ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

Το δικό σου τέλειο MINI απέχει μόλις μερικά κλικ, θέλουμε όμως να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το μοντέλο, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Ένας σημαντικός παράγοντας που παραβλέπεται συχνά στην επιλογή αυτοκινήτου είναι οι διαστάσεις του. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις τις διαστάσεις. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα σχετικά με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper και να αιτιολογήσει γιατί είναι καλό να γνωρίζεις αυτά τα στοιχεία.

Αμιγώς ηλεκτρικό MINI - τρία τέταρτα – διαστάσεις Αμιγώς ηλεκτρικό MINI - τρία τέταρτα – διαστάσεις Αμιγώς ηλεκτρικό MINI - τρία τέταρτα – διαστάσεις
Αμιγώς ηλεκτρικό MINI - διαστάσεις – χώροι στάθμευσης και γκαράζ

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖ.

Εάν διαθέτεις γκαράζ, θα θέλεις σίγουρα να βεβαιωθείς ότι το MINI σου θα χωρά στον διαθέσιμο χώρο. Δεν έχουν όλα τα γκαράζ το ίδιο μέγεθος. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper. έχει μήκος 3.858 mm (Cooper S, 4.036 mm), πλάτος 1.928 mm (μετρημένο στους πλαϊνούς καθρέπτες) και ύψος 1.460 mm.

ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ 10,8 Μ.

Η διάμετρος στροφής ενός αυτοκινήτου είναι ο ελάχιστος απαιτούμενος χώρος για μία πλήρη στροφή του αυτοκινήτου (π.χ. αναστροφή). Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper έχει κύκλο στροφής 10,8 m. Έτσι, παρά τους μεγαλύτερους χώρους, διαθέτει εξαιρετική ικανότητα ελιγμών μέσα στους δρόμους της πόλης και την πυκνή κυκλοφορία ενώ η εξαιρετική ορατότητα σου επιτρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τα όριά του.

Αμιγώς ηλεκτρικό MINI – διαστάσεις – κύκλος στροφής
Αμιγώς ηλεκτρικό MINI – διαστάσεις – τροχοί και ζάντες

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 16-18".

Η γκάμα μας περιλαμβάνει κομψές και σπορ ζάντες ελαφρού κράματος 16-18" που ενισχύουν την εμπειρία οδήγησης και προσδίδουν στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Επίλεξε απλώς την ισχύ του κινητήρα και εμείς θα σου προτείνουμε τις κατάλληλες ζάντες με ελαστικά για το καλοκαίρι και τον χειμώνα.

Το μέγεθος τροχών είναι υποκειμενικό καθώς εξαρτάται από τις σχεδιαστικές προτιμήσεις και τις προτεραιότητές σου. Εάν οδηγείς σε δρόμους με λακκούβες, οι ζάντες 16" και 18" εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση. Οι ζάντες 18" έχουν φανταστική εμφάνιση όμως ζυγίζουν λίγο παραπάνω και μπορεί να επηρεάσουν την κατανάλωση καυσίμου. Απευθύνσου στον Επίσημο Έμπορο MINI της επιλογής σου για περισσότερες πληροφορίες – κάνε ένα-δύο test drive για να δεις και να νιώσεις τη διαφορά.