Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΠΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο. Εάν όμως δεν έχει πειστεί ακόμα, σου παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους η ηλεκτροκίνηση προσαρμόζεται στην καθημερινή σου ρουτίνα και τον τρόπο που οδηγείς. Αγκάλιασε το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.
The all-electric MINI The all-electric MINI

226-234 km

Αυτονομία (WLTP) 

2,5 ώρες

80% SOC (11 kW, AC)

32,6 kWh

Χωρητικότητα μπαταρίας (ονομαστική, 28,9 kWh )

35 min

80% SOC (50 kW, DC**)

50 kW

Για ταχεία φόρτιση με CCS

3,7 kW

Περιλαμβάνεται το βασικό καλώδιο

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1

Νυχτερινή φόρτιση

1

Εβδομαδιαία κάλυψη χιλιομέτρων

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΝΕΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΖΩΗΣ.

Από την πρώτη στιγμή που θα οδηγήσεις το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI, θα απολαύσεις τις επιδόσεις, την ομαλή και δυνατή επιτάχυνση και την αθόρυβη οδήγηση. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI σού προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην καθημερινότητα και έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής. Τελικά, μπορείς να 'ανεφοδιαστείς' οποιαδήποτε στιγμή με τα καύσιμα που χρειάζεσαι – στο σπίτι σου.
Ηλεκτρικό MINI – φόρτιση – οικιακή πρίζα

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δεν χρειάζεσαι κάποια πολύπλοκη εγκατάσταση ή μονάδα για τη φόρτιση στο σπίτι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις το αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε συμβατική οικιακή πρίζα 230 Volt (σούκο).

Οι έρευνές μας έχουν δείξει ότι ο μέσος χρήστης που μετακινείται από και προς την δουλειά χρησιμοποιεί καθημερινά λιγότερο από 20% της μπαταρίας του MINI Electric. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείς μία κοινή οικιακή πρίζα, θα χρειαστείς μόλις 3 ώρες για να φορτίσεις την μπαταρία στο 20%.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.

Τώρα μπορείς να τα έχεις όλα. Ξεκίνα τη μέρα σου ξεκούραστα και με 'γεμάτο ρεζερβουάρ'.

Μπορείς να συνδέσεις το αμιγώς ηλεκτρικό MINI σε μία οικιακή πρίζα, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, και να το φορτίσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας (περ. 15 ώρες).

Εάν σταθμεύεις το αυτοκίνητό σε υπόγειο γκαράζ, μπορείς να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού εάν είναι δυνατή η τοποθέτηση μίας απλής πρίζας σούκο κοντά στη θέση στάθμευσης.

Ηλεκτρικό MINI – φόρτιση στο σπίτι – καλώδιο και ακροδέκτης

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι η οικιακή ηλεκτρική ενέργεια χρεώνεται σε kw/ώρα. Έτσι, δεν έχει σημασία εάν φορτίζεις το MINI σου γρήγορα – ή αργά.
Ηλεκτρικό MINI – MINI Wallbox – φόρτιση στο σπίτι

ΤΕΙΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μπορείς να χρησιμοποιείς πάντα το βασικό καλώδιο φόρτισης στο σπίτι ή στις διακοπές σου. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα επίτοιχης τοποθέτησης του καλωδίου στη θέση στάθμευσης για να το χρησιμοποιείς εναλλακτικά ως wallbox. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται ανεξάρτητη τριφασική εγκατάσταση 11kW που θα εξασφαλίζει έως και 3 φορές ταχύτερο χρόνο φόρτισης. Έτσι, το αμιγώς ηλεκτρικό σου MINI μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 3,5 ώρες περίπου.

