MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - πρόσοψη MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - πρόσοψη

ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΝΙ CLUBMAN.

Λένε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αλλά εμείς δεν δίνουμε σημασία.

Η αναμονή τελείωσε. Επίτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε το πιο εξελιγμένο, πολυτάλαντο - και ευρύχωρο - MINI που έγινε ποτέ. Μόλις βρεθείς πίσω από το τιμόνι, το νέο MINI Clubman ανοίγει περισσότερες πόρτες σε συναρπαστικούς νέους ορίζοντες.

Με πέντε καθίσματα και έξι πόρτες, το MINI Clubman σου επιτρέπει να πάρεις πολλά στο ταξίδι σου. Ο γενναιόδωρος χώρος αποσκευών χωρητικότητας έως 1.250 λίτρα, σου προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο για τα σχέδιά σου. Ενώ το εκπληκτικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 σου εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο ανεξάρτητα από το οδόστρωμα και τις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το, το τέλειο αυτοκίνητο για όλους τους λόγους και όλες τις εποχές.
MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - πίσω όψη με πίσω φωτιστικά σώματα Union Jack MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - πίσω όψη με πίσω φωτιστικά σώματα Union Jack

Δυνατή εξωτερική αισθητική.

Η τολμηρή εξωτερική σχεδίαση του νέου MINI Clubman συνδυάζει στιλ και ουσία όπως ποτέ άλλοτε. Καθαρές γραμμές και αριστοτεχνικό περίγραμμα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια λεπτή εκφραστική σχεδίαση και έναν αέρα διακριτικής εξουσίας. Η μεταξωτή σιλουέτα της συμπληρώνεται από ένα αθλητικό παρουσιαστικό και ευρυχωρία.

Οι φαρδιοί ώμοι του τραβούν το βλέμμα σου στην χαρακτηριστική διπλή πίσω πόρτα, που ανοίγει ατελείωτες ευκαιρίες. Οι νέοι προβολείς LED και τα πίσω φωτιστικά σώματα Union Jack ακτινοβολούν εμπιστοσύνη και στιλ σε κάθε περίσταση. Και με τη νέα, εντυπωσιακή μπροστινή γρίλια, τα εξωτερικά χρώματα, τις ζάντες ελαφρού κράματος, τις εσωτερικές επενδύσεις και τις επιφάνειες, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερή στιγμή για να ζήσεις την επιβλητική του προσωπικότητά.
MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - πλάγια όψη
MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - έξι πόρτες ανοικτή θέα από ψηλά MINI Clubman - κόκκινο και μαύρο - έξι πόρτες ανοικτή θέα από ψηλά

Η άνεση έρχεται πρώτη.

Όταν πρόκειται για τον χώρο, το νέο MINI Clubman είναι περισσότερο από γενναιόδωρο - προσφέροντάς σου εντυπωσιακή άνεση και ευελιξία. Το ευρύχωρο εσωτερικό του χωρά άνετα πέντε ενήλικες. Και υπάρχει αρκετός ρυθμιζόμενος χώρος αποσκευών για οποιοδήποτε είδος ταξιδιού έχεις προγραμματίσει.

Το εσωτερικό του MINI Clubman προσφέρει λεία και ελκυστική άνεση με κορυφαία υλικά, όπως τα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα. Αυτό ενισχύεται από διάφορες πλούσιες επιλογές χρωμάτων - από το κλασικό Carbon Black και το Malt Brown μέχρι το Indigo Blue και το φωτεινό Satellite Grey, το καθένα δημιουργώντας μια μοναδική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι χρωμιωμένες λαβές της πίσω πόρτας και οι διάφορες επιλογές επιφανειών εσωτερικού παρέχουν ευχάριστη σχεδίαση που φτιάχνουν την διάθεση.
MINI Clubman - εσωτερικό - χρωμιωμένες λαβές πίσω πόρτας
MINI Clubman - εσωτερικό - Κεντρικό Κυκλικό Όργανο

Ευφυής συνδεσιμότητα.

Το Κεντρικό Κυκλικό Όργανο MINI, ο χτύπος της καρδιάς του ΜΙΝΙ Clubman, συνδυάζεται με μια υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 6.5" ή (προαιρετικά) 8.8". Αποτελεί το "παράθυρο" που σε οδηγεί στον κόσμο των προηγμένων τεχνολογιών και online υπηρεσιών του MINI Connected. Συνδέεται άψογα με τις συσκευές σου, σου επιτρέπει να ελέγχεις την Online πλοήγησή σου, να απολαμβάνεις το Apple CarPlay, να επικοινωνείς με το MINI Concierge Service και να επωφεληθείς από πολλές άλλες επιλογές συνδεσιμότητας.

Ιδανικό για κάθε περίσταση.

Το MINI Clubman συνδυάζει την ευελιξία, την ευρυχωρία, τη δεξιοτεχνία και την απόδοση, και αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι. Τα κορυφαία υλικά και τα μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του εξασφαλίζουν ένα αξεπέραστο επίπεδο άνεσης και στιλ, όπου κι αν πας. Μόλις μπεις, δεν θα θέλεις να βγεις.