ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

MINI COUNTRYMAN

TWINPOWER ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

Οι νέοι 3-κύλινδροι και 4-κύλινδροι κινητήρες TwinPower Turbo του MINI Countryman προσφέρουν ομαλή, αλλά ισχυρή απόδοση και ροπή. Ακόμα και σε χαμηλές στροφές λειτουργίας θα απολαύσεις μεγαλύτερη αξιοπιστία και απόκριση. Το νέο MINI Countryman είναι τόσο γρήγορο, που μπορεί να φτάσει απο στάση στα 100 χλμ σε μόλις 5,1 δευτερόλεπτα.

MINI COUNTRYMAN

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

Το νέο MINI Countryman διαθέτει αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 ή 8 σχέσεων, ανάλογα με την έκδοση του αυτοκινήτου. Τα MINI One, One D και Cooper S Countryman διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τους κιβώτιο 7 σχέσεων και τα MINI Cooper ALL4, Cooper D ALL4, Cooper S ALL4, Cooper SD ALL4 και Cooper SD Countryman είναι εξοπλισμένα με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Σε όλες τις περιπτώσεις, μπορείς να επιλέξεις το σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic. 

MINI COUNTRYMAN

ALL4 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Το σύστημα τετρακίνησης MINI ALL4 διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των νέων μοντέλων MINI Countryman ALL4. Κατανέμει την ισχύ δυναμικά μεταξύ όλων των τροχών, προσφέροντάς σου πρόσφυση και έλεγχο του εδάφους σε όλα τα είδη οδοστρώματος. Κάνε ένα ταξίδι που θα είναι ασφαλές και θα μπορείς να οδήγησεις σε κάθε είδος δρόμο και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.