mini concept - aceman - όραμα

MINI CONCEPT ACEMAN.

Το MINI Concept Aceman είναι ένα concept αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι δεν είναι σε παραγωγή και δεν διατίθεται προς πώληση. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να οδηγηθεί σε δημόσιους δρόμους και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Τα γυρίσματα έγιναν σε κλειστό δρόμο/στούντιο χωρίς καθόλου κίνηση.

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ (E-)MOTION.

Το MINI Concept Aceman αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή βιώσιμων, δικτυωμένων αυτοκινήτων που συνδυάζουν τεχνολογικά πλεονεκτήματα, χαρισματική απλότητα και οδηγικό ενθουσιασμό.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Crossover συνδυάζει την εμβληματική ευελιξία MINI με την πρωτοποριακή σχεδίαση. Διαθέτει όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα MINI: εντυπωσιακές αναλογίες, ιδιαίτερες γραμμές και έξυπνη λειτουργικότητα. Ευέλικτο και ισχυρό, με εκλεπτυσμένη αίσθηση διαχρονικότητας, το MINI Concept Aceman σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής.

mini concept - aceman - σημαντικότερα σημεία

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ.

  • Εμπνευσμένη, αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση και νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.
  • Νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική που εξασφαλίζει σχεδιαστική ελευθερία, ευελιξία και λειτουργικότητα.
  • Πρωτοποριακή διαδραστική τεχνολογία και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δικτυώνει τους επιβάτες και προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήστη.
  • Το χρώμιο και τα υλικά που δεν περιέχουν δέρμα συμπληρώνουν τις επενδύσεις και τα υφάσματα από ανακυκλωμένα υλικά.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

Το MINI Concept Aceman αποτελεί τη σύγχρονη ερμηνεία ενός SAV, όμως με την ευέλικτη μορφή ενός MINI. Οι καθαρές γραμμές και οι έντονες γωνίες δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΝΕΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ.

Το εσωτερικό του MINI Concept Aceman συνδυάζει κλασικά και σπορ σχεδιαστικά στοιχεία MINI με κομψές χειροποίητες πινελιές. Οι μεγάλοι χώροι γύρω από τις πόρτες και οι μαλακές επιφάνειες αποπνέουν μια αίσθηση θαλπωρής και ευεξίας, ενώ η πανοραμική οροφή λούζει με φως το εσωτερικό.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η συναρπαστική τιρκουάζ απόχρωση ενισχύει την αίσθηση του ενθουσιασμού. Το χρώμα εμφανίζεται πιο φωτεινό ή πιο σκοτεινό ανάλογα με τον τρόπο που πέφτει το φως. Αυτό προσδίδει μια διακριτική τρισδιάστατη υφή στις επιφάνειες και τις γωνίες. Η σχάρα οροφής είναι βαμμένη σε χρώμα British Racing Green και χάρη στο "εφέ χαμαιλέοντα" της επίστρωσης PVD, λαμπυρίζει σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του τιρκουάζ και του μοβ.

mini concept - aceman - εξωτερικό - σημαντικότερα σημεία
mini concept - aceman - εσωτερικό - σημαντικότερα σημεία

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Όλα τα υλικά προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά ενώ έχει δοθεί απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Σε συνδυασμό με τους χρωματικούς τόνους δημιουργούνται συναρπαστικές αντιθέσεις που υπογραμμίζουν την άκρως συναισθηματική εμπειρία οδήγησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ – EXPERIENCE MODES.

Στο εσωτερικό του MINI Concept Aceman εισέρχεσαι σε νέους κόσμους. Τρία νέα Experience Modes σε περιμένουν για να σου δείξουν διαφορετικούς τρόπους χειρισμού και απεικονίσεων. Αφέσου και δώσε ζωή στο εσωτερικό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PERSONAL.

Εδώ όλα γυρίζουν γύρω από την εξατομίκευση των απεικονίσεων. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία γκάμα κινούμενων εικόνων φόντου, οι οποίες προβάλλονται και στο ταμπλό και συνοδεύονται από επιλεγμένους ήχους. Μερικά παραδείγματα: σύννεφα που κινούνται στον ουρανό, κύματα που σκάνε στην ακτή και νερό που λαμπυρίζει σε πισίνα. 

mini concept - aceman - modes - personal
mini concept - aceman - modes - pop-up

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ POP-UP.

Η λειτουργία Pop-Up είναι η πρώτη, προσανατολισμένη στην εμπειρία, λειτουργία πλοήγησης που προσφέρεται σε ένα MINI - επιπλέον, περιλαμβάνει και το στοιχείο της έκπληξης. Μπορείς να επιλέξεις που θες να πας επιλέγοντας μια κατηγορία εμπειρίας όπως εστιατόρια, εκδηλώσεις, τάσεις ή γυρίζοντας τον τροχό της τύχης. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VIVID.

Η λειτουργία Vivid του MINI Concept Aceman κάνει κάθε ταξίδι πιο διασκεδαστικό και πιο διαδραστικό. Σ' αυτήν τη λειτουργία μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντελώς νέο διαδραστικό σχέδιο για ολόκληρη την επιφάνεια απεικονίσεων, όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο.

mini concept - aceman - modes - vivid
mini concept - aceman - γκάμα μοντέλων

ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ MINI ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Όλα τα αυτοκίνητα MINI ήταν concept σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Ρίξε μια ματιά στην τρέχουσα γκάμα των συναρπαστικών μοντέλων MINI και επίλεξε αυτό που είναι κατάλληλο για σένα.