Για να εγκαταστήσεις μία τριφασική πηγή ρεύματος 11 kW, θα χρειαστείς την υποστήριξη από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο. Εάν ενδιαφέρεσαι να εγκαταστήσεις ένα MINI Wallbox, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΕ ΤΟ. ΦΟΡΤΙΣΕ ΤΟ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

Έως και 20 φορές πιο γρήγορα

(με έναν φορτιστή 50 kW DC)

Μηδενικές χρονικές

απώλειες

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Όσο κι αν σου αρέσει να οδηγείς το MINI, θα χρειαστεί να το σταθμεύσεις κάποια στιγμή – συνήθως για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ηλεκτρικό MINI – δημόσια φόρτιση – στην εργασία

Αξιοποίησε διπλά τον χρόνο στάθμευσης.

Με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI μπορείς να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο χρησιμοποιώντας τους σταθμούς φόρτισης σε δημόσιους χώρους στάθμευσης.

Όλο και περισσότερα εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ και καταστήματα επίπλων προσφέρουν τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης των σταθμών φόρτισης AC και DC, ή των τριπλών φορτιστών στους χώρους στάθμευσής τους. Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία επιδιώκουν να παρουσιάσουν ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον πρόσωπο και καταβάλλουν περισσότερες προσπάθειες στη φιλοξενία πελατών με ηλεκτρικά οχήματα. Επίσης, ορισμένοι πολυώροφοι σταθμοί αυτοκινήτων προσφέρουν θέσεις στάθμευσης για ηλεκτρικά οχήματα χωρίς πρόσθετη χρέωση.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Μπορείς να φορτίσεις το αμιγώς ηλεκτρικό σου MINI με το προαιρετικά διαθέσιμο καλώδιο Mode 3 σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης 11 kW.

Αρκετοί δημόσιοι σταθμοί φόρτισης είναι εξοπλισμένοι τόσο με υποδοχή Type 2 για εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) όσο και με υποδοχή για συνεχές ρεύμα (DC) μέσω ακροδέκτη CCS που παρέχει ηλεκτρική ισχύ έως 50kW.

Ηλεκτρικό MINI – δημόσια φόρτιση – CCS
Ηλεκτρικό MINI – φόρτιση στην εργασία – σούκο

ΙΣΧΥΣ = ΕΡΓΑΣΙΑ/ΧΡΟΝΟΣ.

Εάν διαθέτεις μία θέση στάθμευσης στη δουλειά σου, ο εργοδότης σου ενδέχεται να είναι πρόθυμος να τοποθετήσει για σένα και τους συναδέλφους σου κάποια εγκατάσταση φόρτισης. Ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις όπως και στην οικιακή φόρτιση. Εάν σταθμεύεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν απαιτείται σύνδεση υψηλής τάσης. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία τυπική πρίζα σούκο – για να μπορείς να επιστρέψεις στο σπίτι σου με πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Η υψηλή ισχύς φόρτισης που παρέχεται από το Συνδυασμένο Σύστημα φόρτισης (Combined Charging System - CCS) προορίζεται για τη φόρτιση για μεγαλύτερες διανυόμενες αποστάσεις.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1 κάρτα

είναι το μόνο που χρειάζεσαι.

12.000+

φορτιστές και ταχεία επέκταση του δικτύου.

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Το MINI Electric συνεργάζεται με το MINI Charging για να σου παρέχει πρόσβαση στο μεγαλύτερο παγκοσμίως δίκτυο συμβατών ταχυφορτιστών. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία κάρτα φόρτισης RFID.

Ηλεκτρικό MINI – ChargeNow – MINI Connected

ΦΟΡΤΙΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Το MINI Charging παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 100.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν σχεδόν 20.000 σημεία στη Γερμανία μόνο.

Μπορείς πολύ εύκολα να ενεργοποιήσεις τη διαδικασία φόρτισης με το smartphone ή την κάρτα RFID. Η χρέωση γίνεται ανά λεπτό και θα λαμβάνεις μία αναλυτική μηνιαία κατάσταση με τις φορτίσεις και την αντίστοιχη χρέωση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MINI Charging και έναν διαδραστικό χάρτη με όλους τους σταθμούς φόρτισης θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

100%

έλεγχος.

