60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ DESIGN.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ.

MINI 60YE

Η MINI γιόρτασε 60 χρόνια στην κορυφή του design με τον πιο μοναδικό και ΜΙΝΙ τρόπο στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς. 

 

Το φετινό Madwalk ήταν απίστευτο, και όχι επειδή πραγματοποιήθηκε την ημέρα της Πρωταπριλιάς. 

Στο catwalk του απόλυτου show, που ενώνει τη μόδα και τη μουσική με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο, είδαμε πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους υπό τους ρυθμούς των μεγαλύτερων - καινούριων και παλιών - επιτυχιών.

 

Την παράσταση όμως έκλεψε το party της ΜΙΝΙ, που για άλλη μία χρονιά κατέκτησε την σκηνή και μάγεψε το κοινό, καθώς είναι το πρώτο auto brand που παρουσίασε σε catwalk την δική του συλλογή ρούχων και αξεσουάρ.

 

Η ΜΙΝΙ με την επετειακή έκδοση MINI 60 Years εμφανίστηκε επί σκηνής και ξεσήκωσε τους πάντες με την εντυπωσιακή Νικολέτα Ράλλη και τον μοναδικό Διονύση Σχοινά να ερμηνεύει τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Το πάρτι μας». 

Μαζί τους φυσικά ήταν και η MINI 60 years Lifestyle Collection, η συλλεκτική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ ΜΙΝΙ, που βασίζεται στην άνεση και τη διαχρονικότητα.

 

Δες την εντυπωσιακή εμφάνιση της ΜΙΝΙ, όπως και όλα τα looks από την MINI 60 Years Lifestyle Edition, που παρουσιάστηκαν στην σκηνή του απόλυτου Fashion Music Project. 

Διονύσης Σχοινάς for MINI - Το Πάρτυ Μας.

ΜΙΝΙ ON STAGE.

MINI BACKSTAGE.