ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ. MINI COOPER S COUNTRYMAN AUTO ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ CHILI PLUS ΜΕ €36.096 Ή €299/ΜΗΝΑ.*

MINI Cooper S Countryman

Έχεις να πεις περισσότερες ιστορίες όταν έχεις περισσότερες εμπειρίες. Το MINI Countryman ξυπνά μέσα σου την περιπέτεια και σε ανταμείβει με νέες εμπειρίες.

Το πολυτάλαντο και πολυχρηστικό Sports Activity Vehicle προσφέρει χώρους για 5 επιβάτες, χαρακτηριστική και δυναμική σχεδίαση, χωρητικότητα αποθήκευσης που φτάνει τα 1.390 λίτρα, προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει όλη την ευελιξία, που χρειάζεσαι για να κάνεις εξορμήσεις σε κάθε τύπο οδοστρώματος, ενώ η μοναδική αίσθηση MINI go-kart μεταμορφώνει την καθημερινή οδήγηση σε διασκεδαστική εμπειρία.

 

Αν συνδυάσεις όλα όσα προσφέρει το ΜΙΝΙ Countryman με έναν πολύ ισχυρό κινητήρα και ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού, θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα για να ζήσεις το έπακρο τις ασυναγώνιστες ικανότητές του και να φτάσεις στα πιο απομακρυσμένα μέρη. 

 

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus στην τιμή των €36.096 ή με €299/μήνα.* Τι περιμένεις;

 

* Η μηνιαία δόση €299 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI Select για το όχημα MINI Cooper S Countryman με αξία οχήματος €36.096, προκαταβολή €14.650, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), τελευταία μεγάλη δόση €13.716, προστασία δανείου €539, έξοδα φακέλου €280. Συνολικό ποσό πίστωσης €21.985, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €42.995, ΣΕΠΠΕ 9,20%. Προαπαιτούμενη 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση οχήματος.

Λιανική τιμή προ φόρων: €24.000

Teasers

MINI Cooper S Countryman teaser

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Το ΜΙΝΙ Countryman Cooper S είναι εξοπλισμένο με έναν δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 192 PS για κορυφαίες επιδόσεις. Θα το αναγνωρίσεις από το κόκκινο έμβλημα "S" στο πίσω μέρος, τα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών, τη μάσκα ψυγείου με το ένθετο πλέγμα και το εσωτερικό χρωμιωμένο πλαίσιο και τις δύο χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης δεξιά κι αριστερά.

MINI Cooper S Countryman Chili Plus

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΚΑΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού των πακέτων Salt, Pepper και Chili, η έκδοση εξοπλισμού Chili Plus βάζει στο παιχνίδι μερικές καταπληκτικές "καυτερές" προσθήκες, που θα κάνουν ακόμα πιο καυτό το MINI σου και την οδήγησή σου:

  • Πακέτο εξοπλισμού Chili.
  • Χρώμα αμαξώματος.
  • Ράγες οροφής σε ασημί ή μαύρο χρώμα.
  • Αυτόματο κιβώτιο Streptonic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη.
  • Έλεγχος απόστασης παρκαρίσματος (PDC) πίσω.