ΤΟ MINI JCW GP CONCEPT.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

MINI John Cooper Works GP Concept

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Οδηγώντας πάντα τα πράγματα σε νέα όρια, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας έχουν ως κινητήρια δύναμη τη φιλοδοξία τους να δημιουργούν "καθαρόαιμα" σπορ αυτοκίνητα που διακρίνονται για τις εκρηκτικές επιδόσεις τους. Λατρεύουν τις προκλήσεις και δεν διστάζουν να χαράξουν έναν νέο δρόμο – προσθέτοντας γωνίες, γραμμές και επιφάνειες που άλλοι δεν τολμούν καν να διανοηθούν.

MINI John Cooper Works GP Concept

Η διεύρυνση των ορίων πέρα από τα συνηθισμένα είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA μας. Σχεδιασμένο για τους δρόμους, αλλά γεννημένο στην αγωνιστική πίστα, το MINI John Cooper Works GP Concept συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν τα GP1 και GP2. Πετυχαίνει μια εντυπωσιακή ισορροπία τολμηρής ομορφιάς και ασυγκράτητης δύναμης. Η ισχύς, η αεροδυναμική και η κατασκευή με τη σφραγίδα της JCW γοητεύουν όποιον το κοιτάζει.

MINI John Cooper Works GP Concept – πίσω όψη

Υπόθεση συναρπαστικών αντιθέσεων: Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τον δυναμικό σπορ χαρακτήρα, το MINI JCW GP Concept είναι διαθέσιμο σε ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα αμαξώματος, το ανθρακί Black Jack. Άλλες επιλογές χρωμάτων, όπως το Curbside Red και το High Speed Orange, τονίζουν τις "χυτές" γραμμές του αμαξώματος, δίνοντας έμφαση στην αυτοπεποίθησή του. Ένα αυτοκίνητο που ξεχειλίζει από αδρεναλίνη.

MINI John Cooper Works GP Concept

Το MINI JCW GP Concept διαθέτει φιμέ τζάμια που αποπνέουν έναν "αέρα" μυστηρίου και επιθετικότητας. Στο εντελώς ξεχωριστό μπροστινό μέρος κυριαρχούν η άκρως δυναμική μάσκα ψυγείου και η επιβλητική εισαγωγή αέρα στο καπό. Χαμηλό, φαρδύ και με έκφραση απόλυτης σιγουριάς – είναι έτοιμο να τρέξει.

MINI John Cooper Works GP Concept – κόκπιτ

Απλό και λιτό, το εσωτερικό συνεχίζει το πνεύμα των αντιθέσεων. Ο συνδυασμός μεταξύ των λευκών επιφανειών και των "δυναμικών" λεπτομερειών δημιουργεί μια αίσθηση έντασης. Το λευκό χρώμα υποδηλώνει τον αθλητικό δυναμισμό, ο οποίος τονίζεται αποκλειστικά και μόνο από τον κλωβό ασφαλείας σε στιλπνό αλουμίνιο, το μαύρο ταμπλό και τα ψηφιακά χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

Εδώ σου δίνεται μια αποκλειστική ευκαιρία να νιώσεις πώς είναι να τρέχεις σε αγώνες ταχύτητας στη θέση του οδηγού του τελευταίου μας αριστουργήματος. Ρίξε μια ματιά στο εσωτερικό και ξεκίνα να ζεις τη δική σου 360° εμπειρία.

Teasers

Γκάμα John Cooper Works

John Cooper Works.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ.

Όλα τα μοντέλα MINI John Cooper Works – το τρίθυρο, το Cabrio, το Clubman και το Countryman – έχουν το καθένα τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όλα τους έχουν να επιδείξουν την ίδια συγκλονιστική ισχύ και μοιράζονται την ίδια πλούσια αγωνιστική παράδοση. Κάθε μοντέλο είναι κατασκευασμένο με εξαρτήματα βελτίωσης επιδόσεων αγωνιστικού επιπέδου και αναβαθμισμένα εξαρτήματα, ώστε να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ακρίβειας ελέγχου και αστραπιαίας επιτάχυνσης που θα έκανε περήφανο τον John Cooper.