δυνατότητες φόρτισης.

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Το αμιγώς ηλεκτρικό σου MINI δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα εξοπλισμένο, τόσο για τις διήμερες αποδράσεις σου όσο και για την επίσκεψη φίλων σε κάποια άλλη πόλη.
Ηλεκτρικό MINI – φόρτιση – συμβατότητα

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ = ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Χάρη στη συμβατότητα υποδοχών Type 2 και CCS, έχεις απόλυτη ευελιξία και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε σταθμό φόρτισης.

Ο συνδυασμός χωρητικότητας και σταθερής απόδοσης στο MINI εγγυάται ότι μπορείς να φτάσεις με πολλούς τρόπους στον προορισμό σου, έχοντας πάντα στη διάθεσή σου διάφορες επιλογές φόρτισης.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI μπορεί να σε βοηθήσει με τον προγραμματισμό διαδρομών σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην ενσωμάτωση του MINI Charging*.

* Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά.

Ηλεκτρικό MINI – ChargeNow – προγραμματισμός διαδρομής
Ηλεκτρικό MINI – ιδανικές διαδρομές – κοινότητα e-mobility

ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.

Εάν επιθυμείς μια πιο αναλυτική διαδρομή υπάρχουν πολλά πρόσθετα εργαλεία που παρέχει η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα e-mobility και τα οποία θα σε βοηθήσουν στους υπολογισμούς σου, όπως π.χ. ιδανικές ταχύτητες ταξιδιού ή συντομότερες διαδρομές.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

0 συντήρηση

8 χρόνια εγγύηση για το συγκρότημα κίνησης

0 CO2

Μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2

The all-electric MINI The all-electric MINI

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Η ηλεκτροκινητικότητα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο, τόσο στο περιβάλλον όσο και στο πορτοφόλι σου – αρκεί να το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

Ηλεκτρικό MINI – συγκρότημα κίνησης – εξοικονόμηση

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΘΟΡΕΣ.

Το συγκρότημα κίνησης του αμιγώς ηλεκτρικού MINI αποτελείται από λιγότερα κινητά μέρη σε σύγκριση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αυτό σημαίνει ότι αντίστοιχα υπάρχουν λιγότερα μέρη που απαιτούν επισκευή ή αντικατάσταση με τον καιρό.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔΗΣΗ.

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI μετατρέπει την ενέργεια από την πέδηση σε ηλεκτρική ενέργεια, χρησιμοποιώντας τον κινητήρα ως εναλλάκτη, και επιστρέφει ένα μέρος της ενέργειας στην μπαταρία κάθε φορά που επιβραδύνεις.

Η ανάκτηση ενέργειας πέδησης προφυλάσσει τα δισκόφρενα και αποτρέπει τον σχηματισμό σκόνης μικροσωματιδίων από την τριβή των δίσκων.

Ηλεκτρικό MINI – φρένα – ανάκτηση ενέργειας πέδησης

ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Στους ενδεικτικούς υπολογισμούς μπορείς να δεις πόσο μπορείς να μειώσεις τις εκπομπές CO2, το κόστος καυσίμων και το κόστος χρήσης σε σύγκριση με έναν κινητήρα βενζίνης (η σύγκριση γίνεται με ένα 3θυρο ΜΙΝΙ One/Cooper), και εάν καλύπτεις 15.000 km ετησίως.

Προϋποθέσεις:

  1. Ισχύουν οι τρέχουσες τιμές βενζίνης και kWh.
  2. Αξία ρεύματος με ΦΠΑ - Αξία βενζίνης με ΦΠΑ.
  3. Φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού MINI σε δημόσιους σταθμούς ή στο σπίτι με 100% ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές – 2,32 kg εκπομπές CO2 ανά λίτρο βενζίνης.
The all-electric MINI The all-electric MINI

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ:

780 λίτρα/έτος

16 γεμίσματα ρεζερβουάρ

περίπου €1.200/έτος1,2

1.800 kg3 CO2

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI:

2.150 kWh/έτος

58 κύκλοι φόρτισης

περίπου €322/έτος1,2

0 kg3 CO2

The all-electric MINI The all-electric MINI
Ηλεκτρικό MINI – βιωσιμότητα – εξοικονόμηση

ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ.

