χρώμα, Σπορ δερμάτινο τιμόνι, Αισθητήρες Παρκαρίσματος πίσω, Ζάντες ελαφρού κράματος 17'', Προβολείς LED, Προβολείς ομίχλης LED, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Υποβραχιόνιο εμπρός, Cruise Control, Ηχοσύστημα MINI Visual Boost, Υπηρεσίες ConnectedDrive, Απομακρυσμένες υπηρεσίες και MINI Connected.
Το πακέτο “Connected” περιλαμβάνει: Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, Σπορ δερμάτινο τιμόνι, Μεταλλικό χρώμα, Αισθητήρες Παρκαρίσματος πίσω, Ζάντες ελαφρού κράματος 17'', Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Υποβραχιόνιο εμπρός, Cruise Control, Σύστημα πλοήγησης MINI, Apple CarPlay, Υπηρεσίες ConnectedDrive, Απομακρυσμένες υπηρεσίες, Ηχοσύστημα MINI Visual Boost και MINI Connected.

MINI FLEET - F55

5ΘΥΡΟ MINI ONE AUTO ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ PRIME PLUS. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ €22.238 (ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ €16.847).


Το 5θυρο ΜΙΝΙ είναι η ιδανική επιλογή για τον χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου που επιθυμεί να συνδυάσει τη σχεδιαστική υπεροχή και την απαράμιλλη go-kart αίσθηση με έναν αξιόπιστο επαγγελματικό σύμμαχο. Με αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, 5 πόρτες, άνετους χώρους για 5 επιβάτες και αποσκευές, το 5θυρο MINI θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Κατάκτησε τον χώρο εργασίας σου με τις απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης MINI Yours Customised, την ανανεωμένη σχεδίαση, τα εντυπωσιακά, νέα χρώματα και μείνε συνεχώς «σε σύνδεση» με τις έξυπνες εφαρμογές MINI Connected.
Το πακέτο εξοπλισμού “Prime Plus” περιλαμβάνει: Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, Μεταλλικό χρώμα, Σπορ δερμάτινο τιμόνι και ζάντες Αλουμινίου 15’’.