Τρίθυρο MINI – μπροστινή λήψη – ασημί και μαύρο

ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ.

BIG LOVE STRIKES AGAIN.

Εκφραστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το νέο τρίθυρο MINI είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος. Προορισμένο να ξεχωρίζει από το πλήθος, είναι η ιδανική επιλογή για τους ασυμβίβαστους. Φτιαγμένο για να μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο τη ζωή στην πόλη.

Απόκτησε το νέο Τρίθυρο ΜΙΝΙ από €19.750 ή €139/μήνα*.

*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI SELECT για το Τρίθυρο ΜΙΝΙ One (102 PS) με αξία οχήματος €19.750, προκαταβολή €8.700 και τελευταία μεγάλη δόση €7.900. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, άτοκη προστασία δανείου €278, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €11.328, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €23.574 , ΣΕΠΠΕ 9,65%. Προαπαιτούμενη 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση οχήματος.
Τρίθυρο MINI - ασημί και μαύρο – μπροστινή λήψη
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.

Είναι πραγματικά αυθεντικό. Από αυτό ξεκίνησαν όλα. Το νέο τρίθυρο MINI είναι εντυπωσιακό, μοντέρνο και δείχνει το θρυλικό του DNA, πιο περήφανα από ποτέ. Συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, άφθονοι χώροι στο εσωτερικό – διασκεδαστικό στην οδήγηση όπως και τότε, το 1959. Εξωστρεφές και γεμάτο πάθος, δηλώνει τις πραγματικές του προθέσεις με τον μοναδικό συνδυασμό εμβληματικής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ MINI ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΚΑΝ΄ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

Με urban χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα, το νέο τρίθυρο MINI συνδυάζει τη διαχρονική σχεδίαση με το απαράμιλλο στιλ. Για πάνω από εξήντα χρόνια είναι το αυτοκίνητο που επέλεξαν διάσημοι ηθοποιοί, μουσικοί, μοντέλα, οδηγοί αγώνων, αλλά και όσοι είχαν ιδιαίτερο γούστο. Αποπνέει αυτοπεποίθηση όμως διατηρεί τη διακριτικότητά του. Το νέο τρίθυρο ΜΙΝΙ έχει όλα όσα λατρεύεις σε ένα MINI. Διατηρεί την πεμπτουσία της κληρονομιάς μας και δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον.

Τρίθυρο MINI – ασημί και μαύρο – μπροστινή λήψη

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Νέο Τρίθυρο ΜΙΝΙ. Το υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο πόλης που δημιουργεί οδηγικό ενθουσιασμό.