Το πρώτο Mini που κατασκευάστηκε το 1959 ξεχώριζε για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Σήμερα, οι ίδιες βασικές αρχές βρίσκουν εφαρμογή και στα ηλεκτρικά/υβριδικά αυτοκίνητά ΜΙΝΙ. Με την τεχνολογία κίνησης με μπαταρία, το αμιγώς ηλεκτρικό MINI και το MINI Countryman Plug-In Hybrid ανοίγουν τον δρόμο προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Όταν το MINI Electric φορτίζεται με συνδυασμό ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αυτό ορίζεται στην ΕΕ εξισώνεται, ή γίνεται πιο "πράσινο", από ένα MINI Cooper S με κινητήρα βενζίνης μετά από περίπου 30.000 km.

Εάν φορτιστεί με συνδυασμό ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, το MINI Electric γίνεται πιο καθαρό ή πιο "πράσινο" από ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης μετά από περίπου 19.000 km. Σε όλο τον κύκλο ζωής του, το MINI Electric παρουσιάζει κατά 40% (συνδυασμός ηλεκτρικής ενέργειας ΕΕ) και κατά 70% (συνδυασμός από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) χαμηλότερο δυναμικό παγκόσμιας υπερθέρμανσης αντίστοιχα.*

Και δεν σταματάμε εδώ. Όλα τα εργοστάσια του BMW Group στην Ευρώπη τροφοδοτούνται με 100% πράσινη ενέργεια από το 2017. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε διαρκώς τους τρόπους μεταφοράς με χαμηλές εκπομπές άνθρακα και πάνω από τα μισά αυτοκίνητά μας μεταφέρονται από τα εργοστάσιά μας μέσω του δικτύου σιδηροδρομικών μεταφορών. Τον Δεκέμβριο του 2019, το BMW Group προχώρησε στη συμμαχία "Getting to Zero Coalition", η οποία έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη πλοίων μηδενικών εκπομπών για τις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές.*Ανάλυση κύκλου ζωής από τον Νοέμβριο του 2019.

Πρόγραμμα MINI Electrify

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤHN MINI FINANCIAL SERVICES.

Συναρπαστική οδήγηση, φιλική προς το περιβάλλον και προσιτή. H MINI κάνει τώρα την ηλεκτρική οδήγηση πιο προσιτή και πιο ελκυστική από ποτέ.


ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΩΝ.


Απλώς προσάρμοσε τις παρακάτω τιμές για να δεις την πλέον ενημερωμένη σύγκριση.

MINI Electric
Συγκρίσιμο αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης
Δυνητική ετήσια εξοικονόμηση

Οι αλλαγές στις τιμές επηρεάζουν τους υπολογισμούς και το ποσό εξοικονόμησης. Οι προεπιλεγμένες τιμές καθορίζονται με βάση τις μέσες τιμές που καταγράφηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Όλες οι πληροφορίες μπορεί να τροποποιηθούν.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

ΕΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ:
km
0 km 200 km
Χρειάζεται να φορτίζεις τόσο συχνά κάθε εβδομάδα:
x
Χρειάζεσαι αυτό το ποσοστό πλήρους φόρτισης καθημερινά:
%
Σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης μπορείς να εξοικονομήσεις:

ΕΥΚΟΛΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Διάρκεια σε ώρες
 
κόστος
 
Διάρκεια σε ώρες
 
κόστος
 

ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ

Διάρκεια σε ώρες
 
κόστος
 
Διάρκεια σε ώρες
 
κόστος
 

Η αυτονομία με μία φόρτιση υπολογίζεται με βάση τον πελατοκεντρικό κύκλο οδήγησης. Η τρέχουσα αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: μέγεθος επιλεγμένων τροχών και ελαστικών, προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας. Οι πραγματικοί χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν από τους χρόνους που παρουσιάζονται σ' αυτό το εργαλείο, λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως η τάση ρεύματος ή η εξωτερική θερμοκρασία. Οι χρόνοι φόρτισης έχουν μετρηθεί σε εξωτερική θερμοκρασία 25°C. 

