ΜΟΝΤΕΛΑ MINI JOHN COOPER WORKS.

Οι θρύλοι είναι αυτοδημιούργητοι. Η ιστορία του John Cooper Works ξεκινά τη δεκαετία του '60 με μία από τις πιο θεαματικές νίκες στην ιστορία των αγώνων.

Το Mini Cooper S αντιμετώπισε στο Ράλι του Μόντε Κάρλο το Ford Falcon με τον ισχυρό V8 κινητήρα. Αντίθετα από το αναμενόμενο, κυριάρχησε από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό, δηλαδή για πάνω από 4.000 km. Τα χρόνια που ακολουθούν, το Mini Cooper S θα παραμείνει το αυτοκίνητο ράλι που πρέπει να νικήσουν οι αντίπαλοι.

Τα σημερινά μοντέλα John Cooper Works δεν είναι απλώς εμπνευσμένα από αυτόν τον θρύλο αλλά αποτελούν τη συνέχειά του.

Το John Cooper Works ωθεί την μοναδική αίσθηση της οδήγησης ενός MINI σε νέα επίπεδα αγωνιστικού ενθουσιασμού. Από τον ειδικό εξοπλισμό βελτίωσης και τα αξεσουάρ μέχρι τα αποκλειστικά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης, το σήμα John Cooper Works αποτελεί πειστήριο της μοναδικής εξειδίκευσης στους αγώνες αυτοκινήτων.

ΤΟ ΝΕΟ MINI JOHN COOPER WORKS.

Επέστρεψε. Αυτή τη φορά πιο δυνατό από ποτέ. Το νέο MINI John Cooper Works σε φέρνει
όσο πιο κοντά γίνεται στην εμπειρία ενός αγώνα, χωρίς να χρειάζεται να φορέσεις
κράνος και γάντια.

MINI JOHN COOPER

WORKS COUNTRYMAN.

Σύστημα τετρακίνησης ALL4 και πλαίσιο ίδιο με αυτό των αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally. Η διασκέδαση αρχίζει εκεί που τελειώνει ο δρόμος.

MINI JOHN COOPER WORKS PACEMAN.

Μυώδες αμάξωμα και ασύγκριτη δύναμη κάτω από το καπό. Ετοιμάσου να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα, πιο γρήγορα από ποτέ.