Πεντάθυρο MINI – μπλε και λευκό – πλαϊνή λήψη μπροστά

ΖΩΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΟΡΤΕΣ;

BIG LOVE.

Γνώριμο. Αλλά πολύ διαφορετικό. Σίγουρα όμως διατηρεί τον αυθεντικό εμβληματικό του χαρακτήρα και είναι επαναπροσδιορισμένο για την οδήγηση στις σύγχρονες πόλεις. Συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό ύφος MINI με περισσότερες πόρτες και μεγαλύτερους χώρους εσωτερικά, αυτό το πεντάθυρο αυτοκίνητο θα κάνει τις πόλεις, τους δρόμους και το parking σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μια εντελώς νέα όψη.

Απόκτησε το νέο Πεντάθυρο ΜΙΝΙ από €20.490 ή €149/μήνα*.

*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI SELECT για το Πεντάθυρο ΜΙΝΙ One (102 PS) με αξία οχήματος €20.490, προκαταβολή €8.840 και τελευταία μεγάλη δόση €8.196. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, άτοκη προστασία δανείου €293, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €11.943, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €24.486 , ΣΕΠΠΕ 9,61%. Προαπαιτούμενη 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση οχήματος.

Πεντάθυρο MINI Hatch – μπλε και λευκό – πλαϊνή λήψη μπροστά
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Οι επιλογές εξατομίκευσης είναι σχεδόν αστείρευτες. Εκτός αυτού, σου επιτρέπει να παίρνεις μαζί σου περισσότερα πράγματα, χωρίς να υποβαθμίζει στο ελάχιστο την αίσθηση της εξαιρετικά ευέλικτης οδήγησης go-kart που αποτελεί "σήμα κατατεθέν" της MINI. Το νέο πεντάθυρο ΜΙΝΙ συνδυάζει τις συναρπαστικές επιδόσεις MINI με την κλασική σχεδίαση, την άνεση και την πρακτικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ MINI ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Η δημιουργική εκμετάλλευση των χώρων βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της MINI. Με τη μοναδική σχεδίαση, το νέο πεντάθυρο MINI σού προφέρει επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ.

Πεντάθυρο MINI – μπλε και λευκό – πλαϊνή και μπροστινή λήψη

ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Αποτίνει φόρο τιμής στο πρώτο αυθεντικό MINI.