Φαίνεται ότι το ΜΙΝΙ που διαμόρφωνες δεν έχει αποθηκευτεί. Αν θέλεις να συνεχίζεις την διαμόρφωσή σου αργότερα, αποθήκευσέ την και ονόμασε το ΜΙΝΙ σου όπως εσύ θες, για να το βρεις πιο εύκολα μετά.

 

Το ΜΙΝΙ σου Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Ζήτα προσφορά.

Κλείσε ένα test drive.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΙΝΙ

ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Clubman | Ο Gentleman των δρόμων MINI Clubman | Ο Gentleman των δρόμων

MINI CLUBMAN.

ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το πιο προηγμένο, πολύπλευρο και ευρύχωρο MINI που κατασκευάστηκε ποτέ. Το νέο MINI Clubman θα ανοίξει περισσότερες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες, μόλις βρεθείς πίσω από το τιμόνι του. Με πέντε θέσεις και έξι πόρτες, το MINI Clubman σού επιτρέπει να πάρεις ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι για το ταξίδι σου. Η χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών μπορεί να αυξηθεί μέχρι και τα 1.250 λίτρα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο χώρο για τα σχέδιά σου. Επιπρόσθετα, με το σύστημα τετρακίνησης ALL4 θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε δρόμο – το τέλειο αυτοκίνητο για όλες τις περιστάσεις και όλες τις εποχές.
Σημαντικότερα σημεία

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.

MINI Clubman MINI Clubman
MINI Clubman – εσωτερικό – κόκπιτ MINI Clubman – εσωτερικό – κόκπιτ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

Αβίαστα κομψό, το MINI Clubman είναι ο τέλειος συνδυασμός στιλ, πρακτικότητας και ευρηματικότητας. Το εκλεκτής ποιότητας εσωτερικό του είναι εξαιρετικά ευρύχωρο. Συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με τα εκλεκτά υλικά και τις προηγμένες τεχνολογίες. Απόλαυσε την υποδειγματική άνεση και την καταπληκτική αίσθηση ευεξίας.
MINI Clubman – κόκκινο και μαύρο – πλαϊνή όψη MINI Clubman – κόκκινο και μαύρο – πλαϊνή όψη

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΛ.

Το καλαίσθητο εξωτερικό του MINI Clubman συνδυάζει την προσωπικότητα με την ακρίβεια. Οι καθαρές γραμμές και οι τονισμένες ακμές δημιουργούν μια άκρως εκφραστική σχεδίαση και δίνουν έναν αέρα διακριτικής υπεροχής. Η κομψή σιλουέτα ολοκληρώνεται με την αθλητική στάση και τα φαρδιά φτερά. Η κεκλιμένη γραμμή ώμων θα οδηγήσει το βλέμμα σου στην εμβληματική διπλή πίσω πόρτα που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες.
MINI Clubman – εξωτερικό – μπροστινή όψη MINI Clubman – εξωτερικό – μπροστινή όψη

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Κάθε γραμμή και κάθε καμπύλη του MINI Clubman έχει σχεδιαστεί για να συναρπάζει και να σαγηνεύει. Η στιβαρή του παρουσία ενισχύεται από τη νέα μπροστινή μάσκα ψυγείου που προσδίδει στο MINI Clubman αυτήν την ιδιαίτερη εμφάνιση. Το πλαίσιο της μάσκας ψυγείου έχει ανασχεδιαστεί. Το πιο κομψό του περίγραμμα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη χαρισματική του παρουσία – είτε επιλέξεις το χρώμιο είτε το νέο, προαιρετικά διαθέσιμο Piano Black. Η εξωτερική εμφάνιση τονίζεται από τους νέους προβολείς LED με πλαίσιο σε κομψό Piano Black και τους ιδιαίτερους προβολείς ομίχλης LED.
MINI Clubman – συνδεσιμότητα – κόκπιτ MINI Clubman – συνδεσιμότητα – κόκπιτ

ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Στο εσωτερικό του MINI Clubman, η κεντρική κονσόλα με την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 6,5" ή (προαιρετικά) 8,8" βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το διαισθητικό κέντρο ελέγχου αποτελεί την πόρτα εισόδου στον κόσμο πληροφόρησης και ψυχαγωγίας του MINI Connected. Επιτρέπει την απόλυτη διασύνδεση με τις συσκευές σου για να έχεις στη διάθεσή σου μια σειρά online υπηρεσιών, αλλά και τη λειτουργία τηλεφώνου. Επιπλέον σε βάζει στη θέση του οδηγού, είτε βρίσκεσαι μέσα είτε έξω από το MINI σου.
Προβολή κόκπιτ

ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ 360° ΠΡΟΒΟΛΗ 360°
Επισκόπηση

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
MINI YOURS
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Βασικά στοιχεία

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

5 ΘΕΣΕΙΣ
ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 360 - 1.250 L
Πλάτος μετατροχίου Cooper: 1.800 mm μπροστά και πίσω. Όλες οι διαστάσεις μετριούνται σε mm.
Πλάτος μετατροχίου Cooper: 1.800 mm μπροστά και πίσω. Όλες οι διαστάσεις μετριούνται σε mm.
Αναζήτηση Επίσημου Εμπόρου ΜΙΝΙ
MINI Clubman MINI Clubman

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ.

ΤΡΙΘΥΡΟ
ΤΡΙΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ
CABRIO
CABRIO
Clubman
Countryman
Countryman