ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DESIGN & CONNECTED.

CLUBMAN

Ελάχιστα αυτοκίνητα στον κόσμο διαθέτουν την ικανότητα να συνδυάζουν με απόλυτη φυσικότητα το εμβληματικό design, την πρακτικότητα και την ευρυχωρία. Ελάχιστες προτάσεις της ελληνικής αγοράς προσφέρουν τον αυθόρμητο οδηγικό ενθουσιασμό και τη θρυλική go-kart αίσθηση ενός αυθεντικού MINI.

 

Το νέο MINI Clubman ανήκει σε αυτήν τη ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδανικές αναλογίες του και την επαναστατική αρχιτεκτονική του. Με μήκος που δεν ξεπερνά τα 4,26 μέτρα, εξασφαλίζει στο πενταθέσιο εσωτερικό του άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, την ίδια στιγμή που οι έξι συνολικά πόρτες ενισχύουν περαιτέρω την ούτως ή άλλως εντυπωσιακή χρηστικότητά του. Με μήκος που δεν ξεπερνά τα 4,26 μέτρα, εξασφαλίζει στο πενταθέσιο εσωτερικό του άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, την ίδια στιγμή που οι έξι συνολικά πόρτες ενισχύουν περαιτέρω την ούτως ή άλλως εντυπωσιακή χρηστικότητά του. 

Oι ανασχεδιασμένοι προβολείς με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED αλλά και τα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack δηλώνουν με τον πιο… φωτεινό τρόπο την ανωτερότητα του νέου MINI Clubman ενώ τα άριστα προσαρμοσμένα σχεδιαστικά στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα τονίζουν τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

 

Η εσωτερική σχεδίαση είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το νέο MINI Clubman αποτελεί έναν πραγματικό gentleman. Δεν είναι μόνο η άνεση και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά και ο εξοπλιστικός πλούτος που διακρίνει όλες τις εκδόσεις του. 

 

Ανακάλυψε τις δύο ξεχωριστές και άκρως δελεαστικές προτάσεις για το MINI Cooper Clubman & MINI One D Clubman.

Teasers

CONNECTED

ΝΕΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ CONNECTED.

Το πακέτο εξοπλισμού Connected, το οποίο προσφέρεται στις εκδόσεις Cooper και One D του νέου MINI Clubman, εστιάζει στη συνδεσιμότητα, διασφαλίζοντας ότι ο οδηγός του θα συνεχίσει να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του ακόμα και όταν βρίσκεται σε κίνηση απολαμβάνοντας την αγαπημένη του διαδρομή.

 Το πακέτο εξοπλισμού Connected προσφέρει:
- Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων
- Μεταλλικό χρώμα
- Ζάντες ελαφρού κράματος 17’’(ασημί ή μαύρες)
- Υποβραχιόνιοεμπρός
- Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
- Cruise control
- Σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ
- Apple Car Play
- Υπηρεσίες ConnectedDrive(Καιρός/Ειδήσεις/Apps)
- Remote Services
- Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
- Χρώμα οροφής σε μαύρο, ασημί, λευκό ή στο χρώμα του αμαξώματος

Απόκτησε το MINI Cooper Clubman με το πακέτο εξοπλισμού Connected με €27.553 (€19.900 ΛΤΠΦ) ή το MINI One D Clubman με το πακέτο εξοπλισμού Connected με €27.496 (€19.950 ΛΤΠΦ).

design

ΝΕΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DESIGN.

Το πακέτο εξοπλισμού Design, το οποίο προσφέρεται στις εκδόσεις Cooper και One D του νέου MINI Clubman, εστιάζει στην μοναδική εμφάνιση, εξασφαλίζοντας ότι ο οδηγός του θα τραβά όλα τα βλέμματα στον δρόμο.

Tο πακέτο εξοπλισμού Desing προσφέρει:

- Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων
- Μεταλλικό χρώμα 
- Σπορ δερμάτινο τιμόνι 
- Ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ (ασημί ή μαύρες)
- Υποβραχιόνιο εμπρός 
- Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
- Cruise control - Προβολείς LED
- Προβολείς ομίχλης LED
- Υπηρεσίες ConnectedDrive(Καιρός/Ειδήσεις/Apps)
- Remote Services
- ΗχοσύστημαVisual Boostμε οθόνη αφής
- Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

Απόκτησε το MINI Cooper Clubman με το πακέτο εξοπλισμού Design με €27.553 (€19.900 ΛΤΠΦ) ή το MINI One D Clubman με το πακέτο εξοπλισμού Design με €27.496 (€19.950 ΛΤΠΦ).

Teasers

clubman

ΜΙΝΙ CLUBMAN.

Με την εμβληματική διπλή πίσω πόρτα, το MINI Clubman είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα.

Συνδυάζει άψογα πολυχρηστικότητα, ευρυχωρία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις για να προσφέρει οδηγική διασκέδαση που ταιριάζει με τις ανάγκες σου.