Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

MINI COUNTRYMAN

HYBRID ΤΡΟΠΟΣ.

Το νέο ΜΙΝΙ Countryman Plug-In Hybrid προσφέρει περισσότερες βιώσιμες λύσεις οδήγησης στην καθημερινή σου ζωή. Συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα σου δίνει την ευελιξία ενός SUV με απεριόριστη κινητικότητα και μια ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης. Το αυτοκίνητό σου θα συνδυάσει και τους δύο κινητήρες ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης και τις συνθήκες οδήγησης. Μπορείς να διανύσεις έως 55- 61 χιλιόμετρα με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας τις καθημερινές σου διαδρομές μέσα στην πόλη και με την χρήση του βενζινοκινητήρα μπορείς να φτάσεις σε περισσότερους προορισμούς, με συνολική αυτονομία έως και 500 χλμ.

MINI COUNTRYMAN

ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Το νέο ΜΙΝΙ Countryman Plug-In Hybrid τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου προηγμένης τεχνολογίας, που μπορεί να φορτιστεί σε μία κοινή οικιακή πρίζα 230 Volt (σούκο) ή σε ένα αποκλειστικό σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσα στην πόλη. Χάρη στο σύστημα ψύξης που διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας, η μπαταρία διακρίνεται για την απόδοση και τη διάρκεια ζωής.

MINI COUNTRYMAN

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO2.

Μπορείς να οδηγήσεις το νέο ΜΙΝΙ Countryman Plug-in Hybrid με πλήρη ηλεκτροκίνηση χωρίς τοπικές εκπομπές ρύπων CO2 έως 55-61 χλμ. Και όταν οδηγείς με το υβριδικό σύστημα κίνησης, οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι σημαντικά χαμηλές και ανέρχονται σε 40-45 g/km με την κατανάλωση καυσίμου να φτάνει τα 1,7-2,0 l/100km. Η μετάβαση μεταξύ του eDrive και του κινητήρα βενζίνης πραγματοποιείται με ομαλό τρόπο και πλήρως αυτόματα.