Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior
dam Image

ΝΕΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΙΝΙ.

Νιώσε BIG LOVE και άσε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ να σε συναρπάσει σε διαδρομές με θρυλική αίσθηση go-kart αλλά και τοπικά μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Ανακάλυψε το νέο ΜΙΝΙ Electric από 33.960€ και με κρατική επιδότηση 6.000€ και αγάπησε το μέλλον σας μαζί.

#MINIElectric #ChargedWithPassion  #BIGLOVE

bev

NEO MINI ELECTRIC ΑΠΟ €33.960 ΚΑΙ ME ΚΡΑΤΙΚΗ EΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ €6.000.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI είναι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ένα αυθεντικό MINI, εξοπλισμένο με σύστημα κίνησης για τους δρόμους του μέλλοντος. Συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart, την ιδιαίτερη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα με την οδήγηση με τοπικά μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μην περιμένεις άλλο, ζήσε το αύριο. Ζήσε τη σιωπηλή επανάσταση ενός MINI Electric.

H προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους είναι:
ΜΙΝΙ Εlectric Βασική Έκδοση: €33.960*
ΜΙΝΙ Εlectric με το πακέτο εξοπλισμού Urban: €38.357*
* To μοντέλο μπορεί να λάβει κρατική επιδότηση έως €6.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο http://kinoumeilektrika.ypen.gr/.

green

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Στα φανάρια αυτό που μετρά είναι η ροπή (NM) που έχεις στη διάθεσή σου. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI αποδίδει άμεσα την πλήρη ροπή. Μόλις το φανάρι γίνει πράσινο και πιέσεις το πεντάλ γκαζιού, η ροπή αποδίδεται αστραπιαία για να εξασφαλιστεί η ευελιξία και η ταχεία επιτάχυνση. Το παν είναι η απλοποίηση των πραγμάτων – επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 7,5 δευτερόλεπτα – χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς διακοπές στη μετάδοση λόγω αλλαγών ταχυτήτων. Δυναμικό και συγχρόνως ήπιο, το αμιγώς ηλεκτρικό MINI σού προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία.

bev

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MINI ALL ELECTRIC.

Μπες κι εσύ στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον. Το πρόγραμμα MINI ALL ELECTRIC από τη MINI Financial Services  είναι ένα ελκυστικό, πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει χρηματοδότηση με προνομιακούς όρους, άτοκη ασφάλιση και δυνατότητα απόκτησης οικιακού φορτιστή MINI Wallbox με άτοκες μηνιαίες καταβολές. 

 

Η χρηματοδότηση ΜΙΝΙ All Electric προσφέρεται με προνομιακούς όρους:

- Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% (πλέον εισφοράς Ν.128/1975 0,6%)

- Χαμηλή προκαταβολή από 10%

- Επιλογή μεταξύ δύο προγραμμάτων αποπληρωμής (με τελευταία μεγάλη δόση ή     με ισόποσες μηνιαίες καταβολές)

- Μεγάλη διάρκεια χρηματοδότησης 

 

Ενδεικτική Μηνιαία δόση: €279 με το πρόγραμμα ALL ELECTRIC MINI για το όχημα MINI Cooper Electric, με αξία οχήματος €33.960, προκαταβολή €14.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €12.566. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.913, άτοκη προστασία δανείου €489, άτοκη χρηματοδότηση wallbox €480, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €22.342, ΣΕΠΠΕ 6,06%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής  €40.724. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το δίκτυο επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.