Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Έκδοση MINI 60 Years – πράσινο, λευκό και μαύρο – μπροστινή όψη Έκδοση MINI 60 Years – πράσινο, λευκό και μαύρο – μπροστινή όψη

ΕΚΔΟΣΗ MINI 60 YEARS.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ... ΣΥΓΧΡΟΝΗ.

Το 1959, ο Άλεκ Ισιγόνης δημιούργησε ένα διαχρονικό σύμβολο του στιλ που αποτύπωνε το πνεύμα μιας γενιάς. Έξυπνο, γοητευτικό και χαρισματικό, το πρώτο Mini δεν έμοιαζε με κανένα άλλο αυτοκίνητο της εποχής. Για να γιορτάσουν τα 60 χρόνια εμβληματικής σχεδίασης και συναρπαστικής αίσθησης go-kart, οι σχεδιαστές του MINI ανέβασαν τον πήχη ψηλά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό συλλεκτικό αυτοκίνητο. Γοητευτική από κάθε άποψη, η έκδοση MINI 60 Years διαθέτει μοναδικό στιλ και εμφάνιση – παραπέμποντας στο ένδοξο παρελθόν και κοιτώντας προς ένα συναρπαστικό μέλλον.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

H MINI συνεχίζει να εκπροσωπεί τις διαχρονικές αξίες της έξυπνης εκμετάλλευσης χώρων, της εξατομικευμένης εμφάνισης και της ευελιξίας. Για να γιορτάσουμε την επέτειο των 60 χρόνων, δημιουργήσαμε την έκδοση MINI 60 Years που διατίθεται για το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI. Πρόκειται για την τέλεια ένωση της παράδοσης MINI με τον δυναμικό μοντερνισμό.

ΤΡΕΙΣ Ή ΠΕΝΤΕ ΠΟΡΤΕΣ;

Η έκδοση MINI 60 Years διατίθεται για το τρίθυρο και πεντάθυρο MINI.
Έκδοση MINI 60 Years – τρίθυρο και πεντάθυρο – μπροστινή όψη Έκδοση MINI 60 Years – τρίθυρο και πεντάθυρο – μπροστινή όψη

ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ.

Έκδοση MINI 60 Years – πράσινο και λευκό – πλαϊνή όψη

Ο άψογος συνδυασμός της εξωτερικής με την εσωτερική σχεδίαση στην έκδοση MINI 60 Years δημιουργεί ένα αρμονικό αποτέλεσμα από άκρη σε άκρη. Αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του '60 και την ισχυρή παράδοση, οι σχεδιαστές του MINI αναβίωσαν, αποκλειστικά για αυτά τα μοντέλα, το χρώμα αμαξώματος British Racing Green. Οι ιδιαίτερες επετειακές λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά στοιχεία αναβιώνουν το αυθεντικό πνεύμα με μια σύγχρονη έκφραση και διασφαλίζουν τη μοναδικότητα. Κατόπιν παραγγελίας, διατίθενται εναλλακτικά και τα χρώματα αμαξώματος Melting Silver, Midnight Black και Lapisluxury Blue*.

* Διαθέσιμο μόνο μέχρι τον Ιούλιο 2019.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ.

MINI 60 Years Edition – εσωτερικό – πίνακας οργάνων και καθίσματα
Η σημασία που δίνει παραδοσιακά η MINI στη λεπτομέρεια και οι δυνατότητες εξατομίκευσης αποτελούν την κινητήρια δύναμη στη σχεδίαση του εσωτερικού. Τα αυθεντικά υλικά συνδυάζονται με την πρωτοποριακή σχεδίαση για να δημιουργήσουν νέες, εκλεπτυσμένες επιφάνειες στο ταμπλό, τον πίνακα οργάνων και τα διακοσμητικά καλύμματα των θυρών.
Έκδοση MINI 60 Years – συλλογή lifestyle – ρούχα, αποσκευές Έκδοση MINI 60 Years – συλλογή lifestyle – ρούχα, αποσκευές

ΣΥΛΛΟΓΗ LIFESTYLE MINI 60 YEARS.

Το MINI Lifestyle γιορτάζει τα 60 χρόνια MINI και συνεχίζει την κληρονομιά της εμβληματικής σχεδίασης. Με την ιδιαίτερη εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '60, η συλλογή Lifestyle MINI 60 Years συνδυάζει τη διαχρονική αισθητική με το έντονο παρελθόν MINI. Η πλούσια γκάμα από ρούχα, σάκους, αποσκευές, αξεσουάρ και παιδικά προϊόντα, αποτυπώνει το ιδιαίτερο πνεύμα MINI για να σε συνοδεύει στην καθημερινότητά σου.