ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ.

MINI COUNTRYMAN

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ PLUG-IN.

Πώς να ξεχωρίσεις ότι το MINI Countryman σου είναι υβριδικό; Διαθέτει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά για να δείχνει σε όλους ότι οδηγείς την αλλαγή! Το αριστερό πλαϊνό διακοσμητικό φτερού φιλοξενεί την υποδοχή φόρτισης, η οποία φωτίζεται όταν συνδεθεί το καλώδιο φόρτισης. Το έντονο κίτρινο σήμα "Ε" βρίσκεται και στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών, ενώ το σύμβολο S στη μπροστινή μάσκα έχει αλλάξει σε ένα eco-friendly κίτρινο χρώμα.

MINI COUNTRYMAN

ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

Το πιο ευδιάκριτο και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου MINI Countryman Plug-In Hybrid είναι τα όμορφα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack που αποτίουν φόρο τιμής στη βρετανική μας κληρονομιά. Οι προβολείς LED δύο μερών που περιβάλλονται από ένα πλαίσιο σε Piano Black κάνουν το MINI να φωτίζει σε κάθε δρόμο.

MINI COUNTRYMAN

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ.

Οι προβολείς του νέου MINI Countryman Plug-In Hybrid προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του δρόμου, για να κάνουν την οδηγική σου εμπειρία ακόμα πιο ασφαλή και πιο άνετη. Παρέχουν άριστο φωτισμό σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού και φωτίζουν τις άκρες του δρόμου όταν κινείσαι σε στροφή. Και όταν η κάμερα του MINI σου εντοπίσει οχήματα στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, η αυτόματη λειτουργία απενεργοποιεί τα στοιχεία matrix για τα φώτα πορείας ώστε να αποτρέψει την ενόχληση των άλλων οδηγών.