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ;

Δημιουργήσαμε έναν έξυπνο υπολογιστή που σε βοηθά να δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με μία φόρτιση.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

ΠΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟ WALLBOX;

Για να εγκαταστήσεις σωστά το MINI Wallbox πρέπει να συμβουλευτείς έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του Wallbox, μπορείς να απευθυνθείς στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Τα οφέλη με μία ματιά:

24 μήνες εγγύηση


ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ;

Συστήνουμε μια τριφασική σύνδεση με ασφάλεια τουλάχιστον 16 A – αυτό επιτρέπει την τροφοδοσία του οχήματος με 11 kW. Η τριφασική σύνδεση με ασφάλεια 32 A θα καλύψει μελλοντικές απαιτήσεις. Όλα τα υβριδικά οχήματα μπορούν να φορτιστούν με μέγ. μονοφασική παροχή 3,7 kW με τη χρήση του MINI Wallbox Essential.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ MINI WALLBOX ESSENTIAL;

Μικρότεροι χρόνοι φόρτισης: Έως και 7,4 kW (μονοφασικό) ή 11 kW (τριφασικό), μήκος καλωδίου 5,0 m, απλός χειρισμός του καλωδίου, ενσωματωμένη ανίχνευση διαφυγής ρεύματος ("διαφυγή DC").

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ WALLBOX ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ;

Ναι, εάν χρησιμοποιήσεις έναν ακροδέκτη φόρτισης "Type 2" ή ακροδέκτη CCS (συνδυασμένος ακροδέκτης).

ΠΟΣΟ ΜΗΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ MINI WALLBOX ESSENTIAL;

5 μέτρα, ασφαλισμένο στο Wallbox.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ WALLBOX;

Όχι.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ WALLBOX ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ;

Ναι, το MINI Wallbox Essential είναι πιστοποιημένο για εξωτερική χρήση και κατατάσσεται στην κατηγορία προστασίας IP 54. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητη κάποια προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το Wallbox έχει σχεδιαστεί και έχει πιστοποιηθεί για εξωτερική χρήση. Ωστόσο, συστήνουμε να το εγκαταστήσεις σε εσωτερικό χώρο για λόγους ευχρηστίας. Επίσης, θα αποφύγεις τον σχηματισμό πάγου επάνω στο Wallbox κατά τη διάρκεια του χειμώνα ενώ θα μπορείς να διατηρεί το Wallbox καθαρό από ρύπους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΤΟ WALLBOX ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ;

Όχι – εκτεταμένες δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας έχουν επιβεβαιώσει ότι το MINI Wallbox Essential δεν εκπέμπει ακτινοβολία.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ WALLBOX;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης, το καλώδιο φόρτισης ασφαλίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. Το MINI Wallbox Essential μπορεί να κλειδωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ WALLBOX, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;

Ναι – ωστόσο αυτό σημαίνει ότι θα καταναλώνεται συνεχώς ηλεκτρική ενέργεια, αλλά σε χαμηλό επίπεδο.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΕΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WALLBOX;

Εάν παρουσιαστούν αναπάντεχα προβλήματα μετά την εγκατάσταση του Wallbox ή εάν το Wallbox είναι ελαττωματικό, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Δίκτυο Επίσημων Έμπορων ΜΙΝΙ.
Ηλεκτρικό Mini – λευκό και μαύρο – μπροστινή όψη

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI.

The all-electric MINI side view
ΜΙΝΙ ELECTRIC
MINI 3-door Hatch side view
ΤΡΙΘΥΡΟ
MINI 5-door Hatch side view
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
MINI Convertible side view
CABRIO
MINI Clubman side view
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo